Kako očistiti Silver

Srebrna nakit i posrebreni stavke su ljubio za njihovu iskra i sjaj koje svibanj izblijedjeti daleko ako nisu rukujete ispravno. Srebro je jedan od najvažnijih krhke metals među onima koje se najčešće koriste i stoga sklon izgubiti sjaj prilično brzo. Čišćenje srebro je jedini način da zadrži svoj izgled za dugo vremena.
Najčešći problem s silverware i nakit je matiranje that oblicima na sebi. This tamnjeti is formiran kada srebro izložena vlazi i može pretvoriti srebro crne, sive i čak zelene na puta. Dragocjeno kamenja koje se nalaze na srebrni nakit može učiniti prilično teško ga čistim, i stoga je bitno odrediti pravu metodu čišćenja srebra, prije nego što možete početi čišćenje svaki srebro predmet. Postoji prilično nekoliko metode koje mogu koristiti za čist srebro kod kuće, ali pobrinite uporabu ovih metoda ne naškoditi vašem srebro ili posrebreni stavku u bilo koji način. Evo nekoliko metode koje možete koristiti očistiti različitim srebro stavke. Pročitajte više na nakit čišćenje.
Kako Čist Silver Nakit at Home
To čiste srebrnog nakita u kući, morat ćete pripremiti domaće nakit čišćenje pomoću jednostavnih kućanskih predmeta poput sode bikarbone, aluminijske folije i sapun. Prije svega, morat ćete očistiti srebrni nakit s blagim sapunom i čistom vodom. Navlažite nakita pod tekućom vodom, prelijte neka tekućina sapun na starom, soft-bristled četkicu i zatim pokrenite četkom nad srebrni nakit nježno. Očistite sve utora i uglovima nakit stavke i zatim ispirati pod plain tekućom vodom. Stavite nakit na meku ručnik.
Zatim, linija pan aluminijskom folijom i dodati na ovaj neki vruću vodu. Dodati 2 žlice sode bikarbone na vruću vodu u posudu i miješajte dok se ne otapa temeljito u vodu. Stavite čist nakit srebro u vodu, takav da srebro dodiruje aluminijske folije. Neka se boravak u vodi oko polovice sata i zatim uklonite nakit iz tavi. Isperite hladnom pod tekućom vodom i osušite na mekim ručnikom. Primijetit ćete jednog živost na nakit kao da je potpuno novi. Pročitajte više na srebrnog nakita čišćenje savjete.
Kako očistiti Silver Ogrlica
Silver necklaces, osobito zmija lanci i jedan koji imaju neke zapetljan dizajne i obrasci može biti vrlo teško čiste. Stoga, da čisto srebro ogrlice, morat ćete koristiti srebro za nokte koji je komercijalno dostupna. These poliranje će raditi bolje za čišćenje srebrnog nakita te stavke koje se inače teško čiste.
Vi svibanj također koristiti pečenje soda zalijepiti na srebro predmet koji je malo jak u odnosu na metode aluminijske folije. Mix neke pečenje soda s vodom formira gusta zalijepiti. Utrljajte ovu masu na srebrni nakit i koristiti soft-bristled četkicu lagano raditi tijesto na srebro i neka ga ostati neko vrijeme. Zatim isperite tijesto i temeljito suha srebra s mekim ručnikom. Pročitajte više o tome kako čist srebrni nakit.
Kako očistiti posrebreni stavke
Posrebreni stavke mogu biti čistiti učinkovito koriste pasta koji ne sadrži bilo gel. Dab neke pasta na posrebreni stavku i koristite meku krpu oprati raditi pasta za zube na stavci. Nježno rad pasta za zube u kružnim prijedloge i zatim isperite nekim toplom tekućom vodom. Vi svibanj također koristiti neke vode za ispiranje posrebreni stavku, a zatim ga osušite mekom ručnikom ili ručnik.
Sada da znate kako to čist srebra, to održavanje i očistite ga trebalo biti lako za vas. Silver može biti zaštićena od tarnishing ga pohranjivanje u nakit kutije i to čišćenje odmah nakon uporabe. Također pazite da ne dođe u dodir s vlage koja može potamniti.