Piling masnu kožu

Piling je važan za dobro održavan i zdrave kože. Naša koža dobiti oštećena tkiva zbog mnogo razloga kao što su zagađenje, štetne kozmetike i nezdrava prehrana. Piling pomaže u uklanjanju vanjskog sloja oštećene kože čineći kožu glatkom i podatnom. Masna koža proizvodi prekomjerne ulje, što rezultira začepljene pore na koži. These začepljen pore na koži sadrže vosak kao ljepljiva tvar koja se zove sebum, što rezultira u formiranju acne i blackheads posebno, kada je izložen prašini ili zagađenja. Dakle, to je vrlo potrebno ljuštiti masnu kožu. Piling masnu kožu rezultate nafte kontrolu izrade kožu mekom. Međutim, piling masnu kožu ponekad može napraviti masnu suhu kožu, što rezultira još proizvodnji nafte. Dakle, treba biti oprezan pri odabiru proizvoda ljuštiti masnu kožu. Kako to exfoliate masnu kožu? Postoji mnogo proizvoda poput pilinga, pilinga pročišćavati, tonera, maske, četke i čišćenje dostupna na tržištu koje se koriste za exfoliate masnu kožu. Neka nam vidjeti postupak ljuštiti masnu kožu.
Postupak za piling masnu kožu, Wet vašu kožu. Trebat će vam lufa tijela, piling rukavice ili ribanje spužvu ljuštiti masnu kožu. , Primjena piling čišćenje na vašu kožu ili staviti u na spužve. Piling čišćenje sadržavati oko 25 posto vulkanske stijena koji je koristan za masnu kožu. , Pročistite vašu kožu s piling čišćenje i lufa spužva ili. Nemojte trljati kožu energično, napraviti nježnim kružnim pokretima. ; Budite oprezni dok ribaju osjetljive dijelove tijela. Trljanje vašu kožu robusno može oštetiti kožu tkivo čineći vašu kožu pojavljuju dosadno. ; Operite kožu i primijeniti dobru hidratantnu kao koža postaje malo suha nakon pilinga. Moisturizer je vrlo potrebno čak i ako je vaša koža je masna kao što pomaže u održavanju ravnoteže vlage i održava vašu kožu hydrated. Dobivate mnogo bezuljni moisturizers u tržište koje kontrolira pretjeranu proizvodnju nafte na vašu kožu. ; Budite oprezni dok odabirom losion za tijelo. Osobe s masnu kožu treba dati prednost non-comedogenic losione koja se posebno napravljene na kontrolu acne. Također možete odabrati losion which blaga u nafte, lanolin i mineralna ulja. , A to je postupak koji učinkovito vam govori kako exfoliate masnu kožu. Više o ljuštiti usne sa šećerom.
Exfoliate lice: Početna lijekovi, možete napraviti neke maske za lice kod kuće koji se može koristiti za lice piling kod kuće. Ove kuće su prirodne kože njegu proizvodima može dokazati da bude vrlo korisno za svoju kožu i može spriječiti vašu kožu od štetnih kemikalija pronađena u preko-counter proizvodima. Više o exfoliate kože kod kuće.
Jaje lica Maska za masnu kožu; Uzmi bjelanjka u zdjelu i ih tući dok zapjeni. Nakon premlaćivanja bjelanjka, dodati dvije ili tri kapi soka od limuna u mješavini. Limunov sok je vrlo koristan za sprečavanje blackheads i acne. Nanesite smjesu ravnomjerno po licu i vratu. Ostavite ga dok se isuši, a zatim ga isprati sa hladnom vodom. To će učiniti vašu kožu više svježeg i živahni. Pore ​​will stegnuti se smanjenje proizvodnje nafte kožu. Više o acne prevenciju.
Apple i med maska ​​za masnu kožu, uzmi jabuku i naribati. Uzmi grated jabuka u zdjelu i miješati s medom dok se ne formira gusta pasta. Nanesite tijesto ravnomjerno po licu i vratu. Držite ga za 10-15 minuta i isprati sa hladnom vodom.
Možda želite znati o; lica njegu kože, acne skin care products, Dakle, to su neke učinkovite načine koji vam objasniti kako da exfoliate lice kod kuće. Piling masnu kožu je vrlo bitan za postizanje kože ste oduvijek željeli da je, bez ružan blackheads i acne. Pokušajte ove metode za exfoliate masnu kožu i dobiti mekom i kožu hydrated.