Oštećenu kosu lijekovi

Bojanje, sušenje puhati, perming i ravnanja ... to su neke zajedničke razloga zašto vaše kose završi izgleda kao gnijezdo. Dok je unutarnji čimbenici ne uređuje stanje kose, to je vanjski čimbenici koji olupina pustoš na svoj kruna. Posljedica je suha oštećena kosa koji je izgubio svoj sjaj i skloni pucanja ili frizzing za kose pramenove. Iako postoje niz komercijalne proizvode koji obećavaju da popravak oštećene kose može biti obeshrabljujući zadatak izabrati pravu šamponi, uređaja i zaštitne maske koje odgovara kosu. Nasuprot tome, domaća oštećene lijekova kose može raditi čudesa za svoju grivu obnavljanjem svoje prirodne sjaj i čineći ga prilično rukovanje. Pročitajte više na njegu kose.
Oštećenu kosu Početna lijekovi
Majoneza oštećenu kosu liječenje, dok su šamponi za oštećene frizure obećanje da će vratiti prirodnu vlažnost na kosu, takve tvrdnje su jedva istina. Šamponiranje kose ne dopustiti te da biste dobili osloboditi od prljavštine, međutim kemikalija u šamponi traka za kosu svojih prirodnih ulja. Stoga je bitan uvjet za kosu pomoću uređaja that ljepilo kožicu natrag na osovinu, dodajte vlage u oštećene kose folikula, i spriječiti frizziness. Majoneza je jedna od najboljih prirodnih uređaji kako dodati sjaj kose i poboljšati upravljivost.
Da biste koristili majoneze masku, zagrijati u mikrovalnoj sigurno staklo zdjelu i primjenjuju se na kosu premazivanje pramenove od korijena prema krajevima. Cover up kosu s kapa za tuširanje i ostavite na za dvadeset minuta. Isprati s blagim blagim šamponom i dopustiti kosa osušiti. Pročitajte više na kosu masku za oštećenu kosu.
Bjelanjak oštećenu kosu tretmana, jaja su na prirodan način obnove i hidratizirajuća oštećene kose pramenove. Da biste koristili ovu liječenje pažljivo obiti jaje, tako da bijelo rublje izaći i žumance ostane u ljusci. Bič je jaje bijelo sa tanjura. Sada pomiješati žumanjak s malo vode u miješalica. Prelijte bjelanjke u tu smjesu žumanjaka i primijeniti smjesu na kosu. Masaža ga u kosu i isprati hladnom vodom.
Maslinovo ulje oštećene kose tretman; Prisutnost vitamina E i antioksidansi je ono što čini maslinovo ulje jedan je od najboljih uređaja za oštećenu kosu. Ulje dobro radi u brtvljenje oštećene kose cuticles i štiti od oštre zrake sunca i drugih zagađivača okoliša. Možete pomiješati maslinovo ulje s jajima i primijeniti ga na kosu. Isprati s blagim šamponom, nakon petnaest minuta. Drugih ulja koje su dobre za kosu su bademovo ulje i kokosovo ulje. Tople tih ulja malo i primjenjuju ga preko noći za najbolje rezultate.
Avokado oštećene kose tretman; avokada pomiješana s pire od banane su savršen tretman za suhu kosu. Ostavite na ovom bogata hranjivim tvarima smjesu na kosu za trideset minuta ili tako i isprati sa hladnom vodom.
Popravak oštećene kose Savjeti; Izbjegavajte oblikujete kosu s toplinom, naročito, izbjegavajte korištenje intenzivne izvore topline, kao što su vruće pegle i električne uvijači. ; Koristite specijalno formuliran oštećenu kosu šampon za kosu koji je blaga i ima nizak pH ravnotežu. ; Trim kosu svakih četiri do šest tjedana riješiti izlizane split završava i popraviti oštećene kose. ; Ne šampon kosu, na dnevnoj bazi. Ovo rezultira u kosi gubi svoju prirodnu zaštitnu ulja i nitima pada off na redovnoj osnovi. ; Skalp masaža s uljima može pomoći proizvodnju nafte i povećati skalp hranu. ; Pročitajte više na:; oštećene kose popravak; oštećenu kosu Početna lijekova, u slučaju ove kuće lijekova za suhe oštećene kose tretman ne rade za Vas, možete pokušati komercijalno pripremljena hidratantno proizvode za kosu za oštećenu kosu, kao što su sušilo maske i hidratantna ostaviti in uređaja. Jedan od najboljih lijekova za oštećenu kosu je korištenje tjednog tretmana vruće ulje i pare tretmani koji rade probiti kutikulu kose and hidrata to.