Isparivač Vs Ovlaživač zraka za bebe

The nejačad izgleda vrlo sladak kada su razdragan i sretan. Ali većina nas odraslih nisu u mogućnosti da medvjeda očima tih beba u očajnom stanju zbog bilo kojeg zdravstvenog problema. Jedan od takvih prigovaralo zdravlje problem je blokada nosni prolaz, zajedno sa srodnim prehlade i alergijske simptome. Više od nas, te probleme stvoriti ozbiljnu nelagodu kod beba. Nadalje, oni su također skloni tim stvarima kao njihov imunološki sustav nije toliko jak. Pa kako ti riješiti problem i dobiti dijete iz ove rutina? Pa, jedno od rješenja je da se koristiti bilo isparivač ili ovlaživač za bebe. Ovi aparati pružiti reljef iz nosa krvari ili simptome prehlade. Let's check out način rada. Prezentirajući Vam isparivač vs ovlaživač zraka za bebu.
Isparivač vs Ovlaživači
Funkcija: ovlaživač može biti bolji izbor za bebe jer daje daleko umirujuće i cool magla. To bi moglo biti jednostavnije za bebe tolerirati. Najčešća vrsta Ovlaživači se sastoji od rezervoara, fitilj i ventilator. Naprotiv, isparivač releases vruće pare u zrak i ima manje mogućnosti bakterija i plijesni izgraditi. Vaporizers korištenje električno grijanje element i topline tvar bilo toplinske provodljivosti, toplinsko zračenje, ili konvekcijom. These dostaviti suha, topla para, smanjuje iritaciju grla i gornjih dišnih putova. U konvekcijom isparivač, grijanje element ne dolaze u dodir s tvari koja se grije. U provođenju grijanje, supstanca se nalazi na metalne ploče, koji se zatim zagrijavaju se za oslobađanje aktivnih sastojaka. Tvar je izložen jakom svjetlu zračenja grijanja. U slučaju Ovlaživači postoje bubanj stilu Ovlaživači, disk kotača stil ovlaživače i protok kroz stil ovlaživače zraka.
Namjena: Osnovna premisa za ta dva alata je da se poveća atmosferske vlage, što dovodi do smanjenja suhoće i reljef iz zagušenja i druge simptome. Zbog toga gledišta, isparivač vs ovlaživač za bebe je nosna prolaza je stvar konstanta zbunjenost i rasprava kao što neki je bolji. Vaporizers ne samo koriste za liječenje simptome prehlade. Ali oni se koriste za gutanjem kanabisa i primjenom kontrolirane topline bilja i začina za postizanje različitih okusa koje inače ne zaradio. Nema većih razlika u svrhu kada se radi isparivač vs ovlaživač zraka.
Prednosti: Kao što smo prije spomenuli, kongestija nosa i srodne simptome kao posljedica prehlade ili alergije su smanjene za ova dva. Uglavnom, nazalni suhoća je smanjena kada koristite bilo koji od ovih, te da sprječava bakterije od ulaska u nosni prolaz. Ovlaživači uključuju topli ovlaživač zraka magla, cool ovlaživač zraka magla pneumatski i hidro sistem kapilara humidifier u vrste ovlaživače zraka. Nakon što bilo koji od ova dva se koriste, isparivač ili ovlaživač, beba može spavati i odmoriti dobro.
Nedostaci: Ovlaživači generiraju puno buke i ispuštanja čestica u zraku. To treba čistiti često za izbjegavanje razvoja plijesni. Teško je dodavanje inhalanti ili drugih lijekova za ovlaživače zraka. Sa druge strane, isparivači puštanje šav u zraku, i ne treba konstantna čišćenja kako bi se spriječilo razvoj plijesni. Nadalje, možete dodati lijekove poput vicks ili nešto slično u vodu za ublažavanje nelagode stvaraju simptome prehlade. Još jedna stvar je da ako tvrda voda koristi na hladnom magla Ovlaživači, bijeli prah proizvodi koji se mogu širiti preko plain površinama.
Cijena: Kad je riječ o cijeni, u isparivače vs Ovlaživači kravatu, vaporizers odnijeti pobjedu. Vaporizers su znatno jeftiniji od ovlaživače zraka.
Sigurnosti i rizika po zdravlje: Ovlaživači predstavljati manji rizik od bakterija i stranih tijela, dok isparivače ne kao voda je kuhana u njemu. Štoviše, vaporizers predstavljati rizik od slučajnih opeklina ili blago spaliti, jer je vruće pare, posebno za bebe i toddlers.
Postoji nekoliko vrlo minuta razlike, što ti bi znati ako ste koristili neki od ova dva. Nadalje, razraditi one točke će biti kao što je odati sve tajne i gnjidama gritties korištenja ovih uređaja.
Za informacije se odnose na njegu beba i kako da čuvaju okoliš čist i zdrav za vaše dijete, možete se odnose na:; Home Filtri za zrak, Baby Care, To je sve što je bitka isparivač vs ovlaživača za bebe. U konačnici razlika između dva je mehanizam i posljedice tog mehanizma. Kad idete kupiti ni jedan, to je uvijek bolje da znate usporedba isparivač vs ovlaživače zraka. Ali na kraju je vaš izbor, ovisno o tome koji će odgovarati Vašim Lil 'jedan od najboljih.