Higijenski za djecu

Ako postoji jedna osoba koja mrzi vodu više nego moja mačka, to je mojih pet godina star nećak. Bath vrijeme za njega odgovara bitka u kojoj se nalazi stalna bijesan rat oporuka sa sestrom. On je sretno će ostati prljav i neuredan, a ne uzeti potopiti u sapunica. Kao što sam pogledao moj sestra ga jurnjava po kući za kadu, pitao sam se o važnosti podučavanja djece dobre higijenske navike. Nakon svega, higijena za djecu je ne samo o održavanju do nastupa, važno je da djeca uče dobre higijenske navike da sebe zdravim i spriječiti širenje bolesti. Ovdje pogledajte neke lekcije o higijeni za djecu. Više o skrbi za djecu.
Osnove higijene za djecu
Djeca Higijena: Eterična vrijeme kupanja: To je iznenađujuće koliko djeca koja vole prskanje okolo u vodi odrastaju u neredu pre-medunca dječaci s kompletnom odbojnost čak tuš desetak minuta. Bez obzira na to da morate postaviti rutinu za djecu osobne higijene. Morate oprati lice, vrat i donji dio dojenčadi tijekom dana. Starija djeca trebaju imati svakodnevno kupanje pogotovo u ljetnim mjesecima. Za djecu koja su u pubertetu i moraju nositi s trajnim problemima tijela miris u ruke i svoja stidna mjesta, dnevni tuš je potrebno.
Djeca Higijena: Operite ruke: Jeste li znali da je pranje ruku najbolji način kako bi se spriječilo širenje bolesti? To je zato što bakterije iz zaražene osobe mogu lako širiti po rukama. No, morate naučiti djecu najbolji način da se zapošljavaju pravilan pranje ruku tehnike. Korake za pravilan pranju ruku uključuju:, First wet rukama temeljito s toplom vodom, koristite sapun dovoljno stvoriti dobru pjenu i protrljati ruke snažno za 20 sekundi, operite i na dlanove i natrag svoje ruke da biste dobili osloboditi od prljavštine zaglavi u vaše nokte, Isperite i osušite ruke ručnikom, Pobrinite se da djeca peru ruke prije jela, nakon što dolaze iz otvoreni ili igranje s kućnim ljubimcima. U automobilima i igrališta kada nema pristupa tekuće vode, vlažne maramice i ruke dezinfekciju su dobar daleko držanja ruke čiste. Međutim, ti svibanj morati pratiti mlađe djece koji bi mogli završiti stavljanjem ruke u usta i trljaju oči pred dezinfekciju ispari.
Kids Higijena: Nail Care: Imajući vaše dječjom noktima obrubljen i čist je bitna za warding daleko one messy klice koji sakriti pod njima. Grebanje kožu s klica zaraženim čavlima može dovesti do infekcije kože i rashes.
Kids Higijena: Dentalni Care: Pedijatrijska zubari preporučiti da po starosti jedne, svih djecu treba zaklonjeni stomatolozi. To je zato procjenjuje dvadeset posto djece u dobnoj skupini od tri već su pogođeni zub kvarenja. Redovno četkanje je bitan dio stomatološke higijene za djecu. Pre-teens bilo bi idealno da se četkanjem tri puta dnevno kako bi spriječio loš dah i kvarenje zuba. Kids koji imaju samo relished sugary liječiti treba četkom roku dvadeset minuta izbjeći rizik cavities. To je važno da uče djecu mlađe od deset do četkom i sirova svila zube ispravno. Ako vaše dijete je osjetljiv na cavities koristiti fluoridated mouthwash spriječiti kvarenja zuba. Pročitajte više na osnovnim zubarsku.
Kids Higijena: Njega kose: Iako većina roditelja proći kroz sve nevolje uspostavljanja čišćenja kože rutinu, nije mnogo pažnja posvećuje njegu kose. Ipak, pranje kose svakodnevno je kao bitan je kupanje. Dok pranje kosu s šampon, masaža dobro i isperite vodom. Možete eksperimentirati s različitim šampone odabrati najbolji za vaše dijete. Ako Vaše dijete ima skalp problema onda možete koristiti medicinski šamponi propisana od strane liječnika.
Kids Higijena: Mijenjanje Odjeća i Cipele: Važan često zaboravljenih dio jaradi osobne higijene mijenja odjeću i obuću na regularnoj osnovi. Prljavo rublje i cipele koje sadrže mrtve stanice kože i znoj mogu dovesti do smrdljivog mirisa i infekcije kože kao foot gljiva.
Upućivanje rutinu koja pomaže u održavanju pravilne higijene, kao i učenje djece o higijeni je bitno za održavanje Vaših dijete čist i zdrav u dugoj vožnji. Okorio ove navike u vašem djetetu kada on ili ona je mlada koristi podsjetnike, pozitivna pojačanja, pa čak i postavljanjem dobar primjer sebe, i to najvjerojatnije da Vaše dijete će uliti ove navike za cijeli život.