Najbolji ožiljak Liječenje

Ožiljci mogu biti rezultat različitih ozljeda na vašu kožu. Ožiljci nastaju tijekom prirodni proces ozdravljenja od tih ozljeda. Ožiljak može biti uzrokovano zbog kirurški rez, spaljivanjem ili čak acne. Tijekom operacije, kožu slojevi izrezati a zatim se formira novi skin za zatvaranje rana koji ozdravlja ove ozljede. Ista stvar se događa, a vaša koža gori i oporavi. Vaše tijelo stvara novi skin kroz stvaranje novih kolagenih vlakana i vlaknastog tkiva koji zamjenjuje normalnu kožu preko spalio područje kože, ili acne zahvaćena područja. Novoformirane kože razlikuje se od prethodnih kožu iznad i oko tog područja u pogledu teksture i boje, koji je poznat kao jedan ožiljak. Veličina ovog ožiljak će ovisiti o veličini i dubini ozljede. Dok scarring je zapravo znak ozdravljenja, to izgleda kao problem kože kao dobro. Napose, vidljivi ožiljci mogu biti problem trebate liječiti. Pitate se što je najbolje ožiljak tretman? Recite nam više o tome.
Najbolji scar tretman za opekline; Scarring prouzročio zbog opeklina ili druge ozljede će dovesti do gubitka velikog područja kože. Obično rezultati u formiranje ožiljak koji vuče rubova kože zajedno, i odnosio kao kontrakcije.
Sandalovina u prahu; možete odlučiti za sandalovine prahu za liječenje ožiljaka. Napravite tijesto od debeli sandalovina u prahu i crni grama prah. primjenjuju se u odnosu na kožu i isprati poslije 20 minuta. Pročitajte više o burn ožiljak tretman.
Aloe Vera; Alove vera gel je jedan od najboljih sastojaka za liječenje ožiljaka. Početak primjene Aloe vera gel čim se formira ožiljak. Možete koristiti svježi sok iz listova kako bi dobili najbolje rezultate. Rano aplikacija će osigurati da ožiljci ne produbi. Primjena jetra bakalara ulje je također poznato da se vrlo učinkovit.
Najbolji tretman za acne ožiljaka, Dok acne je ozdravio, to bi moglo ostaviti ožiljke sobom dovode do neatraktivna izgleda kože. Morate ih liječiti na vrijeme prije nego što produbljuju i postaju trajni i pogoršati izgled vaše kože.
Muškatni oraščić, Muškatni oraščić može napraviti najbolji paket ožiljak koji vam mogu pomoći imati besprijekornu kožu tretman. Njegova začin popularno poznato po ljekovitom vrijednost. Da bi paket, mix 1 TSP. muškatni oraščić u prahu s 1 tbsp. sirovog mlijeka. Dodaj trunkom kurkuma prah da ga i dobro izmiješati. Primijeniti ovu masu na ožiljke redovito da biste dobili osloboditi od njih. Isperite off omot nakon 30 minuta.
Sok od limuna; Limunov sok je još uvijek najbolji ožiljak tretman za acne i drugih ozljeda kože koji dovode do ožiljaka. Njegova svojstva izbjeljivanja pomoći će posvijetliti kožu i poboljšati teksturu kože. Nanesite svježi sok izravno preko ožiljaka, nekoliko puta dnevno. Isprati nakon 20 minuta. Također možete dodati krastavac soka ili meda sok od limuna.
Pročitajte više na:; Prištić Ožiljak Maknuti; Prištić Ožiljak Maknuti Početna lijekovi; Najbolji ožiljak Liječenje nakon kirurškog zahvata; A kirurške incizije znači, više slojeva kože rez. Dakle, dubok ožiljak formirat će se koje će morati razmjerno dulje trajanje liječiti. So dnevne primjene sljedeći sastojci je bitno da ih osvijetliti. Pročitajte više na ožiljak tkiva nakon operacije.
Vitamin E ulje, Vitamin E ulja se zna da je jedan od najboljih ožiljak liječenje, osobito ožiljke poslije operacije. primjenjuju se redovito preko kože zahvaćene olakšaj ožiljaka. Također možete pop otvoriti kapsule vitamina E i nanesite unutar tekućine direktno preko ožiljaka. Mješavina vitamina E gel iz dva kapsule i jedan 1 žličica šipak sjeme ulje je dobar lijek za liječenje ožiljaka.
Kakao maslac, kakao maslac je znati biti učinkovit u liječenju ožiljaka operacije. primjenjuju se dva puta dnevno tijekom ožiljaka. Postoje mnoge losione i kreme koje sadrže kakao maslac kao primarni sastojak. Možete koristiti ove za izložene dijelove kože, dok na otvorenom.
Pročitajte više na:; Laser Postupak za ožiljaka, smanjenje ožiljak tkiva, dok se možete odlučiti za različite operacija za uklanjanje tih ožiljaka, to neće pomoći u potpunosti ukloniti ožiljke. To će samo učiniti ih manje vidljive. Ostali tretmani za smanjenje takvih ožiljaka uključuje rezanje iz ožiljak. This kože je od zamijenio s drugom kožom grafta ili režanj, postupak poznat kao kao Z-plasty. Laserska kirurgija je drugi ožiljak tretman opciju. Iako možete se odlučiti za ove skuplje tretmane riješiti ožiljaka, te ne osigurava sto rezultate%. Zatim, zašto ne odluče za navedene najbolji ožiljak tretmani kod kuće prije nego gleda na skupe procedure? These će definitivno pomoći olakšaj ožiljaka i potpuno su sigurni.