Balzam za usne ovisnost

Jesu li kasno za vaš sastanak zato što je proveo 15 minuta dragocjena u potrazi za usna matičnjak? Da li navući u trgovinama na putu do posla i kupiti chapstick ako lijevo yours kod kuće? Ako je odgovor na ovo usna matičnjak ovisnost kvizu potvrdan, onda ste uhvaćeni u zamku. Usne ovisnost balzam ne može prouzrokovati posjetiti liječnika. Dakle, ne može prijaviti kao nešto brinuti. Međutim, usna matičnjak ovisnost je u nastajanju, kao stvarnost kao više i više pojedinaca pronaći njihove domove i ured slažu s tim štapovima.
Što je usna matičnjak ovisnost?
Baš kao što oni utječu na našu kožu i kosu, vjetru, suncu i niske temperature, svih ovih uzeti danak na naše usne. Ona je ovdje da usne balms dolaze kao velika pomoć kao oni držati naše usne vlažne i spriječiti njihovo dobivanje ispucale. Međutim, za neke je to više nego usne hidratantni proizvod kao što su pronašli da su ovi šareni, aromatizirani štapići su postale važan dio njihovih života. Ali ono što je to što čini ove proizvode prijeći granicu da proizvodi koji će se koristiti isključivo za liječenje ispucalih usana i postane navika? Neki kažu da se sastojci i sami. Mentol je dobar za čireve hladno. Ali to stvara trnce da je balzam za usne ovisnika razviti sklonost za. Kamfor, još jedan sastojak balzam za usne, zajedno s mentol, vjeruje se miješati s prirodnim ljekovitim procesa usana. This sputava usne 'prirodnom sposobnošću da zadrži vlagu. Neki kazu to je običan i jednostavan voćni okus koji pretvara ovaj naizgled bezazlenog proizvod u ovisnost.
Kako to Čepljenje Lip Balm Ovisnost?
Stop lizanje tvojih usana, neki od nas su u naviku lizanje usana prečesto. Iako lizanje usne čini ih vlažnom, over-ih lizanje je definitivno jedan problem. Čak i prije usna matičnjak može svoje hidratantni učinak lizanje jednom usnama uklanja s usana. Rezultat je da je jedan usne su ispucale, a vi osjećate potrebu primijeniti balzam za usne često.
Uključite marke provjeriti sastojke svog balzam za usne. Izbjegavati one koje koriste kamfor, mentol i alkohol. Iako kamfora i mentola su korisni u liječenju hladno čireve, lako mogao učiniti bez njih za liječenje ispucale usne. Kamfor i mentol također isušuje usne. Što promiče potrebu za čestim primjenu usna matičnjak. Prebaci se na nešto što je više prirodne sastojke poput kakao maslaca, raznih ulja, Shea maslac, pčelinji vosak i sl.
Držite se intenzivno hidratizirana, nedostatak vlage u vašem tijelu je ono što vas čini doseg za taj stick usna matičnjak. Za borbu protiv ovisnosti od svojih korijena, piti puno vode dnevno. One također mogu uzeti u obzir instalirate dehumidifier kod kuće i / ili ured. Kao što se održava vlažnost u okolišu, ona također sprečava usne iz postaje suha.
Alternative; Lip balzama nisu jedina opcija da bi one usne hydrated. Vazelina, vitaminom E ili mast Aloe vera ekstrakt također može raditi. Pa, moj prijatelj pronašao zabavno rješenje. A self confessed balzam za usne ovisnost, ona je prebacio na dugotrajni lipgloss with hidratantni učinak. I prema njoj to je radio. Rekla mi je da je osjećaj nešto teško na usnama joj čuva od njih lizanje puta i na kraju je prevladao običaj primjene usna matičnjak ili čak i sjajilo! O tome kako neke domaće sjajilo vlastite? Naučite kako napraviti vlastiti sjajilo koristeći prirodne sastojke.
Stop Hladno Turska, zvuči kao najlakše i najteže savjete? Da, to je. Ali, to je također najviše učinkovit odgovor na vaše pitanje o tome kako prekinuti ovisnost o usna matičnjak. Moglo bi se uzeti u obzir, kao i postupno povlačenje, kao što su prijelaz na neke više vodene proizvoda na bazi za usne ili jednostavno smanjiti učestalost tog stick dira usnama.
Za većinu ljudi, usne balms daju dobrodošao predah od sušenja Vjetrovi zime, dok je, za neke to postaje zabrinjavajuće navika. Usna matičnjak ovisnost, iako ne kao ozbiljna kao alkoholizam ili narkomanija je stvarnost. I poput svih nas znaju, ovisnosti nikada nije učinio bilo tko bilo koji dobar.