Buha istrebljenje

Buhe su mali insekti koji nalaze uglavnom u kući, i na tijelu kućnih ljubimaca. Dijeta mladih buha razlikuju od da od odraslih buha. Odrasli se obično hrane krvlju sisavaca i mladi radije hrane izmetom odraslih, mrtve stanice kože i druge nečistoće. Mačke, psi i ljudi su svi osjetljiv na buha bites. Ljudski buhe najčešće se nalaze u uglovima kuće i na tijelu kućne ljubimce. Buha istrebljivanja je izazovan posao kao i dobivanje riješiti buha je vrlo važno kako bi se spriječio buha zaraza u kući.
Omiljena mjesta buha zaraze is tepiha i kućne tijela. Female buhe ležao jaja na furs ljubimaca i također na tepisima kao ove mjesta su topao i udoban i pogodna za njih položiti jaja na. Oni sisati krv iz ljubimac tijelo i uzrokovati bezbrojne bolesti ih čineći five zdravlja važno pitanje. Buhe zaraze može se vidjeti u namještaj, jer su oni prenose kućne ljubimce. Najlakši način buha kontrolu zaraze je održavanje čistoće i higijene u vašem domu. Buha proces istrebljivanje trebao početi od rušenja jaja, licinki i pupa i potpuno ubijanje odraslih buha. Pročitajte više na uzimajući osloboditi buha u kući.
Dobili osloboditi od Buhe, najbolji put to držati tvoj tepisi čiste se pomoću Usisavači. Nakon imate vakuum čistili tepihe, staviti prašine u jednokratnu prašinu vrećicu spriječiti buhe iz dolazak opet. Nemojte zaboraviti vakuum počistiti ispod kreveta i Sofe. Šamponiranje tepiha je također bitan za uklanjanje jaja i ličinke. Također možete sprej kemikalija kao što dijatomejska zemlja na tepisi iu pukotinama namještaja i presvlaka za upravljanje buhe u kući. Pročitaj da znaju kako da ubije buhe na tepihu.
Kućni ljubimci pate puno zbog buha ugrize, što se vidi u slučajevima pas buha. Dajte svoje kućne ljubimce redovnoj kupka kako bi izbjegli buha zaraze. Koristite buha češalj za četkanje vašeg ljubimca na dnevnoj bazi, a posebno provjeriti područjima stoji iza ušiju i prstiju gdje ugriza buha su najčešći. While češljanje, provjerite da li bi mrtvih i zabada buha odvojeno u posudu punu vode. To neće dopustiti tih sićušnih stvorenja skočiti natrag u ljubimac tijelo. Držite posteljine vašeg ljubimca čisto rukovati pomoću alata buha kontrolu.
Deratizacija - Buhe; najbolji buha tretman pomoću deratizacije. Korištenje kemijskih insekticida pomoći ubiti odrasle buhe kao i ovi insekticidi miješaju s insekata razvoja inhibitora poput Mithoprene i Pyriproxyfen, da pomoć in uzimajući osloboditi od buha jaja i ličinke. Drugi način buha kontrolu pomoću borat bazi praha. Pobrinite se širiti ravnomjerno this puder ispod kreveta i tepiha. Te metode kemijske će biti korisne za buha istrebljenja.
Početna lijekovi za liječenje buha, postoji toliko biljke, koje djeluju kao repelenti buha. Biljka buhača se mogu čuvati u kući za the odbija buhe da dođu u. eukaliptusa i cedra lišće drveta može se držati ispod kreveta iu nekim uglovima kuće zadržati buhe u uvali. Koristeći eteričnih ulja poput Lavanda i citronella na vašem ljubimac's tijelo će držati buhe daleko od njih. Pokušajte ovih prirodnih metode kontrole buha, jer su sigurna i učinkovita koristiti. Pročitajte više o buha kontrolu lijekova home.
Usvajanje nekih od kuće lijekovi su također korisni za buha istrebljenja. Buhe se može liječiti prirodno, mehanički i kemijski također. Tako da, ako razmišljate o tome kako da biste dobili osloboditi od buha, postoji toliko mnogo odgovora na Vaš upit. Međutim, teške buha zaraza treba pravilno i dugotrajno istrebljenje buha.