Ficus Tree Bolesti

Ficus stabla su ukrasne zatvoreni biljke da svaki vrtu entuzijasta radije imati barem više od jednog kod kuće. Usprkos svojim sjajan lišće, opuštene grane i atraktivan sklopa formi, jedan je od činjenice Ficus drvo je da oni zahtijevaju minimalno održavanje u odnosu na druge biljke. Dakle, ljudi koji imaju hectic raspored može rasti čak i održavati prekrasan ficus stabala. Među nekoliko smokva vrsta rodova, Ficus benjamina (i žalosna smokva), Ficus elastica (gume stabla) i Ficus benjamina (violina leafed sl.) su najpopularniji.
Slično bilo druge biljke, ficus stabla su osjetljivi na razne probleme. Najčešći prigovori lišće požutio, lista i korijena kap truleži. These ficus stablo problemi razviti osnovi zbog nad zalijevanje biljaka i izloženost hladnim temperaturama za duljeg razdoblja. Od tih zimzelena stabla su porijeklom iz tropske klime, oni zahtijevaju optimalna svjetlost, visoke temperature i vlažnost za zdrav rast. Ukoliko bilo koji od tih faktora je otišao u krivu, onda ćete primijetiti znakove Ficus drvo bolesti.
Bolesti Ficus stabala
Govoreći o bolesti ficus stabala, oni obično razviju zbog nepovoljnih uvjeta uzgoja. Niske temperature (manje od 60 stupnjeva celzijusa) i višak navodnjavanje su glavna uzroka za Ficus drvo bolesti. Efektivna savjeta za održavanje zdrave ficus stabala, koristeći patogen free sadnje tlo, kontejner i bolesti besplatno biljčice. Bilo da imate redovite veličine Ficus drvo ili bonsai oblik, možete uputiti sljedeće informacije za identifikaciju i pravodobno upravljanje ficus stablo bolesti:
Crown Gall, Crown žuči, kao što naziv označava, uzrokuje oticanje područja na lišću (u većim vene), stabljika i na vrijeme, korijenje. Natečene područja također može formirati u blizini matičnih reznice. To je uzrokovano je bakterija pod nazivom, Agrobacterium tumefaciens. Tijekom vremena, swollen prostorima pretvara teško i čio. Uništi zahvaćeni dijelovi biljke da se spriječi širenje. Koristeći bakar koji sadrži biljka sprejevima je učinkovit način za liječenje ovog stanja.
Leaf Spot, crna mrlja vrlo malih dimenzija, obično razviju na poleđini ficus lišća. To je ništa drugo nego ficus list spot uzrokovane Cercospora vrste. Pod vrlo teške zaraze, lišće žute i na kraju otpasti. Trgati oboljelih lišće i prikupiti otpalo lišće (ako ih ima) da se spriječi daljnje širenje ove bolesti. Ubiti sve postojeće gljiva, sprej stabala uz pravilnu fungicida.
Lista i stabla Spot, Uočavanje na lišću i stabljikama također može biti uzrokovano zbog antraknozi infestacije. Pjege se mogu pojaviti zapušten u boji i na vrijeme, oozing SAP javljaju iz stabljike spotova. Nježno uklonite pogođene lišće, pazeći da niste širenja gljiva na druge dijelove stabla. Zatim možete sprej stabala uz odgovarajuće koncentracije fungicida rješenje.
Leaf Infekcija: u ficus drveća, lišća infekcije Xanthomonas campestris, očituje u obliku malih voda natopljenim područjima. Ako se ne liječi u ranim fazama zaraze, zahvaćena područja će povećati i skrećemo smeđa. U nekim slučajevima, žućkasto granica okružuje list zakrpe. Obolelih ostavlja pada unutar nekoliko dana nakon infekcije. Nanesite baktericidi u odgovarajuće koncentracije kontrolu ove bolesti stablo Ficus.
Za daljnje informacije o rastu u zatvorenom prostoru Ficus drvo, pročitajte na:, Ficus njegu drveća, Zatvoreni Vrtlarstvo, Osim navedenih ficus tree bolesti, provjerite pojavu štetočina kao što su vage, blijed bugova i centipedes. U slučaju infestacija by blijed bugova i razmjera, možda ćete primijetiti oozing postrojenja SAP. Poprskajte ficus stabla s pravilnim hortikulturnih rješenja za ubiti štetnika. Ako se ne liječi, te može dovesti do smrti ficus stabala. Logika da spriječi ficus štetočina i oboljenja je regulirati sve čimbenike na takav način da oni ispunjavaju native stanje okoliša.