Sitotiskom kod kuće

Sitotiskom je dobar izbor za ispis dizajna na različitim materijalima kao plakat, platno Totes, itd. ispise postignuto kroz proces sitotiskom su izdržljiva u prirodi i ne blijede off lako. Također, materijal potreban za obavljanje sitotiskom kao kod kuće su lako dostupni.
Kako to učiniti sitotiskom na početak; prva stvar koju će zahtijevati za to sitotiskom kao kod kuće je okvir. Ovaj okvir može biti metalna ili drvena jedan. Pobrinite se da je razapet sa zaslonom mreže. Sljedeći je od pjenaste gume koji je 4 do 6 inča debeli. Također će zahtijevati tintni ispis zaslona, ​​a gletera emulzije osjetljive na svjetlost. Umjesto da koristite ove opreme, koju možete koristiti i halida rade svjetla ili bilo koji drugi izvor svjetla. Komad stakla također je potrebno. Pobrinite se da svoje veličine je malo veći nego onaj okvira. Ostali materijali potrebni su film i grafiku papira.
Provjerite je li okvir čist. Ako ne, očistite ga blagim sapun i ostavite ga da se suši barem za sat vremena. Nakon toga, kaput zaslon osjetljive na svjetlost emulzija i struže daleko višak emulzije sa svih strana. Dopustite da se osuši za razdoblje od 12 sati.
Na transparentnosti, staviti dizajn. Možete nacrtati dizajn na transparentnost ili pergamenta s indijskim tintom ili dobiti dizajn tiskan. Slika ili dizajn može biti tiskan uz pomoć laserski pisač. Some laserskim pisačima su previše vruća koji mogu dovesti do topljenja vellum. Ako radite dizajn s tušem, kistom potezima dvaput u svrhu neprozirnost. Kada se ovaj korak se radi, ekran ili prozirnost ne smije biti izložen svjetlu uopće.
Sada, vi možete staviti gume pjena na ravnu površinu i tada mogu staviti ekran presvučeni okvir preko njega. Na ekranu, stavite naopako transparentnost dolje i stavljati teške predmete kao što su knjige na uglu. 18 inča iznad ekrana, objesiti izvor svjetla i upaliti svjetlo za broj minuta preporuča proizvođač. Pobrinite se da ekran nije izložen više vremena nego je specificirao proizvođač zaslona.
S toplom vodom, razviti zaslona. Do slike područje je bez svih emulzije, sprej zaslona. Koristiti više pritisak vode ako zaslon ne razvije jednostavno. Poslije postupka izrade je kompletan, uklonite dodatne emulzija uz pomoć novina koje će pomoći u upijajući. If je emulzija izlazi, što dovodi do degradacije kvalitete slike onda povećati vrijeme ekspozicije.
Dopusti zaslonu na suho i zatim to mjesto preko papira ili T-shirt. U cilju stvaranja spremnik tinte, dodati tinta na jednoj strani ekrana. Jednim strane, držite zaslon čvrsto i sa druge strane, povući dva i pedeset osam udaraca uz pomoć squeegee. Sada, pokupiti ekran i provjerite ispis. Nakon ste završili s ovim, odmah čisti ekran. Možete pokušati mreža finije ako print mrlje ekrana. Ako misle da majica nije dobio dovoljno tinte, onda možete probati tanke tinte ili možete također koristiti šireg zaslona mreže. Pročitajte više na:; sitotiskom Stroju; sitotiskom Savjeti: Kako sitotiskom posao? , Dakle, sada nakon znajući kako to učiniti sitotiskom kao kod kuće, ja sam siguran da nećete moći odoljeti i da će pokušati. Sitotiskom kod kuće može biti vrlo zanimljiva i možete dati krila na svoj umjetnički sobom isprobavanja različitih uzoraka. Njegov jednostavan, a opet lijepo različite. Sve najbolje!