Vještački dijamant Nakit za čišćenje

Glitz i glamura nakit oduvijek mami žene prema njima. Bez obzira na vrstu je to - dijamantni nakita, bisera, zlatni nakit, drago kamenje, ili rhinestones, sve žene vole pijanka i blještavilo nakita. Jedan od najcjenjenijih posjed mnogih žena je njihova vještački dijamant nakita. Rhinestones su umjetne jasno ili u boji kamenje od visokog sjaja stakla, paste ili dragulj kvarc, potpomognuti folije koji je namijenjen za simulaciju dijamanata. Ranije prirodni kristali sa dna rijeke Rajne u Njemačkoj zamjena za dijamanti i stoga pojam rhinestones nastao. Međutim, kao i svi nakit, nakit vještački dijamant čišćenje je ključno za to da svijetli.
Sviđa mi se drago kamenje, to nije neuobičajeno vidjeti rhinestones svijetli u različitim bojama. Ovakve rhinestones zovu Aurora Borealis (AB). Ove vrste rhinestones ima poseban premaz koji se primjenjuje na površinu stakla ili kamena perla zbog koje ove duginih boja su proizvedene. Pojam Aurora Borealis kao što ime sugerira, je izvedena iz Northern Lights atmosferskih pojava. Obično rezanja kamena u kombinaciji s ukupnu kvalitetu, odrediti cijenu. Što je veća kvaliteta, više iskre vještački dijamant. U našem uzbuđenja posjedovanje takvih lijepe komade nakita, mi često zaboravljaju da održimo naše prized imetak. U cilju održavanja im nakit čišćenje je važan korak.
Važnost Rhinestone Nakit za čišćenje
Zbog prisutnosti folije podršku, najveća prijetnja ljepoti rhinestone nakit vlage. If vlage dobiva iza vještački dijamant, to će rezultat foliju matiranje i za mrlje koje će oduzima sjaj i iskra iz vještački dijamant. I na kraju vas će se tražiti da ga zamijeni. To je razlog da vještački dijamant nakita čišćenje je vrlo važno.
Kako očistiti vještački dijamant Nakit
Rhinestone nakit treba čistiti na redovnoj osnovi, a pažnja se mora poduzeti da se u procesu čišćenja nakit vještački dijamant, da se ne ošteti kamen u sebi. Čišćenje vještački dijamant je vrlo jednostavna, a rezultati su izvrsni.
Materijali Potrebno: Sljedeći materijali su potrebni za rhinestone nakit čišćenje. , Pamuk ili muslin tkaninu, papirnatim ručnicima; Soft ljutiti četke, Hatpin, ili slično stil igle, čistač prozora, sušilo kosu, može i komprimiranog zraka (koji se obično se koristi za čišćenje dijelova računala); Postupak: Prvi korak je da uklonite sve labav prašine ili prljavštine na komad nakit uz pomoć konzervu komprimiranog zraka. Možete to učiniti mekom suhom make up četkicu za ovaj korak, ali budite oprezni kao komadići prljavštine mogu izgrepsti površinu kamena. Nakon prašine i prljavštine uklanjaju se možemo usredotočiti na rhinestone nakit čišćenje. Kako je jedna od komponenti rhinestone nakit je staklo, čini savršenom smislu da koristite jedan sredstvo za čišćenje stakla kao WINDEX. Presavijte papir ručnik dok ga se savija u kvadrat s četiri sloja. Briznuti papirnatim ručnikom sa staklom čistač. Sada uzmite kist i izbrisat čekinje na namočenom papirnatom ručniku. Provjerite je li četka ne mokrom jer ne želite svu vlagu seeping u rhinestones. S nježnim kovitla četkom, očistite rhinestone i postavka. Položite na komad pamuk platno i koristiti za kosu s niskim postavku da se osuši. Nakon što su bili sigurni da je potpuno suha, ostavite se za jedan sat za vlagu u potpunosti suha i onda ga umotajte u hermetičan vrećicu i pohraniti.
Vještački dijamant Nakit Spremanje Savjeti
Sada kada znate sve o tome očistiti nakit, sljedeće su nekoliko savjeta za skladištenje, jer su jednako presudna za održavanje bling u svoj nakit. ; Nikada samo zbrka svoj nakit zajedno u jednom nakit kutija. Komadi se trljaju međusobno uzrokujući ogrebotina u metal, kamenje i kamenje svibanj čak i pop-out. To je najbolje zadržati nakit u kutiji da dođe u. Ako pohranjivanje privjesak naušnica and set, pobrinite se da učvrstiti naušnicu i privjesak na svojim mjestima, tako da oni ne trljaju jedni druge. , Pobrinite se da vam pohranu vaše nakit u mjestu gdje vi to ne podliježe oštre promjene temperature. Metalni u komadu se širi i skuplja što može uzrokovati vještački dijamant postati labav i ispasti. , Nemojte pohranjivati ​​rhinestones u drvenim kutije za nakit, kao i određene vrste drveta, kao što su hrast ima određene kemikalije koje negativno reagiraju s metalima u kostimu nakita. ; To su neke od rhinestone nakit čišćenje i spremanje savjeta koji će vam uživanje u omiljenim komadima modni nakit u svom svojem sjaju. Iako rhinestones su kozmetički nakit, njihova ljepota je nešto što jedinstveno je i egzotično.