African American frizura s Bangs

Ima vrlo Martina Luthera pravom navodi da kosa su najbogatiji ornament žena. Kao i svi ornamenti, može se eksperimentirati i zabaviti se s njima. Pa, dokle god brinemo za njih ispravno!
African American frizure s šiške su popularne od uzrasta i uglavnom, jer oni mogu biti eksperimentirala s, vrlo jednostavno. Sve jednom mora učiniti je osigurati da Bang odgovara lice izrezati i voila imate novi izgled svakodnevice. Nije bitno da li imate ravno, kovrčava, valovita ili African American kose. Mnogi African American frizura možete začiniti s bangs. Nakon što su kroz s člankom, shvatit ćete šiške uopće nisu zastrašujuće. Ovdje je posao s bangs - odaberite jedan po licu rezati i kosu teksture. Najbolja stvar o šiške je da čak i djeca mogu ih sportu. Evo više o African American djecu frizura. These frizure također kompliment glamur prom. Na ovoj bilješku, možda željeli čitati o tim African American prom frizura.
Dok odabirom šiške, postoje neke stvari koje treba imati na umu kao što su da li je kosa niti su debeli ili tanki i neke šiške svibanj pravedan povećati upravo ono što pokušava kamuflaža. Primjerice, strani swept bangs dati dojam potpunijeg hair dok šiške koje dolaze ravno do obrva označite stanjivanje kose. Kosa tekstura previše igra vrlo važnu ulogu ovdje. Ravnu kosu su najlakše kada je u pitanju održavanje šiške, a slijedili su valovite i kovrčave kose. One mogu odlučiti za super kratke šiške šiške ili da samo o tome doći na oči. Žene s masnu kosu morati brinuti kada je u pitanju šiške as masnu tresses imaju tendenciju da se pramen gore. Oblika lica igra vrlo važnu ulogu, dok bilo koju vrstu bang apartmana ovalno lice, kutni ili strani swept suite okrugla lica, kao i trga u obliku lica. Kad je riječ o trokutastog ili u obliku srca lica prasak mogu odabrati ovisno o tome koji lik se želi naglasiti. Ovdje je sve o African American frizura s bangs. Prije nego što nastavite, možda želite uzeti pogledati na ovim Crna frizura.
Frizura s bangs za African American žena
Straight Bangs; profesionalni tretman ili stan željezo može preobraziti vaše kose u iglu kao ravnu kosu. These bangs su najlakši za sport i eksperimentirati. Možete strane dio vaše praskom i pomete ga s jedne strane kako bi unaprijedili vaše oči ili možete pustiti da to bude kao što je i češalj ravno prema dolje. These odijelo šiške ljudi s velikim čelima i oštrim brada.
Bočni Swept Bangs: "Ovo bangs raditi najbolje za obje kutne i okruglih lica. Možete dio vaše kose i smjestite ih s obje strane, ovisno o tome što odgovara vašim lice strukture. Side swept bangs su također lako raditi sa valovitu kosu. Bilo da imate dugu ili kratku kosu, strani swept bangs izgleda odlično. Uzmi Alicia Keys ili Rihanna za primjer.
Razdijeliše Bangs: "Ovo šiške su prilično popularan na radnom mjestu. Kosa pada ravno prema dolje, ali se malo razdvojio na stranu od centra. To je način na koji vaša vizija je jasno. Sve treba je malo styling gel, sušilo za kosu raditi ovaj izgled. Rastali šiške su omiljena s Hilary Duff.
Naletima Bangs: "Ovo šiške su nešto slično tupim bangs na taj način dodajući dubinu na lice, te su sported mnoge poznate osobe. Oni su ili mogu biti kratki ili dugi. Općenito žena s debelim nitima sportu ovaj izgled. Reese Witherspoon kune od tih bendova.
Mall Bangs; Također poznat kao Rat centar šiške, ovi bendovi su vrlo popularna u 60-ima. Ovaj tip Bang teška i dolazi do obrva. To je bio popularan sa Natalie Maines "The Dixie Chicks. U 2003 Jessica Simpson sported verziju ovih šiške na Billboard Music Awards 2003.
Kad je riječ šiške, nema tvrdih i brzo pravila, svaki frizuru can sport praskom, bila ona duga ili kratka, slojevita ili zastavice. Čak možete dobiti frizuru s bangs koja su kombinacija navedene. Jednostavna strani swept bangs su sported od Rihanne za 2009 Grammy. Pročitajte više na kratke frizure za crne žene.
Šiške su jednostavno održavanje, ako dobro izgledao poslije. Da biste dobili najbolji iz vašeg šiške, provjerite da li su naoružani s nekim ostaviti u uređaj, uvijači, sjaj za prskanje, prskanje protiv šištanje, stan glačalo i sušilo voska. Više o Afroamerikanac proizvoda za njegu kose.
Jednostavnih savjeta za Bangs; Kada dobijete frizuru s bangs, osigurati da ste zadovoljni s dužinom prasak. To ne bi trebao iritirati oči ili spriječiti vaše vizije. , Da bi prasak daleko od očiju, koristite dlačica vosak na krajevima. , Možete čak i uzeti sliku prasak zajedno sa sobom kad idete na šišanje. Komoda hair onda će biti u mogućnosti da vam dati točno ono što želite. ; Uvijek možete pitati oblači kosa predložiti kakav šiške bi compliment vaše lice i dobiti šišanje sukladno tome. ; Pročitajte više o African American njegu kose savjete.
Kako podrezivati ​​Bang ili Srpski?
Najvažnija stvar koju treba učiniti jest osigurati da vaš prasak je mokra. Pljusak malo vode na njemu. Pobrinite se da imate oštar škare. Sad podijelite u bang ½ ili 1 inch sekcija. Ako ste prvi vremena, ja predlažemo da se povući za kosu do svog nosa i izrezati samo dio kose koja se proteže izvan nos. Sada možete uviti odjeljak i izrezati. To za sve sekcije. Kada ste gotovi, držite završava između indeks i srednji prst kao što su frizeri ne i izrezati bilo odluta. To osigurava da je vaš Bang niveliraju.
U izdanju srpnja 1985 u Voguea, Hubert de Givenchy s pravom navodi, frizura je konačni savjet da li ili ne žena stvarno zna sebe. Mi znamo kako dobar frizuru trenutno mogu promijeniti naš pogled, čak i ako ne želite eksperimentirati previše s jednim prisutan šišanje, ali u isto vrijeme želi promjenu, African American frizure s bangs može učiniti da je moguće. Pa ići naprijed, sport šiške i otkriti diva u vama.