Kako otvoriti boca vina bez vadičep

Jeste li ikad naići na situaciju, u kojoj ste spremni da služe vino i vadičep za otvaranje boca vina nedostaje? Vi svibanj ne moći otvoriti bocu, osim ako ćete naći vadičep. Većinu ljudi uopće ne misliti na bilo koji alternativni način za otvaranje pluta u bocu vina. Ovaj članak može vam pomoći s neke smjernice o tome kako otvoriti bocu vina bez vadičep.
Kako otvoriti bocu vina bez vadičep
Ne morate brinuti ako nema vina pribor kao vadičep otvoriti bocu vina. Postoji mnogo različitih metoda, koji vam mogu pomoći. Svi trebate je malo strpljenja i nekoliko jednostavnih alata. Slijedi nekoliko ideja koje vam mogu pomoći otvoriti bocu vina bez vadičep.
Koristite Nož otvoriti bočicu, Da bi uklonili čep iz boce vina, umetnite istaknuo kraju dugog, nazubljenim nožem u pluta. Nakon što je nož prijeđe središnji dio pluta, lagano saviti nož unatrag i izvucite lagano. Pluta može izaći s nožem. If pluta ne izlazi, čak i nakon ponovljenih napora, gurnite prema dolje, tako da to ide dolje bocu. Ako vam ne smeta pluta pluta u vinu, možete direktno gurnite prema dolje, a ne pokušava ga izvući, što je malo lukav i teško.
Uklanjanje Cork s vijkom i kliješta, ako ste još uvijek zbunjeni o tome kako otvoriti bocu vina bez vadičep, slijedeći način može dokazati koristan. Sve što trebate je vijak s dubokim utorima, odvijač i kliješta. Uz pomoć odvijača, lagano provucite kroz sredinu pluta, dok ga je na pola puta kroz pluta. Sad, možete koristiti kliještima izvući vijak, koji će izići zajedno s pluta. Vi svibanj također koristiti nokat-pull kraju čekić izvući vijak.
Udaranje Metodije to maknuti plutenog čepa za boce, ovo je jedan od najjednostavnijih i jednostavne metode za uklanjanje pluta of jednoj bocu vina, ako nemate vadičep. Svi trebate učiniti je pogoditi dno bocu vina protiv stan i vertikalne površine. Morate pogoditi bocu čvrsto i ravnomjerno, no, u malo koso poziciju. Budući da postoji mogućnost bocu da se razbije, bit će bolje obaviti svoj donji dio s ručnikom. Ako ste u kući, držati knjigu u zid i pogodio bocom protiv knjigu. U slučaju vanjske strane, na površini debla će biti savršena. Ne hit tako tvrdi da je boca pauze. Jednom kada počnete udarajući bocu nježno, tlak unutar boce nakuplja i pluta izlazi djelomično. Možete izvaditi čep bez puno truda. Ako nastavite udaranje, pluta ćete izaći s snagu, uzrokujući vina prosuti.
Uklanjanje Corku String; Uklanjanje pluta iz boca vina može biti učinjeno uz pomoć čvrste niza. Tie it čvrsto oko pluta i lagano povucite na to. Pluta također mogu izaći zajedno s nizom. Ako je string samo malo deblji, kao što je boot čipke, možete gurnuti prema dolje čvor uz pomoć bilo kojeg oštrim predmetom. Nakon čvor ispod pluta, lagano povucite niz, tako da pluta također izlazi. Tako, niz se može koristiti na bilo koji od gore navedenih metoda za uklanjanje pluta iz bocu vina.
Pročitajte više na:; Vina, vina, sada znate kako otvoriti bocu vina bez vadičep. Vi svibanj također dolazi do svoje vlastite alternative, jer zahtijeva samo malo zdravog razuma. Spomenute metode su vrlo jednostavna i laka za izvođenje. No, držač boca vina lagano, kako bi se izbjegao lom.