Hair Mask Recepti za neposlušnu kosu

Ljudi koji su kovrcave ili valovite kose će vam reći koliko je teško upravljati i održavati to. Iako izgleda lijepo i neuobičajeno u odnosu na redovne ravnom kosom, to je više skloni sušenja, što znači da je uvijek podložna gubi vlagu i okretanje neposlušnu. Kovrčast i suhu kosu loša kombinacija, kao što dovodi do split završava, lom, krtost dajući vašoj kosi vrlo neuredan izgled. Osim dobra dlaka njegu režima, kao i redovite primjene ulja masaže, isprobajte neke od sljedećih hair masku recepti za neposlušnu kosu navedene u nastavku. Svaki od ovih recepata koristi sastojke koji su bogati podmazivanje i hidratantna svojstva.
Hair Mask Recepti za neposlušnu kosu
Jagoda Hair Maska Recepti, Recepti 1; Sastojci; Svježe jagode, 8, Majoneza, 1 žlica, Kaša jagode, i promiješati u majoneza. Dampen kose i masažom hair masku u nju, u vlasište i desno dolje na nitima. Zamotajte glavu kapa za tuširanje i ostavite ga na za dvadeset minuta. Isperite sa šamponom kao i obično.
Recipe 2; Sastojci, Jagode, gms 200, maslinovo ulje, 2 žlice, žumanjka, 1; pire jagode, umiješajte u nju maslinovo ulje i žumanjak. Nanesite na kosu masku, omotajte glavu plastičnom kapom na 20 minuta. Isperite kosu kao i obično.
Maslinovo ulje Hair Mask recepti, Recept 1; Sastojci, maslinovo ulje, 3 žlice, meda, ½ šalice, u maloj posudi, pomiješajte je med i maslinovo ulje. Uzimanje male količine na vrijeme, masaža kosu, sve dok dobro obložene. Omotajte glavu u toplim ručnikom i ostavite pola sata. Isperite kao i obično.
Recept 2; sastojaka, cijela jaja, 2, maslinovo ulje, 4 žlice; kombinirati obje sastojke u zdjelu. Korištenje širok zubatih češlja za kosu, to glatko kroz kosu. U Zamotajte kosu plastičnom folijom, toplina generiran u wrap će pomoći u prodiranja vlage.
Banana Hair Mask recepti, Recept 1; Sastojci; Ripe banana, 1; Majoneza, 3 lopatice, maslinovo ulje, 1 žlica, pire banana u miješalica, savijati dok glatka i bez razredi su lijevo. Dodajte ulje i majoneza i uklopiti opet. Primijeniti na kosu i ostavite ga na za dvadeset minuta. Isperite kose s toplom vodom i šampon kao i obično.
Recipe 2; Sastojci, banana, 1; cijeli jaje, 1, mlijeko, 3 žlice, meda, 3 žlice, maslinovo ulje, 5 žlice, Pomiješajte sve sastojke u mikser dok glatka i kremasta. Nanesite ovu masku velikodušno i ostaviti na oko pola sata. Isprati s toplom vodom, koristite blagi šampon i isprati.
Avokadom Hair Mask Recepti, sastojci, avokada, ½, maslinovo ulje, ¼ šalice, slatko bademovo ulje, ¼ šalice, zgnječiti avokado i uklopiti u oba ulja. Dampen kosu i šire od korijena do vrhova sa širokim nazubljenim češljem. Ostavite ga na za 30 minuta i šampon kao i obično.
Majoneza Hair Mask Recepti; Sastojci; Majoneza, ¼ šalice, Plain organski jogurt, ¼ šalice, bjelanjak, 1; Tući snijeg od bjelanjaka, dok veseo. Pomiješajte u jogurtu i majoneze. Masaža kose maska ​​na mokru kosu. Pokrijte s plastičnim kapa za tuširanje, ostaviti 30 minuta, zatim isprati hladnom vodom i blagim šamponom. Pročitajte više na:, sušilo maska ​​Recepti za oštećenu kosu
Hair Mask Recepti za suhu oštećenu kosu, sušilo uređaj tretmani kod kuće
Navedene hair masku recepte za upotrebu neposlušnu kosu raskošna mješavina bogatih sastojaka koji će ostaviti vaše kose i, uvjetovana i bogat sjaj. I samo u slučaju da su na kratko vrijeme, isperite kosu s dvije kašike jabukovača pomiješanog s tri šalice destilirane vode, i da ste svi skupa to ići!