Sweet 16 Party Teme za dječake

Svake godine imamo rodjendan, a svake godine je posebna, no šesnaesti rođendan je jedan od najposebnijih od svih! Na šesnaesti rođendan, jednom više ne bude 'dijete', ali 'semi'-odrasle s mnogim velikim privilegijama! Jedan od najboljih privilegija vozi učenje dozvola se dobiva! Drugi razlog zašto je šesnaesti rođendan poseban je da, iako je jedan gotovo odrasla, jedan nema odgovornosti za odrasle! Ako je tako mnoge velike stvari se dogoditi na šesnaesti rođendan, i dečki i cure trebali imati jednake mogućnosti da ga proslaviti!
Nekoliko stvari koje treba imati na umu dok je uređenje Sweet 16 party za dječake. Prije svega, pronaći sve slatke dekoracije ste koristili za svoj petnaesti rođendan i da ih deponij! Rođendan Dječak je idući u biti šesnaest? Za vas, da je isti dječak koji je bio na zadnji rođendan. Ali za njega, on je tip sad, pa on će djelovati kao jedan. To znači, on će pronaći sve one slatka rođendan dekoracije 'djevojački' u aukciji! Dakle, njegove bolje da su minimalni ukrase koje izgledaju sportsku. Drugo, treba uzeti u obzir njegova mišljenja o hrani, tema gostima i sve ostalo. To će mu dati osjećaj da su 'veliki'! Sada je sve drukčije je objašnjeno, omogućuje prelazak na važnu ulogu, Sweet 16 party teme za dječake. Ovdje su neke dječačke Sweet 16 teme.
Teme Sweet 16 za dječake, sljedeće su neke teme za rođendan dječaci, koja će sigurno biti svidjela po njima.
Rock Band Party: Dečki svih uzrasta su die hard fanove rock glazbe. Dakle, ideja je organizirati kompletan ljulja party za njih! Svi osim rođendan dječaka prijatelji možda trebati da se zaključati u sobu da pobjegne iz screeching buke! Dajte dvorani stranka izgled diskoklub. Put onih tipičnih crveno plava svjetla disco, a lopta disko i najam DJ-a. If DJ je preskupo, bilo koji od vaših članova obitelji može raditi u okviru radnog vremena DJ (DJ obećavaju veliki komad od kolača, tako da on ne bježi, jer je glasan posao resposibility). Ali, budite sigurni u glazbi ćete igrati, to mora biti hard core rock glazbe. Linkin Park, Metallice, Pink Floyd se mora! Nakon što su učinili s sve te stvari, sve što ćete morati učiniti je, pružiti im bezalkoholna pića i zalogaje. Dječak je rođendan će biti vrlo sretni s tobom jer zapravo mu je omogućila da se u jednoj diskoteci!
Jahanje: Ovo je jedna od slatkih 16 party teme za dječake, koja će uživati ​​puno od njih. Kao što ime sugerira, dogovoriti izlet u obližnju stazi ili uzgajalište. Dječak je rođendan će ljubav ovu smion sport i tako će se njegovi prijatelji. Da bi party još zanimljivijim, možete zadržati kod kauboja u pozvanih haljinu. Izbornik partije treba biti u skladu sa party temu. Kukuruz, slanina, steak, kolačići i sl. plast će biti savršena izbornika za ovakve slatke 16 tema za dječake!
Beach Party: Ovo je jedno od klasičnih partija teme za slatkim sixteens. Organizirati party za dečke na plaži. ostavite ih na miru, neka uživa način žele. Možete organizirati igra na pijesku za pozvanih loptu. Neke druge igre kao što su plaže sandcastle natjecanja ili mini golf također se mogu igrati. Ne poduzimati nikakve hrane na plaži, umjesto da pripremi roštilj tamo. Uzmi hrpe marshmallows s vama i nek dečki pečena njima. Svatko temeljito će uživati ​​u svim aktivnostima ove slatko šesnaest rođendan! Pročitajte o party igara i slatko šesnaest darove za dječake.
To su bili neki od slatkog šesnaest rođendana teme za dječake. Također, možete ih iskoristiti za rijeke rafting ili trekking. Ili jednostavno stranka s horor film i mnogi pizza će također biti dobra ideja. U stvari, sve što nije djevojački će biti velika!