Pumpom za gorivo troška zamjene

Vozilo biti komplicirano i složeni mehanizam, svaki njen dio u njemu je povezana i važnim, sa stanovišta njenog funkcionisanja. Pumpa za gorivo je jedna od tih dijelova. To je zapravo električna ili mehanička pumpa koja stvara pritisak u sustavu goriva, kako bi se prijenos plina iz spremnika za gorivo prema motor motor. Gorivo pumpe su uglavnom dvije vrste, jedan je mehanički i drugi, a noviju verziju, je električni jedan. Mehanička pumpe za gorivo su korišteni u starih dana. Međutim, u posljednje vrijeme, većina vodećih proizvođača automobila na svijetu, započeli su instalacija, električna pumpa za gorivo, zbog njihove bolje performanse, preko njihovog mehaničkog kolegama. Općenito, pumpa za gorivo ne treba biti zamijenjena često, kao što je napravio da služe za dugo vremena. No, tijekom vremena, zamjena postaje neophodno, kao što počinje utjecati na performanse vozila. Pa što su one faktore koji dovode do šteta na pumpa za gorivo i ako zamjena je jedina opcija za popravak oštećenja, što je onda zamjena goriva pumpa cijene? Dobiti odgovor na ta pitanja, u daljnjem tekstu ... Pročitajte više na auto probleme.
Čimbenici koji uzrokuju štete na pumpom za gorivo
Iako je dizajniran da služe za dugo vremena, goriva pumpa može se susresti štetu na račun pojedinih događaja, koji su navedeni niže. , Jedan od najvažnijih razloga za oštećenje pumpa za gorivo je hrđe i prašine. Zaražena čestice, ponekad proći ulazu filter čarapu (uređaj, filtriranje prašine i kontaminirane čestice) te infiltriraju pumpe goriva uzrokovati zastoj u njemu. Kao rezultat toga, pumpa za gorivo pauze dolje i motor također dobiva prevruć. ; Najčešći problem s električnim pumpe za gorivo je da su iskustva trošenje i suza na valjak zupčanici, četke, armature, ležajevi i pumpa lopatice. To dovodi do gubitka tlaka, a time dovodi do neučinkovitog performanse motora. ; Ostali razlozi koji dovodi do oštećenja pumpa za gorivo su, neadekvatna opskrba goriva u vozilu za dugo vremena. Gorivo, zapravo djeluje kao mazivo, kao i rezno ulje za pumpa za gorivo. Stoga, ako dovoljno opskrbu gorivom nije osigurana, onda preuranjeno oštećenje pumpa za gorivo je neizbježan. Pročitajte više o auto dijelova. ; Pumpom za gorivo Zamjena Cijena
Štete ili raskid uzrokovan bilo koji od gore navedenih faktora bi upućivali na zamjenu pumpa za gorivo. Sada, ako imate odgovarajuće znanje iz svih dijelova vozila, a također znam pumpom za gorivo upute za zamjenu, onda samo trebate uložiti malo vremena i neki novac na kupnju novog pumpa za gorivo, a onda su postavljeni za napraviti zadatak sebe. Međutim, ako niste sigurni o tome, onda vam je potreban da se vaše vozilo na mehaničar i dobiti problem izdvojiti odmah. Sad, govoreći troškova goriva pumpa zamjene, većina mehanike naboja negdje oko USD 350 - USD šesto. Ovaj trošak uključuje domaće radne troškove, kupnju troškova koji su uključeni u kupnji novog goriva pumpa i naknade na sat. If u blizini dijelovi također bili oštećeni, zatim oni možda morati popraviti. Popravak tako da one troškovi također će biti uključeni u zamjenu pumpa za gorivo trošak. Osnovni čistoću i inspekcije za kontaminiranih čestica u sustavu ubrizgavanja goriva, zapravo će djelovati kao preventivna mjera protiv rupture i stoga povećati život pumpom za gorivo. Pročitajte više na popravak automobila. Vi svibanj također pronaći sljedeća članaka jednako zanimljiv:; Problemi pumpa za gorivo, Simptomi Bad pumpa za gorivo, pumpa goriva treba zamijeniti odmah, jer to može dovesti do daljnjih problema u vozilu, oštetivši drugih dijelova te stoga uzrokuju lošije. Mada, sam dao niz troškove goriva pumpa zamjena, ona je podložna promjenama, kao i nakon svih domaće radne troškove, komplikacije su uključeni kao i stručnost mehaničara of (s točke gledišta vrijeme koje je potrebno za napraviti ovaj zadatak) , variraju od lokacije do lokacije vozila na vozilo.