Dye Tamna kosa plava

Glazbeni pogled definitivno nije glupa, u stvari, to je sinonim za seksi, sassy izgled. Pogledajte na sparan Divas kao Marilyn Monroe, Paris Hilton, Pamela Anderson, sve od kojih vijoriti velike plavu kosu. Međutim, ako, naravno, su tamne crne ili brineta kosu, morate imati oklijevao otići kompletan plavuša, što je zapravo prilično mudar. Najviše hair stručnjaci preporučiti da boje kosu u roku od 3 nijanse vaše prirodnu boju kose. Nakon tog pojma nikad neće moći ići plavuša, ako imate tamnu kosu. Svijetlo smeđa ili crvena je najviše možete doći sa svojim tamnim otrti. Međutim, ako mudro boje tamne kose plavuša, onda te moć biti u mogućnosti kako bi postigli željeni sjeni plavuša. Također pročitajte o bojanje kose idejama.
Kako obojiti Dark kosa plava
Kada mislite da ide plavuša, prvu opciju da bi trebali imati misao o je pokupiti 'obojati kosu plavu' kit dostupan u supermarketu i onda pokušaj da se pigment vaše kose plavuša sebe. Ovo je definitivno opcija, samo ako žele do katastrofalnih rezultata. Ako koristite ove setove za bojenje your tamna kosa plavuša, zatim rezultat kraju će biti jeftini, mesingan narančaste boje, koja je daleko krik iz platine plavu kosu koju željeni za. Tako, bojanje vaše kose plavuša je definitivno nije to učiniti sami posao da bi trebao pokušati u kući s pomoću komercijalno dostupnih kits. Možete tražiti stručnu pomoć da biste dobili posao ispunjavanja, ili možete pokušati bjeljenje kosu, ako nemate izbora nego to učiniti sami. Također pročitajte bojanje kose ideje za tamnu kosu.
Kako obojiti tamne kose plavuša Korištenje Bleach
Tekuća hair peroksidom i kosa bjelilo praha su dvije osnove da će zahtijevati ukoliko želite izbjeljivati ​​kosu u kući. Peroksida je dostupno u različitim snage u rasponu od 10-40. Za najbolje rezultate, preporučujemo peroksid 40. Mješavine jednakih proporcija peroksid i izbjeljivanje u prahu, ovisno o duljini i debljini vaše kose. Uvijek koristite plastičnu i papira kontejner, koji ne reagiraju s sastojaka. Put na vašem rukavice i početi primjenjivati ​​će se zalijepiti na svoju kosu. Započni radni iz završava prema skalp. Razlog je, toplina glave potiče peroksid da rade brže, pa ukoliko želite još hladu plavuša najbolje je raditi od kraja do tjemena. Vi svibanj morati napustiti izbjeljivač na kosu za 10 minuta do pola sata, ovisno o prirodnom bojom vaše kose. Izbjeljivanje proces je postepen kose mijenja od tamno smeđe do svijetlo smeđe do crvene do narančaste i onda napokon plavuša. Ako imate jet crne kose od jedne sjednice bjeljenje svibanj neće biti dovoljno za boju vaše kose plavuša. Stoga, možda ćete morati ponoviti postupak poslije 36 sati kako bi se postigla željene rezultate. Više o tome kako se bjelilo kosa plava.
Kako obojiti tamne kose plavuša bez Bleach
Izbjeljivanje svibanj ne biti željenu opciju i uvijek, jer ima tendenciju da ostavite kosu suhom i neraspoložen. Još jedna mogućnost je kupiti kit boja kose i programer, koji je lako dostupan na tržištu. Međutim, umjesto da pokriva svoje puno glavu s boje za kosu, koncentrirati se na naglašavanje nekoliko vlasi kose na vrijeme. Ovo je dugotrajan proces jer ćete možda morati ići na nekoliko boja naglašava svaki drugi tjedan. Unatoč tome, ovo je sigurno proces, kao što ste možda neće morati previše brinuti ako posao krene po zlu. Štoviše, daje dovoljno vremena za vas i drugima oko vas kako bi se upoznali sa svoj novi izgled. Tako je to najbolji način da se pigment tamne kose plavuša. Također pročitajte crne kose s plavuša naglašava.
Dyeing kosu platinastih plavuša mogu biti prilično smion posao, pogotovo ako imate jako tamnu kosu. Dakle, provjerite siguran ako ovaj novi izgled će odgovarati Vašim kože i značajke ili ne. Inače, uvijek držati do 3 nijanse svijetloj ili tamnoj boji s prirodnu boju kose. Vi ste manje vjerojatno da će poći po zlu ovdje.