Krti Nails Liječenje

Krhki i slabi nokti je čest noktiju vezane problem s kojima se susreću ljudi svih dobnih skupina. Postoji niz faktora koji mogu doprinijeti nokte okretanje krhki i slabi, peeling i chipping često isključuje. Imajući krhki nokti i toenails bi značilo da struktura noktiju je neispravan koja uzrokuje ga break ili peel off vodoravno ili uzduž. Krhki nokti mogu utjecati na noktima, kao i nokte na nogama. Također, više žena su skloni razvoju lomljive nokte nego muškarci. Medicinski, ovaj uvjet od noktiju je poznat kao onychoschizia i blage krtom nokat probleme svibanj ne zahtijevaju bilo kakve medicinske tretman. Međutim, ako lomljive nokte nisu stalo i brine na odgovarajući način, mogu dovesti do drugih noktiju povezanih problema i lomljive nokte tretman će također biti potrebno. Pročitajte više na fingernail poremećaja.
Krti Nail Uzroci; Krti nokti može biti uzrokovan zbog raznih razloga poput traumu nokte, izloženost čišćenje proizvode poput deterdženti i kuhinjske pranje tekućine, česta izloženost vode i prekomjerne uporabe oštre proizvoda kemijskih noktiju poput fingernail polish removers i noktiju laštila. Također svibanj biti uzrokovan zbog određene medicinske uvjete poput psorijaza, ekcemi, dehidracija, lichen planusu i alopecija Arcata. Nedostatak esencijalnih hranjivih tvari i minerala poput željeza, cinka, vitamina i kalcija također može uzrokovati da se nokti krhki i slabi. Pročitajte više na uzrocima slabih čavala i zašto fingernails oguliti.
Liječenje Krti Nails; Pitate kako izliječiti lomljive nokte? Pa, postoji nekoliko metoda koje možete usvojiti kao tretman za lomljive nokte. Najčešće tijek liječenja koje ste mogli odlučiti za jačanje krhki čavlima dodatka. Uključi vitamina B6, vitamina C, vitamina A, cinka, niacin, kalcij i željezo dodataka u Vašoj prehrani. Preporučena dnevna doza biotina za liječenje krhki čavlima 2.5mg koje se mogu dobiti iz potrošnje čašu sojino mlijeko uz ječma ili kukuruza. Liječenje i lijek medicinskih stanja uzrokuju krhki nokti će pomoći izliječiti stanje. Pročitajte više na vitaminima za zdravu nokte.
Krti Nails lijek; Najpoznatija lijek za lomljive nokte jest moisturize fingernails i toenails redovito. Možete primijeniti moisturizer izravno na noktiju ili potopiti noktima u eteričnih ulja za oko 20 minuta dnevno. Još jedan krhki nokti lijek bi se zaštitili svoju ruku i noktiju noseći rukavice dok rade s vodom, izbjegavajte jaka kemijska sredstva i sredstva za čišćenje. To će zaštititi nokte from bitak izložen kemikalije koje mogu učiniti krhki ili slaba. Također, ograničiti korištenje lakova za nokte i laka za nokte za uklanjanje. Bilo bi najbolje napustiti nokte bez noktiju poljski kao i kada moguće dopustiti im da disati i rasti.
Nail Care Recepti za lomljive nokte, sljedeće su nekoliko jednostavnih recepata i doma lijekova koji mogu pomoći u skrbi za svoje nokte i istovremeno spriječiti trošenje noktiju koji su krhki. , Potopiti you nokte u zdjelu tople bademovo ulje ili maslinovo pola sata dnevno. Nemojte prati svoje prste ali nježno masiraju uljem u noktiju. Praksa ovaj na svakodnevno izliječiti krhki nokte. ; Nanesite mješavinu meda i limuna na svoj krhki nokte na rukama i stopalima. Masaža ovu smjesu u nokat i nemojte ga isprati. Ovo je dobar krhki nokti tretman. ; Nanesite mješavina kapsula vitamina E ulje i ¼ žličica toplom maslinovom ulju do ojačati krhki nokte. ; Pripremite pročišćavati da otvrdne noktiju miješanjem žličica meda, žlica svaki od maslinovog ulja i ricinusovog ulja i ½ šalice granatirane, tlo oraha. Primijeniti ovu masu na ruku, noktiju, toenails i noge i nježno pročišćavati njima. Isperite s mlakom vodom i ponovite dvaput tjedno. ; Nanesite debeli sloj mlijeka vrhnjem ili vazelina za vaše ruke i fingernails i slip na pamuk rukavice prije izlazak najbolje držati ih moisturized. ; Za više informacija možete odnositi na:; Nokat Problemi; Cijepanje fingernails; Sprječavanje lomljive nokte je bolje nego indulging u lomljive nokte tretman. Odgovarajući njegu noktiju je bitno kako bi se spriječilo noktima iz svih različitih vrsta problema nokta i držati ih u potrazi zdrava i prekrasna.