Uzgoj Krumpir u Torbe

Mnogi poljoprivrednici radije rasti krumpir na terenu. Ali ako ste građanin, čak i komad prljavštine postaje rijetkost. Pa kako da rastu krumpir u gradu? Uzgoj krumpira u vrećama je vaš odgovor. (Možete im rastu u kadi krumpir, volim ovaj način bolje). Uzgoj krumpira u kući je vrlo zanimljiv.
Kako rasti Krumpir u Torbe?
Nabavite vrećicu komposta. Ispravno prazan u mjesto gdje se može se čuvati dugo vremena. To je zato što krumpir ne bi trebao sve kompost odjednom. Izrežite komposta torbu pravilno jer je to gdje vam je krumpir će biti raste. Zatim ćete roll vrhu torba ispod pola puta oznaka. To će dati podršku bez obzira na kompost da ćete treba staviti u njega. Nemojte ga uvaljati sve na putu prema dolje jer to ne bi bilo koristi.
Stavite mali sloj komposta na dnu vrećice. Sada se neki krumpir sjemena na vrhu ove svježe stavite kompost sloj. Dva do tri krumpira sjeme će učiniti. Sada pokrivaju te sjemenskog krumpira s drugim slojem komposta i vode ga za neko vrijeme. Pogledajte da se ne smoči previše. To samo treba biti adekvatno vlažne. S ovim svim preliminarne faze za uzgoj krumpira u vreći su pokriveni. Pročitajte više na raste slatki krumpir
Nakon nekoliko dana (možda tjedan), bit ćete vidjeti da postoji pucati izlazi iz komposta. Interval vremena svibanj ovise o vremenskim uvjetima. Nakon tih izdanaka izaći dodate još malo komposta za torbu, tako da su u potpunosti pokriveni opet. Pa ako je potrebno odmotati vrećicu to učiniti samo tako malo. Opet vlažan komposta samo da novoformirane puca može pretrpjeti. I opet dopustiti da ti krumpir da raste.
Do sada sam se ponavljaju, a ne potopiti u kompost. Ali ne dopustite da suho je kao dobro. U svakom kontejner vrtu ćeš naći da je materijal u njoj suši vrlo brzo u usporedbi sa stvarnim tlo. Kao što je voda potrebna za bilo kakav život rasti će vam trebati na vlažnom The kompost svaki sada i onda. (Preporučujem jedanput na dan.) Na taj način ćete zadržati bliski gledati na krumpir također.
Kad je krumpir zrele bilja, vidjet ćete da su oni izrazito su došli iz vrećice i oni ne mogu više zvati puca. U nekim slučajevima oni postati vrlo veliki također. Pričekajte da cvijet. Nakon što su završili cvjetnice, beba krumpir u kompost torbu trebali biti spremni. Ako želite da vaš krumpir da se raste, onda možete čekati tjedan dana ili tako za njih da rastu.
Sada kada su se iz velike splasnuti krumpirom, što će učiniti od preostalih kompost? Pa se proširila preko povrtnjak. Nemojte koristiti istu kompost opet za mladog krumpira. To ne samo da će se širiti bolesti u krumpiru, a vaš trud će biti uzaludan. Uzgoj krumpira u vrećama uvijek zahtijeva svježeg komposta. Pročitajte više na uzgoj krumpira u gumama.
Uzgoj krumpira u vrećama nije tako težak zadatak. Sve što trebate je strpljivost i dobro skrbi za povrće. Kada doma narasle krumpira, zadovoljstvo ćete dobiti je neusporediv. Nadam se da gore navedene savjete krumpir za sadnju su zadovoljavajući.