Kemijska napuknut Ruke

Bolni dry napuknut rukama može ugroziti nečiji dnevnu rutinu. Ruke se pojavljuju kao presušila korita ne samo popuštati to strašan nemir, ali i prilično neugodno pojaviti na poslu. Glavni razlog za napuknut rukama gubitaka vlage s rukama i to je najčešće tijekom zimskih mjeseci. To je zato zimi, vlaga su niske razine i suhe atmosfere sranje iz vlage od nečije kože, uzrokujući time da se ispucati i pog. Osim toga, preko pranje i pod vlaži na koži uzrokuje prirodna ulja u kožu oštećuju i pucaju. Neke od ostalih suhe ruke napuknut uzroka je korištenje velikih pladnju opora kemikalija našim rukama naići na dnevnoj bazi kao što su deterdženti, prašak za pranje, skidanje laka za nokte, boje, otapala, itd., koji nadražuje kožu naše ruke i učiniti ih suha, gusta i tvrda.
Što treba učiniti za suho Napuknut ruke?
U trgovinama su poplavljene sa svim vrstama komercijalnih kože Kreme i losioni touting njihove ljekovitosti. Postoje neki učinkovite losione koji tretiraju suhe ispucale rukama, kao što su 'rukavica u boci' losion. Rezultati ljudi koji pate od izrazito suhe ruke napuknut su koristili ovaj proizvod i bio zadovoljan. No, ako ste jedan od onih koji preferira da se drže prirodnih kućica lijekova za suhu puknut ruke, ovdje su neke lijekova koje možete isprobati.
Lijek 1
Vitamin E ulja je poznata njegu kože. Njegov izvanredan antioksidans krema atribut liječi suhu kožu i ispunjava se pukotina. Dovoljno je uzeti jedan ili dva vitamin E kapsule, nip off vrh kapsula vitamina E i nanesite ulje sadržane u njemu na svoj puknut ruke. Rupturirane koža će izliječiti i pomlađuje kožu će zauzeti svoje mjesto. Pročitajte više na prirodnom njegu kože.
Lijek 2
Maslinovo ulje je također excellent ublažavajući svojstva i siguran suho puknut ruke lijek. After namakanje ruke u mlakoj vodi za 5 minuta, dab ruke čiste s mekim ručnikom. Zatim nanesite maslinovo ulje na vaše ruke i dopustiti maslinovo ulje da rade svoj put u ruptured slojeve kože. Također se može dodati maslinovo ulje u vodu, a zatim umočite ruke ili čak i dodajte ga u svoju kupku.
Lijek 3
Pure lanolin, jojoba ulje, kokosovo ulje, kakao maslac i shea maslac su iznimnih prirodnih moisturizers. Prije odlaska na spavanje, hidratizirati vaše ruke uz malu količinu svih tih prirodnih moisturizers. Kada se probudite, bit ćete naći vašu kožu glatkom i mekom. Pročitajte više o najboljem losion za suhu kožu.
Lijek 4
Pripremite pročišćavati with granulirani šećer i svježeg soka limete. The šećera će ljuštiti koža je površinom i limeta sok će smanjiti tamnim mrljama. Primijeniti ovu masu na ruke i ostavite smjesu da rade na koži za minutu ili tako. Isperite ruke i mazite svoje ruke suhe. Također se može pripremiti smjesu od sode bikarbone i vode i primijeniti ga na vaše ruke na ljuštiti kože. After piling kože, koristite ovlaživač odmah.
Pročitajte više na:; suhu kožu lijekova; Početna lijekovi za suhu kožu, Prirodne njegu kože za suhu kožu, jedna unca prevencije je bolje nego liječiti, stoga, to je samo mudar kako bi se spriječilo pucanje kože umjesto dopuštajući koži da Ispucati i tada trčanje oko isprobavanja raznih suho puknut rukama liječi. To možete učiniti pomoću kuhinja gumene rukavice svaki puta kada koristite sredstva za čišćenje jelo. Izbjegavajte uzimajući vaše ruke od dolaze u izravan kontakt s oštrim deterdženti, itd. To je uvijek bolje koristiti učinkovitu fizičku barijeru kako bi zaštitili vaše ruke, a ne oslanjajući se na kreme koje tvrde kako bi zaštitili kožu od oštećenja. Izbjegavajte korištenje sušenja sapuni i vrući zrak sušači u javnom zahodi. Držite ruke hidratizirana i izbjeći bol suhe ruke napuknut.