Deblji kose žene

Mi svi živimo u svijetu proturječnosti. Primjerice, žena s tanke kose, dugo guste kose i obrnuto. Dok su s druge strane, žene sa gustom kosom znam da je problem kada je riječ o njezi kose za guste kose. Međutim, ja ne sporazumjevaju da deblji kose, omogućuje vam da eksperiment više u odnosu na tanke kose. Postoje tri tipove kose, naime, tanke kose, srednje kose i gustom kosom. Za test koji spadaju u kategoriju koju, vezati poni rep. Ako je Vaš poni promjera jednaka jeftinom onda je tanku kosu, a ako vam je potrebna dvije šake držite poni, onda možete biti ponosni na svoje guste kose. Ako vaš poni nalazi se između dva, onda je srednje kose. Srednje kosa se najčešće nalaze tipu kose, što je izuzetno lako upravljati, ali može težiti prema tanak strana. Let's vidjeti, što je tajna dobiti deblji kosu za žene.
Deblji kose žene
Voditelj masaža, Južni Azijci, a posebno South Indijanaca poznato je da su dugo preslatko brave. Pitam zašto?! Pa ... Tajna je kokosovo ulje. Obilje kokosovo ulje u ovom dijelu svijeta, bio je drevni tajnu za guste kose. Dakle, kupi sebi bocu kokosovo ulje dobiti guste kose. Prije nego što započnete kosu, samo zagrijati šalicu ulja i masirajte vlasište s njom, u kružnim pokretima. Maslinovo ulje, jojoba ulje, ricinusovo ulje, bhringaraj ulje i ulje lavande su također odlično za uzgoj guste kovrčave kose.
Pranje kose, pranje kose je važno kao i podmazivanje vaše kose. Jedan od guste kose savjete je, da opere kosu svaki Drugi dan, pogotovo ako imate tanku kosu i želite da bude gusta. Morate biti vrlo oprezni, dok pranje tanke kose. Pobrinite se da koristite šampon koji najbolje odgovara kosu dobro. Dok pranja kosu, ne trljati previše jer dolazi do ispadanja kose u razredi. U isto vrijeme, uređaj kosu, čuva ih vodom i mekom. Nakon pranja kosu, nemojte trljati ih previše teško, samo pogladiti ih suha. Strogo izbjeći koristeći kosu jer to dovodi do viška gubitak vlage i štete. Neka vaša kosa potpuno osuši, a onda ih češljati, ukloniti zamršene. Pročitajte više o tome kako operite kosu.
Guste kose Dijeta; rasti deblji hair naravno, morate da se usredotočite na Vašoj prehrani previše kao jednog od deblji hair savjete. Potrebe naše kose pravo prehrani, da ostanu zdravi, debeli i rasti dugo. Stoga, sadrže mnogo svježeg voća, povrća, jaja, ribe i navrtke za deblji kose žene. Since dlačice protein, pobrinite se da imate puno proteina u vašoj prehrani unos. Pročitajte više o tome kako da biste dobili deblji hair prirodno.
Important guste kose savjeta, Vi svibanj ištanje guste kose, no važno je da oni rastu dug i snažan. Ako dopustite kosu da raste, naravno, kao je to moguće, oni će rasti zdravo. Dakle, suzdržati od curling, ravnanje, bojenje i radi ništa neprirodno na svoju kosu. Korištenje kane i jaja žumanjka je odličan način dobivanja gustom kosom. Važan prijedlog za uzgoj guste kose, da pokriju svoju kosu svaki put kad izlaziš. To drži kosu sigurno od onečišćenja, prašine i ostalih štetnih vanjskih faktora. Imajući za podrezivanje kose svakih 6-8 tjedna ukloniti split završava i tanku kosu, tako da oni mogu rasti ravnomjerno.
Je kosa manifestacija svakog napora da stavite u njih kako bi ih što god želite da budu. Ja se nadam, to deblji kosu za žene savjeta pomoći vam one željene dugo brave. Pazite!