Soba Dekoracije Ideje za Djevojke

A djevojka treba dvije stvari: classy i nevjerojatan. - Coco Chanel.
Let's to lice! Djevojke urođeno stane oba navedena račune. Ona postaje izuzetno važno stoga, da sobna dekor za djevojčice prirodno treba iscjetku sofisticiranost i funkcionalnosti istovremeno. Djevojke dekoracije soba definitivno treba ekstenzije njihovih osobnosti, čak ako pukne postavite konvencijama i normi. Dakle, preduvjet your mind s neki od savjeta nastavku, kao da istražite sobi ukrašavanja ideje za djevojčice, daljnje.
Soba Dekoracije Savjeti za Djevojke
Giggles and kovrče, vrpce i luk,; oni tako sladak, iz njihovih glave do njihove Prsti ~ Anonymous.; Savršen sliku lutka, zar ne? Međutim, ono ako vaš djevojka je sve o teretana zupčanik, crne noktiju boje i nogomet tip? No, očito, koncentrira na complimenting njezin lik. Pink svibanj biti prilično i 'girly' boje, ali ona ne svidjeti. Dakle samo otvoriti your mind drugim ideje sobi slikarstvo za djevojčice. Dopusti joj da ukrasite joj prostora. Neka joj Paint It azurno ako ona je sklon mora. Imate ostatka kuće nametnuti your likings na. Nastojte dolaziti do zanimljivih boja kombinaciji u tandemu s Vašoj kćeri ukuse. Ako mislite da slikarstvo joj cijelu sobu crveni bi se mnogo, i još nisu tvoji djevojka je inzistira na dobivanje sobi učinjeno do u toj boji, uvjeriti joj dobiti barem jedan zid izvesti u bijeloj ili nekim drugim umirujuće boje. To također će dati sobi šareni twist i održavati vizualnog ravnoteži. Također, stavljanje ogroman fotografiju vaš girl na vrhu krevetu će pomoći joj dobiti da 'moje domene' osjećaj. To će joj pomoći identificirati joj prostor brže, kao tranzicija je često vrlo teško prihvatiti za djevojčice. Biste saznali više o nekim kombinacije sobi boju pročitajte više na sobu boja za djevojčice.
Eksperimentiranje je aktivni znanosti. ~ Claude Bernard.; Kako drukčije očekujete da joj stand out u gužvi! Shvatite da, za djevojku, joj soba je joj mjesto ponosa. Ona trebao biti u mogućnosti to show off joj prijateljima. Neka to biti njezin den. Dakle, ako je ona sugerira da su joj dlan-ispisuje na zidu, ne vrištati! Umjesto pronaći kreativan način da ga inkorporirati. Na primjer, mjesto drveni okviri za fotografije na vrh grafika. Personalizirano i cool! Dakle, kreativno razmišljanje je cilj ovdje. Stavite up bijela ploča i mekom odbora za vaš girl za prikaz citati, fotografije, slike, plakati i god drugo da hvata joj fancy. Neka joj bude kraljica dvorca, i odabrati koji god ona želi za sobu, odnose vama proračun ofcourse.
Malo prljavštine nikada povrijediti. ~ Anonymous.-Da? Mlade i aktivni djevojke današnjice učiniti isprljaju s njihovim hectic otvoreni rasporedi. Naravno, ćeš morati učiniti sve čišćenje gore. Dakle pokušajte ne pregledna njezinu sobu s nepotrebnim namještajem i teško-to-dosegnuti nooks i uglovima. Također razmislite svjetlo obojena drveni podovi i linoleum obloge, u cilju spot prljavštine lako. Održavanje stoga treba zadržao u umu dok nakupljanjem soba ukrašavanja idejama za djevojčice.
Bog stvorio dječaci, Full duha i zabave. Bi istražili i osvojiti, Da ludiranje i trčanje. ~ Anonymous.; Kao majka, ne morate biti rekao kako istinito je u slučaju djevojaka danas, kao dobro. Dakle, sve o soba ima biti minimalistički u prirodi. Osim, s rastućim prostor-ograničenja današnjice, djeca spavaća soba ukrašavanje ideje moraju simplistic bez kompromitirajuće na funkcionalnom faktor. Dakle, umjesto velikih komoda, dati joj dugo ogledalo staviti gore izravno na zid uz slatka police zadržati sve joj BRIC--bracs. Također, djevojke potrebno puno prostora šupa. Ako nemate prostor izgraditi joj extra large ormar, zatim koristite gore druge prostore dostupan. Napravite ladice pod krevetom ili konstrukt ormarića pod prozorima. Smart projektiranje spavaće sobe namještaj služi svrsi i štedi prostor, previše.
