Turtle Tattoo Designs

Jedan od razloga zašto tetovaže postali ljutit jer je poznato da je tetoviranje daje slobodu izražavanja osobnosti i individualnosti. Drugi razlog je širok prihvaćanje tetovaže na svijetu kulture. U većini svjetskih kultura, tetovaže su povezane s duhovnošću. Ako razmišljate o uzimajući tetovaža je napravio, vi svibanj želite dati mislio da kornjača tetovaža dizajne.
Kornjača Tattoo Designs - značenje
Turtle tetovaže su vrlo popularne u mlađe generacije. Kornjaca je vodozemac koji se vodi život u dvoje okruženjima, i to na zemlji, kao iu vodi. Let's vidjeti što se u značenju kako je povezana s kornjače tetovaža dizajne. ; U drevne kulture je izjavio da je kornjača je simboličan s obavljanjem zemlje na njegovim leđima. , U zapadnim kulturama, kornjače se smatraju simboli strpljenja i mudrosti. ; Ove životinje su spori, ali jako stabilan, te se doživljava kao simbol ustrajnosti kao dobro. , Oni su također rekao da se simboli plodnosti, kao i oni postaviti vrlo velik broj jaja. ; Ljuska kornjača je težak i je simbol zaštite i snage. ; Budući da kornjača može pobjeći od svijeta u udobnosti svoje ljuske, broj ljudi koji se identificiraju s ovim vodozemaca. ; Dugi životni vijek je još jedan simbolizacija povezan s kornjačama. ; Duh kornjača se može opisati u kratko, kao jedna od zaštita, ozdravljenja i unutarnje znanje.
Turtle Tattoo Designs
Postoji širok raznolikost od tetovaža dizajne kornjača koje možete izabrati ako odlučite da biste dobili kornjača tetovaža učinio. Ovdje su neke od popularnih tetovaža dizajne kornjača, uz kratko objašnjenje njihova značenja.
Polynesian Turtle Tattoo Designs, a Polinežani se proširila u Cook otoci, Samoa, Tonga, Uskršnji otok, Tahiti, Francuska Polinezija i Havajima. Značenje povezana s kornjača tetovaže u polinezijski tetovaža ideja je da je dug život i plodnost. In Polynesian tetovaža dizajne, jedna kornjača je također rekao da predstavlja rodoslovlje, socijalne i osobne postignuća osoba. Na Havajima otoci, te isto tako prema Indijancima, također kornjača predstavljaju mir i spokoj. Kliknite ovdje da pročitate o havajski tetovaže za muškarce i Havajski tetovaže za djevojčice.
Kineski i japanski Turtle Tattoo Designs, u kineskoj kulturi, kornjača je pripisano sa sposobnostima kao snagu, izdržljivost, usporenost, fekunditet i dugovječnost. Kao Zapravo, slika kornjača je također koristi na carski banner, što predstavlja zaštitu u ratu. Morskih kornjača tetovaža dizajne u japanskoj kulturi stajati za znak Kumpira. Kumpira je rekao da se Bog mornara. Vi svibanj biti zainteresirani za čitanje oko Kineski tetovaže i njihova meaningsand japanski tetovaže i njihova značenja.
Afrička Kornjača tetovaža dizajn, Od svih simbolizacija, kornjača ima različito značenje u afričke kulture. U afričkim vjerovanjima, jedna kornjača je muški znak. Također zastupa plodnost, uz simbol zaštite.
Grčki Turtle Tattoo Designs; Za razliku od vjerovanja u Africi, u staroj Grčkoj, jedna kornjača je bila simbol Afrodite, božice ljubavi. Također je povezana as životinja s ženstvenost i popustljiv aspekt vode.
Maya Irokeza and Turtle Tattoo Designs; Za Maje, kornjača je bila povezana s kopnom, vodom i grmljavina. One Maya božanstvo je također pokazala da se nosi kornjačin oklop na ovu glavu. Divovska kornjača for Irokeza je simbol najmudriji.
Aztec Tattoo Designs Turtle; Među Asteci, kornjača tetovaža dizajne nisu vrlo popularne, jer je negativno značenje pričvršćena na njih. Za Asteci kornjača simbolizira kukavičluk and hvalisavost. Oni su također smatrali teško izvana i mekan iznutra. Da ga stavite u jednostavnim riječima, kornjača, rekao je da posjeduje dual osobnost. Pročitajte više o astečke tetovaža dizajne.
Other Turtle Tattoo Designs, Među ljudima koji žive u obalnim područjima, jedna kornjača je također rekao da se vjesnik sreću. Budući da je plivač graciozan, također se zalaže za slobodu. More žena kornjača kopa gore gnijezdo i polaže stotine jaja na vrijeme i vraća natrag u more. Od vremena kad je rođen, jedna kornjača baby more treba boriti za opstanak. Stoga je kornjača je također znak struggler i obiteljsku.
Pročitajte više na:; Ženska Tattoo Designs; rame Tattoo Designs, ruke tetovaže za dečke, kada napokon odlučili da se kornjača tetovaža učinio, postoje mnogi besplatni kornjača tetovaža dizajne možete odabrati iz. Odnosno, ako ste dovoljno kreativni, možete čak i dizajnirati vlastite tetovaža kornjača. Ljepota kornjača tetovaža dizajne da druge dizajne također mogu biti uključene u njih. Postoje tisuće varijacija kornjače tetovaža dizajne. Ako ne želite da se vaše tetovaža biti vidljiv, možete odabrati jedan mali dizajna, kao i mjesto na diskretnom mjestu. Vi svibanj također odlučiti za tetovaža dizajn koji se uklapa vaše osobne značenje kao dobro. Također je važno napomenuti da tetovaže, dok je prekrasan način izraziti svoju osobnost, su stalni, a uklanjanje tetovaža je bolno, dosadan, i često neuspješna zadatak. Stoga, prije nego se svaki tetovaže učinjeno, to bi bilo razborito istraživanja i pronaći savršeni tetovaža umjesto vas.