Uzimajući preko razbiti - Savjeti

To je dan nakon što ste imali 'razgovor'. Iskušenje traje satima, koja je napokon završila na imate razbiti sa svojim djevojka ili dečko. Još uvijek nije potopljen u potpunosti, no sa svakim minute, postaje stvarnija. Dani prolaze u daze, tiho splavarenja po, kao što su mogućnosti da biste dobili preko emocionalni mamurluk. Vas držati analizirajući ono što je pošlo po zlu i oživjeti prošlost. Jednog lijepog dana shvatite, da je vrijeme za prelazak na. To je vrijeme ste ga počeli uzimajući preko razbiti kao zatvoren poglavlje života. Pročitajte više na "Odnosi" i "Odnos pitanja '.
Uzimajući preko odnos break up dugotrajan proces, jer je samo vrijeme može izliječiti slomljena srca. Ovaj članak ima neke savjete o tome kako dobiti preko razbiti i staviti vaš život ponovno zajedno. Možete početi dobivanje preko slomljena srca, kada ste se odlučili za i nakon što stvarno želite! Tu su neke načine da biste dobili leđa na putu i vratiti se na uživanje u životu u najvećoj. Pročitajte više na 'Kako razbiti preživjeti "i" Kako da se oporavim od Break Up'.
Savjeti o uzimajući preko razbiti; Ovdje su neke prijedloge koje bi mogle pomoći u uzimajući preko razbiti i vratiti se iz svoje sjene, da vas se!
Prošlo je više, to lice, koliko god da analizirati, što je pošlo po krivu, to se neće promijeniti prošlost. What happened dogodilo. To će biti bolan u početku, ali morate se suočiti s činjenicom. Ono što je bio lijep i neka se pamti. Bol i nesreću će proći. Neka vrijeme biti iscjelitelj. Nemojte razmišljati o tim bolnim sjećanjima, oni samo će vas povrijediti više!
Zaustavi se utapa u krivnji, ne dopusti sebi utopiti u krivnju, misleći da je to zbog vas, da to nije posao. Dva su ljudi u odnos i to je odgovoran i da ga održi. Vas oboje pogriješili. To nije raditi! Barem ste pokušali! Nitko nije savršen i tako mudar, kao da znaju što učiniti u svakoj situaciji. Svaki od nas čini pogreške.
Ne pokušavajte ostati prijatelji, ja sam vidio ljude razbijanja i pokušava ostati prijatelji. Vjeruj mi, to nikada ne radi. Vi samo bi stvari bile gore. Morate prestati viđenje jedni s drugima za neko vrijeme, dok su oba preko njega u potpunosti. 'Od vida i izvan uma "je teorija da na kraju radi kao počnete upoznavati nove ljude. Pročitajte više o 'odnosima: Prijatelji Nakon Break Up "
Vrijeme je da se otpusti, Da, najlakši i najteži stvar za učiniti je da se otpusti! Vi ćete biti u mogućnosti to pustiti ići jedan dan i opet biti cijeli, osim ako ne želite pustiti! Čuvaj se pada na bolovi u sebi sažaljenja! Udahnite duboko zatvorite oči i odlučite da ćete staviti ovaj iza te ćete dobiti snagu to učiniti!
Vi imate pravo biti sretan; Zapamtite da imate pravo rođenje da bude sretan! Nitko se ne može ozlijediti ili uznemiravati, osim ako neka ih to učiniti. Čuvajte se. Počnite se maženje opet i sjetite se da imate pravo biti sretni! Ići u kupovinu, uzeti odmor ili družiti sa svojim prijateljima. Pomladiti svoj samački život vratiti i zapamtite zabava ste imali tada. Pogled na svjetliju stranu. Vi ste besplatno i život opet je pun mogućnosti!
To je vrijeme da se opet naći, to je vrijeme za izaći i upoznati nove ljude. Vrijeme je da istražite stranu od vas koji je neistražen, do sada. Uzmi up koji gitara razred ste oduvijek željeli poduzeti ili naučiti tango. To nije kraj svijeta, a na kraju poglavlja, a sada je vrijeme za početak pisanja novog! Polako ćete početi osjećati lakše i opterećenje će biti ukinute. Onda jednoga dana, naći ćete se konačno dobivanje hrabrosti da se početi dating opet i vratiti se u igru! Pročitajte više na, Rukovanje Break Up, Get Over razbiti, Moving uključen nakon raspada, Nadati se ovih prijedloge o uzimajući preko razbiti, već je dobio vam napraviti planove i krenuti dalje! Sjetite putu oporavka leži u otpuštanja prošlosti i čuvanje sebe otvorena za mogućnosti svijetla budućnost!