Jednostavno New Year's Eve Recepti

Ja mislim novogodišnjih odluka nije tehnički može očekivati ​​da će početi na New Year's Day, zar ne? Budući da je, jer to je produžetak New Year's Eve, pušači su već na pušenje roll i ne može se očekivati ​​da će zaustaviti naglo na moždani udar od ponoći s toliko nikotin u sustavu. Također, dijeta u New Years Day nije dobra ideja kao da ne možete racionalno jesti ali stvarno treba da budu slobodni konzumirati ono što je potrebno, trenutak po trenutak, kako bi se olakšati mamurluk. Ja mislim da bi bilo puno više osjetljiv if rezolucije počeo općenito siječnja drugom. ~ Helena Fielding in Bridget Jones Diary.
Zaklinju Bridget riječima mudrosti vam je činiti? Pa to bi bilo neispravno da ne uzeti u obzir zgodan helpings hrane gorged prema dolje i nedosežan galona tekućine posrkao prije i za vrijeme New Years Day. Hrana je sastavni dio bilo kojeg oblika slavlja i stoga je vrlo važno napraviti obrok ceremonijalan u posebnim prilikama, pogotovo ako ga je posljednji obrok u godini. Pa, ovdje su neke divan i još uvijek lako New Year's Eve recepti koji će ostaviti sve i raznovrstan žudnja za više!
New Year's Eve recepti: Predjela, Tickle that nepce of yours to potaknuti da apetit, Joey stilu! Bon Appetit!
Golden Brown Mozzarella globs
Sastojci; Mozzarella loptice, 16 oz. , Jaja, 3 (šlag), biljnog ulja, 3. čaše, Fine krušne mrvice, 1 šalica, rajčica umak na okus; Postupak: Za ovaj hrana receptu, umočiti kugle u tučeno jaja, a zatim kaput ih i sa breadcrumbs. Dalje, topline ulje na visokom plamenu i duboko pržiti kugle oprezno dok ne postanu zlatno smeđe boje. Ostavite loptice da se odmori na maslacu papir ili tkivo za neko vrijeme za višak ulja kako bi dobili natopljenom gore. Ukrasiti s peršinom i predstaviti s toplom i začinjeno umakom od rajčica. Jednostavan i prst-lickin 'dobar!
Shrimp Mounds sir i vrhnje
Sastojci; Tiny škampi, 4 oz. , Krem sir, 8 oz. , Scallions, 2 (mljevenog); limunov sok, 2 tbsps (svježe stisnutu), Koktel umak, 12 oz. , Vrući umak, crtica, Procedura: Jedan od lako New Year's Eve receptima kako bi, izmiješati the škampi, kao i mljeveno scallions u zdjelu. Dalje, uklopiti u krem ​​sir, vrući umak i trunka limunovog soka zajedno, sve površan i mekom. Pile the kozice šarolik, kao i creme smjese u lijepo zaobljena brežuljak izgled. Pokrijte ga sa naopako, dubokoj zdjeli i hladiti oko 45 minuta. ga izvaditi nakon što je lijepo i čvrsto, štrcanje some koktel umak na njemu i TU peut server sa.
New Year's Eve Recepti: glavno jelo
Ham Devils
Sastojci; Deviled šunka / Dimljena pureća / dimljene piletine, 16 oz. , Krem sir, 18 oz. , Pepper na okus, luk, ½ (vrlo usitnjenog), Celer / dvopek trokutasti kora / krekeri, postupku: Just bacanje everything zajedno u veliku posudu i mix. I to je to! To je spremna. Samo mjesto malih razmjera na tost ili kore kreker ili celer i poslužite.
Riba i luk Tfaya with kuskus
Sastojci; Pacific iverak, 3 £ (oguljenih i slivered u 2 inčnim vrpca), piletina / riba / povrće juha, 2 ½ šalice (sa smanjenim razina natrija), Veliki luk, 3 (Sliced), Durum pšenica kuskusa, 1 ½ šalice; Ekstra djevičansko maslinovo ulje, 5 tbsps, maslac, 3 tbsps, grožđice, 1 šalica (natopljenom u toplom vodom i zatim isušen), canola ulje, 2 tbsps, Šafran teme, 10, bademi, ¾ šalice (fino razbijenom); Muškatni oraščić, ½ žličica, piment, ½ žličica, Kurkuma, 1 žličica, Ginger, 1 žličica (drobljeni), cimeta, 1 žličica, šećer, 1 žlica, sol, 2 ½ tsps, papar na okus, Postupak: Jedan od lako New Year's Eve receptima napraviti, brusiti šafran teme u fini prah s nekim dodane soli, a zatim ga pomiješati sa svim ostalim začina - cimet, đumbir, muškatnog oraščića, piment, kurkuma i papra. Dodajte ulje i crtica maslac u tavi na umjereno plamena i dodajte začine smjesu na njega. Držite sautéing do zapjeni, a zatim dodajte fino narezane luk, neki šećer i grožđice. Neka se kuha oko 15 minuta dok luk postaju smeđi, zatim dodati 1 ½ šalice of juha i riba na njega i kuhajte još 15 minuta. Promjena strane ribe 2 do 3 vrijeme tijekom kuhanja. Posipati nekim papra na vrhu, poklopiti i maknuti od plamena. Zatim zagrijati neki više ulje u frypan i uvesti narezane badema to kada je vruće. Sauté do smeđe i ukloniti. Sada dodajte ostatak juha, maslinovo ulje i dovesti do krčkati, zatim dodajte kuskus i promiješati. Isključite plamena i postavite ga na stranu za 7-8 minuta. Na kraju, stavite mali humak kuskus na svaki tanjur, na vrhu s malim pomaže ribe i luk tfaya i ukrasite s bademima.
New Year's Eve recepti: Piće, A sada da se razonoditi u 'pijanstvo "dijelu blagdana.
Il Bellini
Sastojci; breskve Pire, 3 oz. , Šampanjac, 6 oz. , Procedura: Da bi se to vrlo jednostavan talijanski šampanjac koktel, kršten nakon Giovanni Bellini, poznatog umjetnika, sve što trebate učiniti je dodati breskve kaše za flautu i tada vrlo postupno pretočiti je šampanjac u nju. Ovo piće je ostao hit još od svog osnutka u Veneciji, u Harry's Bar u 1940, po birtaš Giuseppe Cipriani.
Brusnica Party Punch
Sastojci; Ginger ale, 2 quarts; Lemonade, 12 oz. , Brusnica soka, 1 pošteda, narančin sok, 1 šalica, naranče, Voda, 8 šalice, Postupak: Jednostavno Izmiješati sve likere, osim pivo, i stavite u hladnjak. Dash some ale neposredno prije posluživanja i koristiti naranče kriške ukrasite. Pročitajte više na ginger ale recepte bušiti.
Dakle, tamo idete. Potpuni vodič za party hrana ideje za New Year's Eve. Ove nove recepte godine ne uzeti puno od vrijeme kuhati gore. Možete čak probati ove jednostavne New Year's Eve recepte u slučaju iznenadnog gost posjetiti na tu posebnu noć! Sretan kuhanje!