Krov kut propinjanja

Ako planirate renovirati svoju kuću tako da instalirate krovni prozori ili rezanje nove grablje zajednice, to je bitno znati pitch vašeg krova. Krov pitch uglavnom određuje računanje kuta nagiba krova ili nagiba strane krova površine u odnosu na horizontalne površine koja je potpuno ravna ili paralelno na horizontu. Krov je rekao da se utaboriti, ako ima gradijentu veći od 15 stupnjeva ili padini veća od 3,215 u 12. Glavna svrha kosom krovu je preusmjeriti kišnica. U stvari, kuće u regijama niske oborina često imaju krovove niskog terenu, dok su u regijama visokih oborina i snijega, imaju strmim krovovima. Znam više na krovište i krovnih vrstama materijala.
Građevinskih inženjera ili stolari koristiti različite krovne tražila kut propinjanja kao splavar utvrditi visinu krova. Jedan od najboljih način da se izračunati kut krova parcele je imati raspon u kojem krovne površine, učinit će horizontalnoj ravnini. Stoga, krovnom nagibu i stupnjeva kao trideset stupnjeva, četrdeset pet stupnjeva ili šezdeset stupnjeva, pomoći u izgradnji jedne parcele zgrade krov koji je u vodoravnoj ravnini. Pročitajte više o krovnom nagibu faktora.
Kako izračunati krovu Pitch Angli?
Krovnom nagibu obično izražava kao racionalan frakcija, kao 5/12 gdje svaki broj predstavlja koordinate kuta. Kut se temelji na krovu uspon (visine) i raspon (širina). Dakle, broj 5/12 sredstva za svaki 12 metara, krov kapi ili raste pet metara. Da bi se izračunao kut krova, morat ćete uzeti nekoliko mjerenjima. Stoga, ovdje se nekoliko jednostavnih koraka koje će vam pomoći u izračunavanju kut krovnom nagibu, bez uzimanja mnogo napora. ; Izračun ukupnog raspona mjerenjem vanjske i vanjskih zidova. Za ovaj, kuka mjerenje traka na jedan zid i produljiti traka s vanjske strane suprotnog vanjskog zida. ; Odredite ukupno povećanje mjerenjem od grebena krova na vrh ploču kuće, pretvoriti mjerenja kako bi inča obliku priču stup. ; Na priču pole, znak na vrhu kuće gornjoj ploči, a zatim staviti oznaku viši kako bi se utvrdilo na vrhu krova grebena. Pol priči može biti dva-s-četiri odbora koji je ili označena ili smanjiti do visine krova kuće. ; Podijeljeno je ukupno raspon mjerenja od koraka jedan po broju izračunat u koraku dva. Sada pretvoriti podijeljen ukupno raspon za noge i preostale inča decimale noge, a to će dati mjerenja ukupne trčanje. ; Sada se ukupan porast od koraka dva i razdijelite po ukupnom izvoditi od koraka četiri, a to će dati jedinicu ustati. Ovo mjerenje daje inča po kojem krov splavar će rasti vertikalno po podnožju staze. ; Ako uspon mjerenje je 3 inča, parcele je '3: 12 '. Sad se inverzni tangens omjer odrediti kut krova, tj. 03:12 = atan (3 / 12) = 14 stepeni. ; Pročitajte više na:; Krovovi Shingles, Pokrivanje troškova i procjena; krova kut grafikona
Krova RatioRoof kut propinjanja; 1:124.76 °; 2:129.46 °; 3:1214.04 °; 4:1218.43 °; 5:1222.62 °; 6:1226.57 °; 7:1230.26 °; 8:1233.69 °; 9:1236.87 ° ; 10:1239.81 °; 11:1242.51 °; 12:1245 °
Stoga, slijedeći navedene korake točno i korištenje osnovnih trigonometrijskih identiteta, mogu se mjeriti ustati i pokrenuti duljina i zatim ih pretvoriti u odgovarajućim kutovima nagib krova. Nadam se da će dati informacije o krova kut će biti koristan, dok renoviranje ili gradnju kuće krov.