Prištić Ožiljak Uklanjanje Početna lijekovi

Acne je zajedničko stanje kože uzrokovano overworking žlijezda lojnica, te da uzrokuje začepljenje folikula. Acne, kada ozdravi ostavljaju ožiljke na površini lice, vrat, leđa, itd. teške akne uzrok cista ili kvržica ispod kože, što dovodi do scarring. Postoji nekoliko tipova acne ožiljaka je, međutim, one što je rezultiralo cistom formation ostaviti trajne ožiljke. Iako se ovi ožiljci nisu štetne na bilo koji način, oni mogu dovesti do nedostatka samopouzdanja u ljepoti svjesnih ljudi.
Postoji nekoliko načina da biste dobili osloboditi od acne ožiljaka na poledini, vrat, itd., kao što kemijski piling postupkom, dermoabrazija, punch tehnike, laser terapija, subcision, itd. Međutim, svi ti lice i tijelo prištić ožiljak tretmani su veoma skupi, a također dolazi s nekoliko nuspojave. To je najbolje posegnuti za uklanjanje acne scar lijekova doma za dobivanje osloboditi od ovih ožiljaka, kao što sigurnija.
Kako da biste dobili osloboditi od acne ožiljaka Naravno
Akne ožiljak uklanjanje može biti učinjeno korištenjem raznih prirodnih metoda i unutar granica svoje kuće. Neke od jednostavno za napraviti home lijekovi za uklanjanje acne ožiljaka su kako slijedi:
Lijek # 1: sok od limuna, perite lice ili ožiljak na licu mjesta svoje tijelo s vodom i mrlja jedne žličice soka od limuna u pamuk loptu i primjenjivati ​​blago na ožiljak. Ostavite ga 10 minuta, zatim isperite. Međutim, točka biti navedeno, a limunov sok koristi je da to čini vašu kožu fotosenzitivne. Stoga prije nego izlazak u sunce, koristite sunscreen na području ožiljka.
Lijek # 2: soda za pečenje i maslinama; mix jedna čajna žličica soda za pečenje s dvije žličice filtrirane vode i mrlja neke na ožiljak. Posle 60 sekundi, isperite smjesu off. Soda za pečenje exfoliates kožu, ostavljajući je glatkom i svilenkastom, a prekrasan lijek za acne ožiljak uklanjanje kod kuće. Nakon što ste exfoliated vašu kožu s soda za pečenje, veličine graška uzeti količinu maslinovog ulja i primijeniti ga na lice ili ožiljak. Hidratantni nutrients prisutan u ulje uzrokuje na koži povratiti izgubljenu elastičnost i gipkost.
Lijek # 3: Rajčice i krastavac Zalijepi, Pomiješajte paradajz i krastavac zajedno s neke vode u obliku paste. Nakon što ste oprali lice, nanesite na tijesto i pričekajte 25 minuta prije ispiranje off. Krastavac na koži pomaže umiriti nadraženu kožu i antioksidansi u rajčice sprječavaju oštećenja kože. Ove dvije su dobri za pritezanje pore na koži.
Lijek # 4: sandalovina i Crna gram, Mix neke sandalovina, crni gram i roze vode u obliku paste. Nemojte koristiti obične vode u obliku paste. Primijenit će se zalijepiti na ožiljka ili na cijelom licu i pustite da se zalijepi za boravak za cijele noći dok spavate. Oprati s zalijepiti sljedećeg jutra s hladnom vodom.
Lijek # 5: zaleđivanje, zaleđivanje pomaže smanjiti crvene mrlje i ožiljke na licu uzrokujući pore na licu ugovora. Mjesto neke kockice leda u prozirnu plastičnu vrećicu i stavite ga na lice za nekoliko minuta. Uzmi paket off lice za 20 sekundi i ponovite isti postupak stavljanja i vađenja za određeni broj puta. Nemojte koristiti ovu metodu za glazuru jasno ožiljaka na čelo, kao što može voditi ka oštrog, nesnosnih bolova u glavi.
Lijek # 6: Eterična ulja, možete se prijaviti ulje lavande, šipak ulje ili rosa mosqueta ulja na acne ožiljaka izbrisati ožiljke. Možete čak i dodati ih iu kombinaciji izravno na ožiljaka kako bi se poboljšala blijedi proces. Ako koristite kombinaciju, miješati ulja u jednakim omjerima i primijeniti ih na ožiljke nekoliko puta dnevno. Značajne promjene će biti vidljive u roku od 6 tjedana.
Remedy # 7: Fruits, a mi eat all fruits for njihovu prehrambenu vrijednost, no, fruits great form also liječenje acne scar uklanjanja. Svježe voćne kaše je dobro za nježan piling kiseline. Just premazati 1 / 4 šalice svježe voćne kaše, kao što su ananas pire i ostavite 15 minuta. Je askorbinska kiselina u vitamin C će priopćavanje brightening učinak na lice, te će također pomoći izbrisat iz acne ožiljaka.
Pročitajte više na:; načina za uklanjanje acne ožiljaka - Kako osloboditi od Prištić Ožiljak, Kako da biste dobili osloboditi od acne ožiljaka Naravno, To su neki od acne ožiljak uklanjanje home lijekova koji se lako može napraviti kod kuće. Međutim, bez obzira na vrstu home pravni lijek se odlučite, važno je imati na umu da ti tretmani zahtijevaju stalno i dosljedno naporima. Osim fokusirajući se na lijekove jasno acne ožiljaka, trebali biste također usredotočiti na što uravnoteženu prehranu, redovito vježbanje i održavanje higijenskih navika da bi se koža zdrav!