Kuća Slikarstvo pripremu

House slika pripremu potrebno više vremena nego što zapravo slikarstvo kuću. Postoji puno teškog rada koji su uključeni u kući slikarstvo pripremi, a to zahtijeva puno strpljenja. Ovdje su neke to učiniti sami savjeti, kako bi kuća slikarstvo pripremu jednostavan posao.
Unutarnjih poslova Kuća Slikarstvo Priprema Savjeti, Ovdje se nalaze upute za unutarnje pripreme kuća slikarstva.
I korak - planiranje: prvi korak koji su uključeni u unutrašnjosti slika je planiranje. Plan gdje ćete privremeno pohraniti vaš namještaj i druge stvari, i kojim redom slikarstvu soba treba biti učinjeno - će to biti prvi vanjski, a zatim unutrašnjost, a ako ste slikarstvo interijera, a zatim which Soba bi trebala imati prioritet . To je dobra ideja da se u dnevni boravak slikano prvi, tako da kada se bojite posao odvija u vašoj spavaćoj sobi ili druge sobe, svatko može ostati u dnevnoj sobi, privremeno. Posljednjoj fazi planiranja, je odabir boje za eksterijera i interijera Vašeg doma. Odabir boje za vanjske nije teško, jer postoji manje mogućnosti i samo 3 do 5 boja koji se općenito se koriste za boje eksterijera. Za kuću ideja slikarstva boje, koristite boje uzorke ili softver koji kreiraju simulacije slikanja kuća i pomoći da odaberete pravu boja za vaše zidove. To će vam dati dobru ideju o interijer boje boje i ideja za pojedine prostorije. Pogledajte unutarnjih boja recenzije za odabir najbolje boje. Izračun prosječne kuće slikarstvo trošak, trošak početnice i punila, a završi, trebat će vam za vaše zidove.
Korak II - Popravci i uklanjanje: Sljedeći korak u unutrašnjosti slikarstvo pripremi je popraviti sve pogreške da su zidovi, prozori i vrata imaju. Zatim uklonite sav namještaj iz sobe. Stvari koje se ne može premjestiti iz sobe, treba biti pokrivena s čistim plastičnim folijama. Skinite sve slike i dekorativne zavjese sa zidova i stropova. Riješite se svih repova, oznake ili trakom na zidovima i električne sigurnosti, isključite sve utikači i pokriti električne ploče. Skupiti svoje osnovne alate za čišćenje zidova, poput boja strugala, šmirgl papir, nožem za mješanje, žičanu četku i cijev za vodu. Uklonite sve boja iz zidova.
Step III - Čišćenje zidova: Uvjerite se da su zidovi čisti i suhi, i bez svih labave boje ili mast. Nakon toga, vakuum svoju sobu, da biste dobili osloboditi od prašine i stare boje. Čistim i suhim zidovima, stropu i podu.
Korak IV - Bojanje zidova: boje zidova sa prajmera ili sealer. These pomoći u prikrivanju različite mrlje i pukotine u zidovima, i učiniti vaše boje i zidovi više izdržljiv. Provjerite je li primer ili lov t. ste primijenili na zidovima je suha. Tada boje zidova sa bojama. Poslije boja isušuje možete isprobati i neke zid projektiranje ideje.
V korak - Završetak Zidovi: pričekajte da se to suho i primjenjivati ​​završni sloj završiti. Izaberite polu-sjaja za svoju kuhinjom te kupaonica i stan završava za svoju spavaću sobu i dnevni boravak.
Eksterijer Kuća Slikarstvo Priprema savjeti, To je slično unutarnje pripreme kuća slikarstva. Ovdje su koraci koji su uključeni u pripremu kuća eksterijera slikarstvo.
I korak - planiranje i čišćenje: Nakon što se odlučite na vanjske boje kombinacije boja, i procjenu prosječnih troškova boje posla za eksterijere, to je vrijeme za čišćenje eksterijera. Čistim i suhim vanjskim zidovima kuće s vodom. Imate li kalup ili plijesni, isperite ih s anti-gljivične proizvodi za uklanjanje plijesni.
Korak II - popravka i Struganje stare boje: Popravite vanjske zidove kuće ako pronaći rupe i pukotina i ostrugati sva stare boje sa struganja alata. Cover područja koja nisu biti obojana, kao što su trim kuće i prozora. Cover garniturom za sjedenje, bočno, driveways, grmlje, grmlje i druge stvari, kako bi ih zaštitili od kaplje boje.
Korak III - Slikarstvo eksterijera: Nakon toga, vi ste spremni da se bojite eksterijera svojih kuća. Uvijek polazi od gornjeg dijela kuće, a zatim nastavite na sredini i na kraju najniži dio kuće, na primjer, boje zabatima prvi, a zatim glavni klizna, prozori, trim i na kraju vrata. Latex je dobar izbor boje kad je riječ o slikarstvu eksterijera.
To je sve o kući slikarstvo pripremi. Dakle, kad ste uzimajući spremni za makeover svoje kuće, slijedite ove ideje slikarstvo kuću i posao će postati vrlo lako.