Prirodna boja kose Recipe

Trgovački boje za kosu sadrže opora kemikalije koje bi mogle imati negativan učinak na kosu i mogu uzrokovati oštećenja kose. Ove boje kose također može dovesti do gubitka kose. Stoga, umjesto da koristi komercijalne boje za kosu, može odlučiti za prirodne boje za kosu koje mogu biti jednostavno kao kod kuće s proizvodima prisutna u vašoj kuhinji. Također, ta boja dlake ne uzrokuju štetu na svoju kosu kao što su oni bez sintetičkih kemikalija. Prirodna boja kose proizvodi su također dostupne na medicinski ili općim trgovinama. Prije nego što primijenite bilo prirodne kose boje, ima potpune informacije prirodne boje za kosu je obavezna jer će vam pomoći u procesu bojenja.
Prirodna boja kose Recept s biljem, a materijal će vam potrebna za izradu ove boje za kosu su ružmarin, kadulja i vode. Prvi je korak mix ružmarina i žalfije u jednakim iznosima. Možete uzimaju 1 / 2 šalice svakog tekućine. Zatim dodati smjesu na dvije šalice vode. Sada, na nisku plamena topline ovu smjesu. Dopustite da potopiti i dobro izmiješati za sat vremena nakon čega možete Procijedite tekućinu i to koristiti. Uzmi ovaj tekućina u tvojim rukama i primijeniti ga jednako na korijenima. Dopusti smjesu da se na kosu za 40 do 60 minuta, a zatim ga isprati. U početku, za mjesec dana ponoviti ovaj postupak dva puta u tjednu, a kasnije, jednom u tjedan dana će biti dovoljno. Ova prirodna boja kose boja pomoći će vam u zamračenje your sijede kose, bori protiv peruti i jačanju kose. Zamračivanje uglavnom zbog kadulje u smjesu. Pročitajte više na boje za kosu savjete.
Prirodna boja kose recept sa Heena, Kako netko može zaboraviti hair dye Heena kada se govori o prirodnim boje za kosu? To je jedan od najboljih boje za kosu dostupne. This boja kose je trebao biti vrlo učinkovit i jedva ima bilo kakve nuspojave. Jer, korištenje ove boje za kosu je vrlo jednostavna, možemo reći da to je prirodni boja kose kod muškaraca te. U željezo posudi, stavite 3 do 4 žličice Heena i dodati toplu vodu na njega. U tu smjesu, također možete dodati jogurt, jaje i nekoliko kapi limunovog soka. Izmiješati dobro i ostavite ga da potopiti preko noći. Slijedeći dan u jutro, to možete primijeniti na vaše kose ravnomjerno. Dopusti da se na kosu 2 sata, a kasnije na, ona isprati. Ako želite tamno crveno obojene kose, tada možete odlučiti za bakrene posude. Inače, za crnu kosu, čelični brod je najbolje. Pročitajte više o sijeda kosa prirodnih lijekova.
Prirodne boje za kosu Recept uz čaj, za ovaj recept, materijal će zahtijevati su kamilice čaj vrećice, vode, lavande i jogurt. Uzmi 1 1 / 2 šalice vode te prokuhati i njega. Stavite 6-8 vrećice kamilice čaj u njemu. Poslije 30 minuta, uklonite ove vrećice čaja. Sada, dodajte 8-10 kapi eteričnog ulja ove tekućine. Nakon toga, dodajte 3 / 4 šalice običnog jogurta ovog smjesu. Pobrinite se da ga dobro izmiješati. To će spreman your domaće boje za kosu recept. Nanesite ovu smjesu ravnomjerno, a neka bude na svoju kosu za 45 minuta, nakon čega, to može biti opran s običnom vodom i blagim šamponom. Nakon toga možete primijeniti uređaj na svoju kosu. Chamomile pomaže u procesu zamračenje. Ovaj proces može ponoviti jednom u tjedan dana. Ova prirodna boja kose za sijede kose odgovara sve vrste kose. Stoga, možemo reći da se radi prirodne kose boje za African American kosa također.
U najvećem broju slučajeva, kao i nuspojave materijali korišteni u gore prirodne boje za kosu recepti ne uzimaju u obzir. Ali, ako nakon primjene imate bilo nuspojava, prestanite s korištenjem. Isto tako, ako bilo koji od kojeg proizvoda ne odgovara vašem kose, suzdržati od njegove upotrebe. Iako svim gore recepti su čisto prirodno i sve proizvode bezopasne, iskoristiti onaj koji vam najbolje odgovara. Nakon svih trebate brinuti svoje Kruna uzimajući osloboditi od prirodno sijede kose.