Vjetrenjača palma Care

Vjetrenjača palme su jedan od hardiest vrsta palmi stabla. Oni mogu preživjeti u vrlo hladnim uvjetima bez težih oštećenja. Međutim, potrebno je brinuti se za vjetrenjače palme za svoj zdrav rast. Vjetrenjača palma je također poznat kao kineski ili Chusan Fan Palm. To je naširoko koristi za tropske uređenje i vrtlarstvo. Vjetrenjača palme je vrlo lako održavati kao što prezivi svim vremenskim uvjetima, prihvaća bilo kakav oblik tla i rijetko dobiva okužen s bolestima. Dajte nam znati više o vjetrenjača skrbi palmom u više detalja.
Vjetrenjača Palm skrb; Vjetrenjača palma je svestran biljka i jednostavan za održavanje. Svatko može priuštiti to zadržati kao to ne treba dodatna njega za razliku od drugih osjetljivih drveća i biljaka. Također se može držati u posudama u zatvorenom prostoru. Više o zatvoreni u vrtu.
Voda, potrebno je osigurati adekvatan iznos od vode za vjetrenjače njegu palme. Međutim, to nije dobro natopiti biljka u potpunosti s vodom koji bi mogli dovesti do korijen proklinje. Morate vode postrojenja u skladu sa svojim zahtjevima. Uzmite kantu vode i sipati pola sić u području korijena i provjerite je li područje Čini se da je suha ili vlažna. Ako je područje još uvijek izgleda da suha onda uliti drugu polovicu dobro. Također možete vodom biljka nakon nekog vremena, dajući znatan jaz između (nekoliko sati). Ako živite u pustinji ili na suhom mjestu onda možete voda biljka dva puta tjedno.
Sunčeva svjetlost, odgovarajuću količinu sunčevog svjetla je vrlo važan aspekt vjetrenjače skrbi palme. Vjetrenjača palma potrebe djelomične suncu. Ona može preživjeti izravnom suncu, ali raste najbolje u djelomične suncu. Vlaga je važan za vjetrenjača palma i ne može primiti odgovarajuću količinu vlage u izravnoj sunčevoj svjetlosti. Dakle, vjetrenjača palme trebao biti je zadržao u prostoru koji prima najmanje iznos od sunca. Više o dlan opskrbu biljaka.
Stanje tla, briga za dlan vjetrenjača uključuje aspekt odgovarajuće zemljišne uvjete i pravo načina da se biljka. Vjetrenjača palma treba biti posađeno na takav način da svoj cijeli korijenski sustav bi trebao biti pokriven s tlom. Za ovaj, treba kopati tlo dvostruko veći od svojih korijena loptu. Nakon sadnje stabla, površina treba biti pokrivena s tla pomiješana s pijeskom. Također možete napraviti split za odvodnju svrhu. Znati više o brizi za palme.
Gnojiva; vjetrenjača palme treba raznoliku hranjivim tvarima koje su izgubili zbog previše isušen tlu. Trebate kupiti pravu vrstu gnojiva za vjetrenjača palme. Postoje određene gnojiva dostupna na tržištu koji se može koristiti posebno vjetrenjača palme. Slijedite upute koje se spominju za pravilnu uporabu gnojiva. To je učinkovit način da se brine za vjetrenjača palme. Više o domaćim fertilizer palme.
Zima Briga, Istina je da se vjetrenjača palme mogu preživjeti u vrlo hladnim uvjetima, ali on je savjetovao da se brinu za vjetrenjače palma za vrijeme hladne klime. Ekstremno hladno vrijeme mogu naškoditi tkivu vjetrenjače palmi utječe na rast njegovih korijena zbog čega ih skloni bolesti. Kako bi to izbjegli, zamotajte prtljažniku stabla s juta torbu i stavio slamke sijena na korijen području, tako da je u potpunosti dobiva prekrivena. This će zaštititi Vaše vjetrenjača stablo palme u zimskom i spriječiti ga od zaraze niti bolesti. Međutim, juta torba i sijena treba ukloniti odmah nakon zime ili hladno godišnje doba. Više o Queen skrb palma
To su neke korisne savjete za njegu vjetrenjača palme. So, plant some palm trees windmill u svojoj kući, vrt ili near the poolside for some exotic landscaping.