Hot Hair Oil Liječenje

Mnogi ljudi pate od problema suhe, bez sjaja, oštećene i beživotne kose. Osnovni razlog za takvo stanje vaše kose je nedostatak ulja u tjeme držati vlagu u njoj. Tu može biti nekoliko čimbenika odgovorno za nedostatak ulja u kosi. Onaj koji je najpoznatiji i zajedničko je genetska predispozicija. Vaše genske šminkanja može biti takvi da se na koži, posebice na kožu, ne proizvodi prirodnih ulja u potrebne količine. Dakle, vaša kosa je manjkav u vlage.
Other razlozi mogu be svakodnevnih problema okoliša koji uključuju promjene temperature, zagađenje zraka i vlažnosti zraka. Da biste dodali tim, redovito četkanje i korištenje kose njegu i styling proizvode poput viklera, izravnavanje, parobrodi i sušilice može ukloniti prirodna ulja iz vaše kose. Srećom, tu je učinkovita metoda liječenja stanje well. This je vruće ulje hair tretman. Prođite kroz slijedeće račun da biste dobili neke korisne podatke, i izvući korist iz nje. Pročitajte više na kosu tretman za oštećenu kosu.
Domaći Hot Hair Oil Liječenje
Postoji jednostavan način liječenja your suhe i oštećene kose kao kod kuće. Materijali potrebni su maslinovo ulje, canola ulje, med i eterična ulja (samo kada vam je potrebna mirisa).
Uzmite četiri žlice svake od maslina i canola ulje u maloj zdjeli. Vi svibanj također uzeti sojino ulje ili majoneza umjesto maslina i canola ulja. Dodati 2-3 žličice meda na njega. Izmiješati dobro sve sastojke. Zagrijte smjesu držeći zdjelu na grijanom tava. Nanesite ovu smjesu na vaše vlasište i kosu jednakomjerno na sve strane. Kako bi ovaj zadatak primjene ulja, meda smjesu na kosu, možete podijeliti vaše kose u različitim područjima i raditi na svaki dio zasebno. Pobrinite se da svaki obala dlaka prekriva smjesu od korena prema vrhu. Ulja i med će osigurati prijeko potreban ulja i vlage za vaše vlasište i kosu.
Nakon što su učinili s primjenom smjesu na kosu, masirajte vlasište pokretanjem prstiju na njemu kroz kosu. Učinite to za najmanje 5 minuta ili dok ne osjetite warmth na svoj skalp. Uzmi ručnik i umočiti u toplu vodu. Ponesite ručnik van i iscijediti ga ukloniti višak vode iz nje. Zamotajte glavu dobro s ovim mokrim i toplim ručnikom. Držite ga na za 30 minuta. To je učinjeno kako bi se omogućilo učinkovito prodiranje. skinite ga i operite kosu temeljito s puno vode. Koristite kvalitetne šampone značilo za suhe i oštećene kose da opere kosu dobro i uklanjanje masnoća. Zamotajte čistim ručnikom oko kosu da se SOP-u vode.
Dopustite kosu suši na zraku. Nemojte češljati kosu dok je mokra jer slabi korijen kose, što na kraju rezultira gubitak kose. Češalj kosu nježno kad je suho. Naći ćete vašu kosu mekom, glatkom i uvjetovani. Ovo je sigurno magiju vruće ulje tretman kose na kući. Da biste dobili osloboditi od suhoće iz vaše kose i dati mu nježan i spektakularan pogled, te bi trebao izvesti taj smatra-u biti najbolje vruće ulje hair tretman barem jednom tjedno. Pokušajte to učiniti jednom tjedno za početno 3-4 mjeseca. Kada pronađete zadovoljavajući napredak u stanje vaše kose, možete liječiti vaše kose s vruće ulje jedanput u 2 tjedna.
Više informacija o Hot Liječenje ulje za kosu
Budući da je kosa suha, naravno, i nema vlage, to je poželjno da obavite vruće ulje tretman za kosu barem jednom u 15 dana. To će pomoći kosu ostane zdrava, hidratizirana i dobro uvjetovana uvijek. Hot hair ulje liječenje je također preporučiti za obojenu or obojenu kosu. U slučaju ozbiljne štete, ili suhoću kose, vruće ulje liječenje uključuju mikro-silikona uređaja dokazati da će biti od velike pomoći. Takav tretman uključuje self-zagrijavanje uređaja which masira u kosu. Nakon njega slijedi nošenjem grijanje kapu kako bi se omogućilo upijanje sastojaka u kore i jezgre kose. Ovaj način dobivanja vruće ulje tretman za kosu ne samo da zahtijeva usporedno više vremena i truda, ali i više troškova. Međutim, koristi od takve vrste liječenja vruće ulje kosa su dugotrajan.
Pročitajte više na:; Oštećeni za njegu kose, home lijekova za suhu kosu, Bilo da je komercijalni ili domaće vruće ulje tretman kose, njegov učinak na kosu sigurno daje zvuk zdravlje i spektakularan izgled. Ne uspijevaju da se neko time out za kosu i izgledati bolje, ljepše, i zgrabite tisuće eyeballs oko vas. Sve najbolje!