Kreativni osvajanja prostora će poslužiti kao prekrasan zamjena za rat. ~ James S. McDonnell.; Ako uzmete spavaonica dekoriranje kao umjetnost, koji omogućuje usaditi konstruktivnu motivacije u osobi onda imate osvojio bitku. Vaš girl trebali želite vratiti njezinu sobu i ne pobjeći od njega. Koristite prostor mudro izrezati negativnosti iz ovog osobni prostor i pretvoriti ga u svoje zone udobnosti. Neka bude svijetlo i punjene sa šarenim jastucima, tako da je ona tješi u svojoj sobi kada deprimiran. Primjer ako vaša djevojka tješi uz more, a zatim vidjeti kako bi to da joj je soba se učitava s morem suvenirnica. Možete se postroje škola zvjezdača varijante veličina i nijansi na oblikovanje fotografiju željeznicom, jedan zastor ili čak i police. Ili mjesto ocean flore u svoju sobu, koju pridržavaju školjke drvenim palicama ili kos, a zatim ih zabada u čašu kontejner punjene sintetičkim pjena i pijeska. Sjeti se da dogovoriti veće školjke prvi, a zatim ispunite praznine s manjih. Izgradite malu knjižnicu ili čitanje kutku s puno jagodicama i tepisi na jednom kraju sobe, tako da to ne izgleda kao studija, no služi kao jedan. Također ima DVD-filmova prilagođen poznatih knjiga će potaknuti da ju pročitati, kao i, umjesto neproduktivno whiling daleko vrijeme.
Bogatstvo se ne sastoje u posjedu blaga, ali u uporabi od njih ~ Napoleona Bonapartea., Napredovati u smislu ovog govore. Soba za djevojčice dekoracije ne moraju uvijek biti skupo, jer novac je važno razmatranje, dok radite do kuće. Soba Jeftini ukrašavanja ideje su jednostavno doći, osobito za djevojčice sobi. Ne zaboravite, djevojke vrlo su vezani za svaki malo drangulije u svojoj sobi. Pa samo reciklirati, oni neće um uopće. Koristiti sve frocks ona je izrastao iz, kako bi joj zidu visi, jastuk pokriva ili poplun. Ona će vole pričati uspomene u ostacima svog djetinjstva. Također možete koristiti stare dijelove namještaja kreativno. Na primjer, uzmi stari prozor zatvarača i boje. Pitajte dijete do tada staviti niz malo ukrasa poput školjke, zvijezde ili šljokicama. Nakon toga možete svoje mjesto kćeri omiljene fotografije na letvice za nju da joj najbolje trenutke proživljava svaki dan! Potaknite dijete da stvori rekvizite za svoju sobu. Ona može napraviti foto okvira sa sladoledom štapića, ili lampshades sa šarenim papira. Ona čak može napraviti stalni reprezentativni za njezinu sobu liniju morski mozaik koji traži jeftin stvari kao što su pijesak i školjke. Sva ona treba učiniti je ispuniti veliku zdjelu sa školjkama, a zatim pritisnite školjke na površinu pijeska u dekorativne patterns, to preljev s zvjezdača. Ako je Vaš djevojka voli cvijeće proračuna, ali ne dopušta skupo vaze, onda se ne uzrujavati. Dovoljno je uzeti velik ljuska ljuštura i to mjesto čvrsto na posudu s pijeskom. Dalje, prilagoditi prethodno natopljene foam cvjetni unutar ljuske držati cvijeće. Svoju prirodnu vaza je spreman.
Sada, s tim zlatnim pravilima napamet, vi ste spremni za kretanje naprijed i istraživati ​​više djece spavaće sobe dizajn interijera ideje izvan očite. Soba ukrašavanje ideje za djevojčice su uvijek u sjeni. Samo pogledajte okolo, a ti ćeš naići na jedan!