Uklanjanje Skin Tag

Skin tagovi su benigne izrasline koje se pojavljuju na koži, uglavnom u odraslih. Oni su obično iste boje kao i kože ili su smeđe boje. Njihov izgled varira od pojedinca do pojedinca, a najčešće se javljaju na određenim dijelovima tijela, kao što su ispod pazuha, vrat, lice, trepavice, a ispod grudi. Koži oznake na licu može napraviti svatko svjestan svog izgleda, a time i ljudi su uvijek na izgled-out za načine da biste dobili osloboditi od njih. Ovdje su neke tehnike za uklanjanje kože oznake.
Pročitajte više na:, što su fibromi, što uzrokuje koži oznake, Postupci za uklanjanje Skin Tag
Medicinski tretmani, odstranjenja kože oznake na vratu, lice, ispod pazuha i ostalih dijelova tijela obavlja dermatolozi. Dok, koža tag uklanjanja ispod kapaka obavlja oftalmologa. Za uklanjanje kože oznake, koje su većih dimenzija, kao prvo, lokalna anestezija se koristi. Nakon područje kože postaje utrnuti, par škarastim koristi smanjiti kožu oznaku iz kože. Najbolji prednost odstranjenja kože oznake koristite škare je da osoba dobiva osloboditi od njih odmah. One opasnost takvog tretman za kože tag uklanjanje jest da postoji profuzno bleeding iskusni osoba koja prolazi liječenje. Za uklanjanje kože oznake koje su male veličine, anestezija može ili ne može koristiti. Takva postupak tada bi biti neizmjerno bolan, ovo je još jedan nedostatak primjene Škare za kožu oznaku odstranjivanje.
Ostali medicinski tretmani za kožu oznaku uklanjanja su smrzavanja kože oznaku korištenjem tekućeg dušika i zatim ga ukloniti, također poznat kao krioterapijom, kao i spaljivanje kože oznaku s medicinskim električnim cautery.
Početna lijekovi; Thread: Za uklanjanje kože oznake kod kuće, vezati koži oznake pomoću nit. Vi svibanj koristiti zubni konac u tu svrhu previše. Dopusti nit da ostane na koži oznake, kao što je, za nekoliko dana. Nakon nekoliko dana, primijetit ćete da je skin tag dolazi automatski isključiti. Ovo je najbolja lijek za uklanjanje kože oznake na licu.
Lak za nokte: Dom fibromi lijek je da se primjenjuju lak za nokte na koži oznake tri puta na dan. Nastavite ovaj postupak za nekoliko dana. Oznake koža će otpasti u roku od nekoliko dana.
Vitamin E ulja: Jedan od najdjelotvornijih uklanjanje kože oznake home lijekova je primjena vitamina E ulje na oznake. Za to se pomoći bend i nanesite ulje vitamina E na to. Sada stavite ovaj bend pomoć na koži oznake. Imajte na provjeravanje band-aid, nakon nekoliko dana da se vidi da je koža tag je ispasti. Ako je, vi svibanj ukloniti band-aid uopce. Ako nije, promijenite band-aid i Ponovite postupak za još par dana do kože oznaku dolazi off.
Dermisil: Dermisil je biljni lijek koji je poznat da se vrlo učinkovit u uklanjanju kože oznake. Dermisil se od ekstrakata biljaka tri, naime, tuja occidentalis, ricinus communis and Melaleuca alternifolia, koja su poznata po svojim anti-virusni svojstva. Za njegovu primjenu, operite zahvaćeno područje sapunom. Zatim se primjenjuju tekućine jednoliko na i okolo koži oznake. Isprati nakon što je oko petnaest minuta. Ponovite ovaj postupak za nekoliko dana dok se koža oznake uklonjeni.
Pročitajte više na:; Uklanjanje Skin Tags se, Kako da biste dobili osloboditi od kože oznake: "Ovo su neke metode koje mogu biti usvojen za odstranjivanje kože oznake. Poslije fibromi su uklonjene, ne postoji jamstvo da se neće pojaviti ponovno na koži. Tako se za liječenje kožnih oznaka uklanjanje treba slijediti kontinuirano, u pravilnim vremenskim razmacima, kako bi dobili osloboditi od njih u potpunosti.