Kako vezati jedan Dye Shirt

Tie boja je aktivnost da su i mladi i stari mogu uživati. Iako neredu, to je veliko ljetno vrijeme aktivnost za djecu podići, služeći dvonamjenska donošenja vremena, i recikliranje odjeće! Možete odabrati do tie kit boja, ili možete napraviti učiniti s proizvodima iz oko kuće. Vi zapravo trebate boja / boje ili bijeljenja, rukavice, gumene trake, kante, a bijele pamučne odjeće ako ste obličje za kako vezati boja košulje ili druge bijele odjeće.
Kako vezati Dye majicu kod kuće
Ova tehnika uči vas kako vezati boje majicu s dvije boje ili više. Za početak, trebate Procion boje, gumene rukavice, stisnuti bočice na boje, običan bijeli 100% pamuk košulja (najbolje stare), hrpa gumene bendova i stare novina. Lako rješenje je kupiti kravatu boja kit iz plovila trgovine, koji dolazi s gumene rukavice, i sur. Alternativno možete kupiti jedan paket boja, koji dolaze zajedno s potrebnim uree i soda ash i upute za miješanje. Međutim, ako ne imati bilo koji stisak boca, morat ćete kupiti neki.
Za početak, napravite rješenje toplo (ne vruće) vode i soda ash, slijedeći upute sa soda ash. Dodajte nekoliko žlica kuhinjske soli na rješenje i potopiti košulju u njoj oko 10 minuta. Potom, to se iz rješenja i zavrtanje koliko rješenje iz njega što je više moguće. Otvaranje iz košulja i postavite ga na ravnu površinu. Mjesto vrškom prsta u središtu košulja i početi okretanje smjeru kazaljke na satu, sve dok se majica poprima oblik grube krug. Sada možete koristiti gumene bendova oko majicu da se to održavati ovaj oblik. Međutim, provjerite da li ima čak i pritisak posvuda, tako da uključite nitko od rubova i.
Sada mjesto majicu na papirnati tanjur, i nokautirati nekoliko listova novina na temelju njega. Stavite na svoju gumene rukavice i dobiti spremni otići u rat. Sada psihički podijeliti kružnog majicu u tri jednaka dijela. Možete čak mjesto neke štapići označiti out odjeljke, tako da ne pogriješiti. Ti bi mogao imati tri komada nit ide van (u različitim smjerovima) od centra kruga do perimetar. Držeći bocu boje nisko nad košulja, boje jedan dio limun žuta, svijetlo zelena jedan, i jedan tirkiz. Dopusti boje do preklapanja na rubovima svakog odjeljka. Sada Flip košulja i učiniti isto s druge strane. Kada ste gotovi, pažljivo stavite majicu u vrećicu zujanje brave, i zapečatiti. Stavite vreću u toplo mjesto, i ostavite 24 sata da pusti boje set. Poslije toga vrijeme protekne poduzeti majicu iz vrećica, uklonite gumene bendova i trčanje košulju ispod hladnom vodom. Budite oprezni dok to radite, jer će se izvoditi velike količine boje. Nakon što je voda teče jasna (ili gotovo jasno), možete zavrnuti košulje i osušite. Idealno, uvijek operite košulju odvojeno, za je vjerojatno da pokrenuti boji.
Pročitajte o:; Kako vezati Dye Košulje; Tie Dye upute; Tie Dye Folding Tehnike, Ako ste u potrazi za načinima kako vezati boje majicu s bjelilo, slijedite gore navedene metode s razlikom uporabe razrijeđena varikina umjesto obojenog. Predlažemo jedan udio 1:01 of bjelilo i vode. Nakon što su učinili, umočiti košulja u pola ocat i pola vode rješenje, zatim ga isperite u bistroj vodi i suha. Alternativni kupnji kit je slijediti upute o tome vezati obojeni majicu s hranom bojanje. Plus točka ove metode je da je boja sigurno, pa tako možete ostaviti svoju djecu bez nadzora učiniti bojenje, ali je boja teče, pa se mogu pojaviti izblijedio u kratko vrijeme.