Stop motorno ulje propuštanja

Motorno ulje curenje relativno je uobičajena pojava koja svaki vlasnik automobila iskustva jednom u neko vrijeme. On svibanj Čini se da su bezopasni, no to nije točno tako. Motorno ulje je od izuzetne važnosti za pravilno funkcioniranje vozila. On djeluje kao mazivo za razne mehaničke dijelove automobila, a također dubl kao rezno ulje u motor automobila. Ako nema dovoljno ulja u motoru, to je svakako imati za posljedicu nekih ozbiljnih problema automobila, poput korozije i trošenja raznih pokretnih dijelova automobila. Najbolja mjera za izbjegavanje ovih problema je prepoznati i zaustaviti curenje ulja u motoru prije nego ga vodi do daljnjih oštećenja.
Kako to Prepoznati propuštanja ulja motora?, Prepoznavanje curenje ulja u automobilima nije uopće teška, ako smo dobro upućen s osnovnim simptoma motornog ulja curenje. Najlakši način za otkriti curenje ulja je provjerite garaža kat ili kolovoz za ulje mrlje. Tipično, svaki ulje mrlju na garaži ili kolovoz katu je siguran znak motornog ulja curenje. Ako je potrebno, možete prekrivati ​​kolovoz s bijelom papiru kako bi ove nafte mrlje lakše otkriti. A to je najlakši i najjednostavniji način potvrditi, ako vaš automobil ima curenje ulja u motoru, ne uvijek biti luđak dokaz. Prokišnjava da su vrlo male, ili u slučaju učestalih kretanja vozila, ti curi može proći neopaženo. Gledajući prema automobil šasije za tužibaba znakove nafte mrlje je bolji način za otkriti curenje ulja. Ako se te metode ne pokazuju bilo kakve dokaze o curenje ulja, postoji malo šanse da vaše vozilo ima curenja ulja u motoru. Da biste uklonili svaki niggling sumnje u vaš um, otvaranje poklopca motora i uzimanje pogled na motor za ulje mrlje je posljednji korak možete poduzeti prema otkrivanju propuštanja ulja u motoru. Pročitajte više o tome kako to škripac curenje ulja.
Kako da se zaustavi curenje ulja motora?, Nakon što su otkrivena mjesta curenja motornog ulja, možete pokrenuti popravak automobila kako bi riješili problem. Ako je problem ozbiljan, da bi bilo mudrije posegnuti za stručnu pomoć, no manje curenje problema može popraviti vas na svoje, s nekim osnovnim znanjem o tome kako zaustaviti curenje nafte automobila. If istjecanje ulja u motoru je povezana s ventilom obuhvaća, možete zategnite vijke, ili zamijeniti ventil prekrio novim kako bi se zaustavilo curenje ulja. Većinu vremena, curenje ulja izaziva kao rezultat labav vijaka. Možete provjeriti da li su vijci postati labav i pritegnite ih po potrebi. Mada su šanse su rijetki, curenje ulja u svom automobilu također može biti uzrokovano kao rezultat istrošeni ventil obuhvaća. U tom slučaju, morat ćete zamijeniti ih novima. S vremena na vrijeme, curenje ulja također je prouzročio zbog shabbily fiksne filter za ulje. U takvim okolnostima, morat ćete popraviti filter ulja pravilno kako bi se izbjeglo curenje. Još jedan razlog za motor curenje ulja je oštećenje uzrokovano na ulje tavi ili motor pečat. Takve štete mogu biti izazvane zbog nekoliko razloga, uključujući, bumping na podigao tlo, kao što su brzina prekidači, ili trčanje preko stijena. Ako je šteta koju je prouzročio ulje pan je glavni, morat ćete posegnuti za zavarivanje popraviti isto. Kao privremeni raspored, možete popraviti grom veličine otvora u nju, sve dok ne dobiti ga zavareni. Mada sirove, ova tehnika ne pomaže u grozan situacije. If istjecanje je prouzročio kao rezultat prazninu uzrokovane izlizan pečatom, možete koristiti jedan od stop-curenje proizvodi dostupni na tržištu da se zaustavi curenje ulja u automobilu.
Vi svibanj također željeli pročitati više o tome:; Kako promijeniti ulje motora, zamjene ulja motora: Koliko često, obzirom na katastrofalne učinke da je jednostavan motornog ulja curenje može imati na vaš automobil, postaje vrlo važno da se zaustavi curenje motornog ulja na najranije. Jednostavna i periodične provjere mjere mogu osigurati da je ovo naizgled frustrirajuće problem trebalo izbjegavati. U slučaju, da dolaze preko motor curenje ulja u svom automobilu, metoda je gore opisano pomoći će vam da lako riješiti ovaj problem. Međutim, treba uzeti u obzir da motor, je zbunjujuće kompleksan stroj, a ako na bilo koji sumnja da bi bilo najbolje koristiti usluge znan mehaničar.