Senf Plant činjenice

Dva rodova Brassica and Sinapis, čine razne vrste senfa biljaka. Senf sjemena su malih dimenzija i koriste se kao začin i kao začin kada pomiješana s odgovarajućom količinom vode, ocat i druge tekućine. Sjemenke su također korišteni za pripremu senfa ulje i lišće jesti kao senf zelenila. Senf biljke i sjemenke bogati su kalcij, kalij, vitamin C i vitamin A! Jedan od zanimljivijih senfa biljka činjenice da, gotovo svih dijelova ove biljke može jesti, počevši od stabla, lišće i sjemenke.
Senf Plant činjenicama; Obitelj senfa biljka uključuje raznolikost biljnih vrsta, proširila po cijelom svijetu. Bijela slačica, crna slačica i smeđe gorušice su razne vrste mustards nalaze u različitim dijelovima svijeta. Bijele senf Raste u Sjevernoj Africi, Bliskog Istoka i Mediterana regijama, dok je smeđa senf ili Indijski senf, nastao u podnožju Himalayasand komercijalno uzgaja u zemljama SAD, Velike Britanije, Danske i Kanadu. Crna slačica raste u zemljama poput Čilea i neki dijelovi američkog i Argentini. Saskatchewan, provinciji u Kanadi, svjetskog lidera u proizvodnji senfa sjemena, proizvodnji polovine svjetske opskrbe senf sjemena! Postoje mnoge senf biljnih vrsta osim bijele, crne i smeđe gorušice biljaka, kao Florida lišćara, Zeleni val, Južna Giant Naborani, Tendergreen, Red Giant, itd. Osvrnimo se na neke više senf biljka činjenice. ; Senf je jedna od svjetski najstarijih začina i začini poznat čovječanstvu! , U Indiji i Danskoj, vjeruje se da širenje slačica sjeme oko vanjske strane domovima drži podalje zle duhove! , Američki senf potrošnje stopa je najviša u svijetu! , Nacionalni dan senfa i senfa festivala, oba su se slavi prve subote u kolovozu svake godine! ; Ime senfa dolazi od latinske riječi 'mustum ardens', što znači 'gori vina' i tako se zove zbog jedinstvenog okus zgnječen slačica sjeme pomiješana s vinom grožđa. ; Mount Horab Senf muzej u Wisconsinu u cijelosti posvećen je senf biljka! Ona pohranjuje zbirka od 5000 staklenki senf, donijeli su iz 60 država i 50 država! Jedan od najatraktivnijih zabavnih senfa biljka činjenice! ; Popularna govoreći, ne može rezati senfom znači 'ne može živjeti i do izazov'! Nema uvjerljivih objašnjenja o tome kako je tu riječ je nastao kao mustards su biljke koje se lako mogu narezane! , A 'trokut U' je popularan teorija da uspostavlja jedinstven odnos između različitih vrste senf biljaka proširila cijelom svijetu! To je bio dao u 1935 Woo Jang-Choon, korejski botaničar! ; Senf bila poznata po ljekovita prije popularne kulinarski koristi. Grci koristi senf zalijepite izliječiti zubobolja, pojačati apetit i poboljšati cirkulaciju krvi. ; Više od 700 milijuna funti senf su konzumira svijetu svake godine!; Neki Više Senf Plant Činjenice; Gotovo svim dijelovima senf biljka je korisnijim i lišće su kuhana i jede kao povrće. Senf biljke su vrlo lako rasti i ne zahtijevaju puno pažnje, međutim, osnovne potrebe odgovarajuće količine sunca i vode je potrebno za senf biljke. Jedan činjenica senf biljka je da voli hladno i tako poželjno je ga biljka u rano dijelovima proljeća. Seme mora biti zasađena? inča do ½ inča duboko i nakon oni rasti nekoliko inča, bitno je tanka ih do nekoliko inča apart. Istanjena ostavlja može biti kuhano i pojeden. Veličina senf biljka je obično između 35 - 40 inča, ovisno na okoliš, gnojiva koristi i pravilnu njegu biljaka. Pročitajte više na senf zelje nutritivnu vrijednost.
Istraživači su otkrili neke amazing činjenice senf biljka. Uz pomoć suvremene elektroničke tehnike znanstvenici su otkrili da gorušičino sjeme imaju nevjerojatnu moć i to je razlog što su korišteni kao lijekovi od tisuću godina. Prema istraživanjima, mali gorušičino, samo 1 milimetar u polumjeru, generira bio-energetskom polju jednog 100 milimetra radijusu! Ti energetski polja aktivirati biokemijskih procesa tijela i potaknuti procesima ozdravljenja. Zbog senf's sjeme bio-energiju, baš poput čovjekove energetsko polje, sjemenje pomoći zadržati nam zdrav i fit! These senf biljka činjenice su uistinu frapantan! Nadam ste uživali ih čitanje!