Kako promijeniti vaše prezime

Tu se može različiti razlozi za osobe da promijeni svoje prezime kao što je brak, razvod, posao, itd. Ponekad ljudi promijene svoje prezime ni za zabavu zbog i samo za promjenu. Međutim, misao mijenja svoje prezime legalno može učiniti vizualizirati snopove papira formalnosti ili čekanje za nekoliko tjedana ili mjeseci da se stvari učinio. Pa, suprotno tom uvriježenom mišljenju, mijenja prezime legalno ako je učinio ispravno pod odgovarajuće smjernice ne uzeti puno vremena i može biti učinjeno s lakoćom. Stoga, ovdje su korak po korak upute o tome kako promijeniti svoje prezime razloga kao što su brak, razvod ili socijalne sigurnosti kartice.
Kako promijeniti vaše prezime nakon udaje, jedan od najpopularnijih tradicija braku nakon što je promijeniti vaše prezime. Kako to ide o tome? Neka nam se pogled. Prvi je korak da dobije službenu kopiju svog braka dozvole ili potvrde i reda za dodatne ovjerene kopije. Trebate dobiti novog društvenog Sigurnost kartičnog pokazujući svoj novi naziv i za to, morate ispuniti obrazac SS-5 iz Social Security Administration, koje možete dobiti iz svoje web stranice ili ured. Možete poslati obrazac izravno u ured ili putem pošte uz izvornik (ne fotokopija), svog braka certifikat koji oni će se vratiti odmah. You može pokazati svoj novi socijalni Sigurnost kartičnog na radnom mjestu, kako bi potrebne ažuriranje. Međuvremenu, možeš otići na vaše države odjelu za motorna vozila dobiti novu vozačku dozvolu i to ažurirati tvoj automobil's registracije s novim imenom. Provjerite da li ih nazvati unaprijed i pitati što su dokumenti potrebni za potvrditi valjanost svoje ime promijeniti. Ako imate putovnicu, morate imati novu i za to, morate skinuti obrazac DS-19 iz State Departmenta's website. Popunite obrazac i pošaljite ga sa svojim starim putovnicu i ovjerenu kopiju licence brak. Više o promjeni prezime nakon vjenčanja.
Kako promijeniti vaše prezime nakon razvoda braka, u slučaju da želite osjetite djevicu ili bivši naziv nakon razvoda, morate zatražiti u svojim radovima razvoda. Na taj način, vaše ime promijeniti zahtjev će biti odobren u vrijeme razvoda i nećete morati podnijeti poseban zahtjev za to. Nakon što je to učinjeno, nabaviti ovjerenu kopiju presude da željene ime od odvjetnika ili od suda činovnik ureda. Sada kontaktirati Odjel za motorna vozila, za socijalnu Security Administration, vaš poslodavac, banka, itd. i zamolite ih da promijeni svoje ime u njihove evidencije. No, to je bolje otići osobno na vašem lokalnom Social Security Ureda i Odsjeka motornih vozila kao i oni će zahtijevati kopiju sudske odluke i neke druge ID dokaze. Više o promjeni ime nakon razvoda.
Kako promijeniti ime Zadnji na vašem Social Security karticu; Ako ste promijenili ime jer je zadnji braka, razvoda braka, usvajanje ili zbog drugih razloga, trebate ažurirati Social Security karticu. Dakle, za ovo prvo popunite obrazac SS-5 Zahtjev za socijalnu sigurnost kartica koje možete dobiti od vašeg lokalnog ureda socijalne sigurnosti ili iz njihovih web stranica. Prikupiti dokazi vaše ime i državljanstvo, kao što će morati promijeniti svoje ime socijalne sigurnosti. Slijedite upute pažljivo, a završetka studija i poslali svoje prijave, ili putem pošte ili osobno. Ovdje vam svibanj morati dostaviti izvorne dokumente (nije kopija), ali ne brinite jer oni će se vratiti vrlo brzo.
Pročitajte više na:; Kako promijeniti Prezime Pravno, kako promijeniti svoje ime nakon udaje, kako promijeniti svoje ime nakon razvoda braka, siguran sam sada također će se složiti da mijenja svoje prezime nije to teško i može biti učinjeno jednostavno . Međutim, ako ste još uvijek naći to komplicirano, uzeti pomoć svog odvjetnika ili odvjetnika koji će vas voditi kroz cijeli postupak. Ja se nadam iznad dati informacije o tome kako promijeniti vaše prezime dokazuje korisno za sve vas.