Brkovi Wax Recept

Iako vrlo rijetko, malo sreće ljudi ne moraju brinuti o svojim brkovima oblike kao svoje brkove ostaje u obliku na vlastitu, bez puno napora. No, za većinu, oblikovanje i dotjerivanje svoje brkove može biti zamoran zadatak i dosadne. Dakle, za takve ljude, brkovi voska je vrlo korisno jer pomaže im da održavaju svoje brkove kosu u mjestu, osobito na udovima. This grooming proizvod je prije svega korisna za sve one muškarce koji vole da imaju više dlaka na licu ili koji se zalažu za dobro uspostavljena oblicima kao uvijeni brkove. Brkovi vosak restorativne svojstva, tj. samo minimalni iznos od voska je potreban za održavanje i držati kosu u formi. Vosak dolazi u stick ili cijev obrazac koji se mogu izravno primijeniti na kosu uz pomoć prstiju. Ali, ako tražite neke prirodne načine kako oblikovati svoju brkovima i ne želim trošiti opterećenja novca na različitim komercijalnim kozmetički proizvodi dostupni na tržištu, ovdje su neke brkove voska recepte koje su jednostavan, a ipak djelotvorno previše.
Domaći brkova Wax Recept
Brkovi Wax Sastojci; Pčelinji vosak, ricinusovo ulje, dvokrevetna kotao, niske kadu ili posudu, uputa, Škripa ili nasjeckajte pčelinji vosak na mali fino komadiće i stavite ih na gornji dio dvokrevetnoj kotao. Vi svibanj također koristiti mali lonac za pirjanje unutar veći umjesto dvostruki kotao. ; Stavite ulje kotač se na pčelinjim voskom u omjeru 1:2, tj. jedan dio ricinusovog ulja na dva dijela pčelinjeg voska. , Pour mala količina vode u dno dvokrevetna kotao i prijenosa pan preko srednje topline. Umiješajte vosak i ulje zajedno sve dok se vosak rastopi i glatke, ravnomjerno uklopljena smjesa se formira. ; Izvadite posudu s vatre i prebaciti rastopljeni vosak na čistu, plitku zdjelu ili posudu s poklopcem. Držite posudu / posude stranu, skinite poklopac i ostavite da se ohladi sadržaja. ; Sada vosak je spremna da se primjenjuju na brkovima ili drugim nestašan bita kose. Provjerite jeste li pokriti neiskorišteni dio od voska i pohranite na sobnoj temperaturi. , A drugi brkova Wax Recepti
Brkovi Wax Recept # 1; Sastojci; ½ pound guma-arapskom; ½ pound ulje sapun; 1 pinta ruža vode; £ 1 bijeli vosak, 1 unca ružino ulje bergamota, ružino ulje timijana ½ drachm; Smjerovi
U saucepan, rastopiti guma-arapski, ulje sapun, ruža vode i bijelog voska. Miješajte stalno dok se ne formira jedinstven dosljednost. Sada dodajte bergamot i timijan for miris.
Brkovi Wax Recept # 2; Sastojci; Pčelinji vosak, Vazelin; kokos ulje / shea maslac; Eterična ulja; Smjerovi
Pomiješajte jednake količine nafte mliječ i pčelinji vosak i rastopiti u dvokrevetnoj kotao. Sada dodajte kokos ulje i shea maslac (napola količina nafte mliječi ili voska), u smjesu i topline dok se ne rastopi u potpunosti. Za privlačan miris, dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja kada se smjesa hladi.
Kako koristiti brkova Wax?
Prvi korak prije nanošenja voska je isfenirati kosu potpunosti. After the brkova vosak ohladi, trljati savjeti prst olako na površini coagulated voska. Ne umoči svoj prst u mjesto voska kontejner, kao i višak voska može rezultirati masnim brkovima. Kada vaš prstiju lagano su obložene voskom, stavite ih protiv kose koju želite oblikovati. Širiti vosak ravnomjerno, lagano trčanje prste protiv dlaka u istom smjeru kao i kosa raste prirodno. Nakon primjene, oblik i stil brkova prstima. Nanesite vosak više ako je potrebno i ukloniti, operite područje primijenjene blagim sapunom i dobro isprati mlakom vodom.
Pročitajte više na:, brkova Voštane - Domaći receptima, brkova Stilovi i imenima; Beard Grooming savjeti, Primjena višak vosak može davati messy, ili masnu pogled na brkove, dakle, budite oprezni dok primjenu i uklanjanje dodataka s pamukom. Navedene brkova receptima vosak ne samo oblik ili pitome nestašan brkovi, obrve i drugih dlake na licu, ali su također pomoći u jačanju kose tako da premaz s teškim, sjajna i zaštitni pokrov.