Kako koristite za ožičenje Three Switch Way

Tri-way prekidača Preferiraju se ovih dana kao i oni mogu kontrolirati svjetla, dimmers i spremnici s dva različita mjesta. Primjerice, jedna žarulja instaliran u Vašoj spavaćoj sobi može se uključiti i isključuje ne samo iz spavaće sobe, već i iz kuhinja i dnevni boravak. Iako u malom način, još tri puta sklopke rade kako bi vaš život lakšim i udoban. Stoga, s obzirom na ugradnju tri put prebacuje u vašem domu, garaža, itd. je mudar ideja.
Za ugradnju ili ožičenje tri puta sklopke, ne trebate nazvati profesionalnim. Možete to učiniti lako na svoj ako imate neke osnovne alate i vještine vodovod. Upotrijebljenih materijala potrebne za ovu svrhu su oštar tri puta prebaciti, izolirani električni kabeli, nož, žica striptizete, crne trake, i uzemljenje vijcima. Slijedite upute na "kako žica tri puta prekidač 'u nastavku instalirati jedan u vašem domu.
Upute o tome kako Wire s tri Way Switch elektrotehnike
1. korak: razvodnog tri prekidača način, može zahtijevati bilo jednom 14-3 ili 12-3 w / kabela zemlju. Izbor veličine kabela ovisi o opterećenju koje će se izdvajali u krug. Ako želite, možete Posavjetujte se s električarom ili električni inspektor kako bi saznali točne informacije o dimenzioniranje. The 14-3 w / kabela prizemlju ima tri dirigenata. To su bijele, crvene i crne boje. Sva ta tri kabeli su dobro izolirani izvana.
2. korak: Isključite struju kruga prije početka radova na ožičenje tri put prekidač. Trebali bi potvrditi hoće li opskrba električnom energijom je zaustavljen u krugovima ili ne uz pomoć električnih testera. Pobrinite se da nema električne struje trčanje i sklopku za zagladimo Vaše radno i minimiziranje kojim slučajem pojave nesreća.
Korak 3: Naći ćete tri terminala u tri način prekidač. Jedan od njih bit će označene kao "zajednički". Ostatak terminala bit će označena kao "putnici '. Ti si trebao spojiti zajedničkog terminala sa crnim ili crvena žica. Crni ili crvena žica je također poznat kao vruće žice. Jedan od putnika je značilo da se zakačen za vruće žice iz električnih izvora. Drugi putniku mora biti zakačen na toplom žicom iz učvršćenje, kao što su svjetlost, stropnim ventilatorom, svjetla za parkiranje, itd.
4. korak: Sada je vrijeme da putnike kuka jednog prebaciti na to od drugih. Trebate da ne slijede bilo kojeg reda dok to radite. Ali pobrinite se da su sve žice fiksne i zakačen dobro. To će vam spriječiti uklanjati raspored tri puta prebaciti prečesto.
Step 5: Pazite da vas obaviti crni električne trake oko krajevima sve kablove. To će vas podsjetiti, kao i druge o opasnosti u grubo rukovanje tih električnih kablova poput dodirivanja kabela s mokrim rukama.
Navedene upute primjenjuju se na "Kako poslati tri puta tamnija prebaciti? ',' Kako žica tri prebaciti način svjetlo? ' i 'kako žica tri prebaciti navijač način?'. By ide kroz sve upute o 'kako žicom tri puta prekidači', morate doći da znaju da ovaj zadatak žicom tri puta kruga ne treba puno fizičkog rada ali pozornost i brigu od vas. Zamijenite normalno prekidača s tri načina tipa, i uživati ​​u životu udobnosti i lakoće u kući, uredu, pa čak u garaži.