Random pitanja pitati svoju djevojku

Ok, pa ste se na romantičnoj dan-putovanje sa svojom djevojkom i ti kraj gore nedostaju autobus povratku. Šanse su to æe biti neko vrijeme do sljedećeg jedan dolazi zajedno. Tako ste dobili dovoljno vremena za ubiti, i ako nađete nešto zanimljivo za napraviti, dva od vas uskoro neće biti dosadno na smrt i svoje lijepe romantične dana putovanje će završiti na prilično ne-tako-romantične note. Pa, ako ste mislili stvari koje treba učiniti s djevojkom when dosadno, tu je zanimljiva ideja. Zašto ne sudjeluju u slučajnom brza vatra pitanje-odgovor igra? Se može velika način proći to vrijeme i nekoliko laughs previše. Pa, ako vam je ideja privlačan i dovoljno primamljivo, ovdje je popis slučajnih pitanja pitati svoju djevojku.
Funny Random pitanja pitati svoju djevojku, tako što su zabavne pitanja pitati svoju djevojku kada je ona najmanje očekuje? Pa, tu su nekoliko uzorka pitanja vam dati opću ideju. , Što je najgore nadimak ste imali kao dijete? , Što je bio najzabavniji podvala vam je igrao u školi? , Koji je bio vaš najsramotniji trenutak u školi ili na fakultetu? , Što je bila prva psovka riječ koja ste naučili i po kojoj dobi? , Koje su vaše Top 3 omiljena psovka riječi? , Dati priliku za celebrity datum, koji bi vam odabrati između Johnny Depp, John Mayer i Bill Clinton? , Što je prvo što pogledati u čovjeka? , Što je to u meni koju bi željeli promijeniti? , Što je to o vama da bi željeli promijeniti? ; Naziv da moj prijatelj koga ste mrzim najviše. , Ime jedne osobe koje ste očajnički željeli pobijediti gore. , Koji vam je omiljeni nacin ljubljenja? ; Odaberite jednu - osami netaknute plaže u Andaman i Nicobar, ili toplo 'n' udobnim koliba u švicarskim Alpama? , Ako George Bush su se zvijezde kao glavni glumac u filmu Hollywoodu akcije, koja glumica bi vam pair protiv njega? , Koji je vaš uzeti dlake na licu? , Što vam se sviđa više - tuš u jutro, ili tuš prije nego što odete u krevet? , Evo nekoliko zanimljiv pitanja pitati djevojku.
Slučajni Istina ili usuditi pitanja pitajte svog djevojka, Pa, ako se svira "istina ili usudio 'je ono što vas dvoje dijele zajedničku naklonost za, evo nekoliko istina ili usudio pitanja koja možete iskoristiti. , Ima netko istog spola ikad napravio proći na vas? , Što i kada je bio prvi odrasle film koji ste ikad vidjeli? , Što je najduži period koji ste otišli bez uzimanja u kadu? , Što prema vama, je vaš najbolji fizički atribut? , Što bi ti radije - A vrući lezbijski provjeravate out, ili kratke, ćelav, pivo trbušasti čovjek izradu proći na vas? ; Li veličina pitanje? , Jeste li ikada shoplifted ili ukraden ništa? , Što se dogodilo prvi put ikad pila alkohol? , Koji je tvoj svih vremena san spavaća soba fantazija? , Ako ste bili a 'istog spola "tip osobe, koji jedan od vaših prijatelja bi ste je napravio proći u? , Jeste li ikad bili unutar gospoda WC? , Jeste li ikad peed u bazen? , Jesi li ikada imati hots za jedan od svojih nastavnika? , A ako želite više, ovdje je još jedan popis istine ili usuditi pitanja za svoju korist.
Random mislio izazivanja pitanja pitati svoju djevojku, a sada ako želite baciti nekoliko slučajnih mislio izazivanja pitanja na nju, evo nekoliko prijedloga. ; Ako vaš prijatelj ste rekli da bi me vidio s drugom ženom, što bi vaša prva reakcija biti? , Što je bio Vaš prvi dojam o meni kada smo prvi put susreli? , Što je važnije - požuda ili ljubav? , Što je važnije - romantiku ili seksa? , Ako ste bili da imaju blizance, što bi ti radije? Twin dječaci, djevojčice dva ili mješovita para? ; Definirajte brak u rečenici. ; Koja je vaša ideja o savršenom medeni odredište? , Što bi ti radije imati - milijun dolara, ili 20 godina potpune bezuvjetne sreće? , Pa, to je nekoliko slučajnih pitanja pitati svoju djevojku. A ako trebate više, evo nekoliko slučajnih pitanja da upoznaju nekoga. Imati lijepo vrijeme!