Crveno vino Mrlje - Kako to Maknuti

"Ohh, gospođa Sheryl, budite malo oprezniji, draga. ' , rekao je jedan zabrinuti Mrs. Smith. 'Molimo Vas da čuvate, ne prolijevati bilo crnog vina na tepihu, to je izvorni turski tepih, a ja sam zabrinut za čišćenje mrlje crnog vina.' završila žalosno.
Ohh! Moj Bože! Imate upropastila moje lijepe bijele haljina. Ohh, ne znam kako ću upravljati čišćenje mrlje crnog vina. Kako da uklonite ove mrlje crnog vina, Darla? To je moja omiljena haljina, ja se nadam da ne srne završiti kao krpe! plakala Reny kao i njezin prijatelj slučajno proliveno crveno vino nad njom haljinu.
Ako ste bili uhvaćeni u sličnim situacijama mrlje crnog vina, kako to maknuti to na umu, onda ovaj članak će vam pomoći s rješenje. Your haljine ne moraju završiti kao krpa, ako je čišćenje crveno vino Mrlje se provodi na ispravan način. Ovaj članak će vam dati korisnih rješenja o tome kako ukloniti mrlje od crvenog vina tepih i kako to maknuti crveno vino mrlje od odjeće.
Crveno vino uživa s nekim fini sir i toplo jelo. Najviše željena piće na večeru datum, to je ujedno i najviše smeta piti jer mrlje i discolors sve što dotakne, kada je prolivena. Ono što ga čini još više iritantan prolijete crveno vino je da miris vina zadržava u kući za nekoliko dana. Dakle, većina nas postaviti pitanje na crno vino mrlje - kako to maknuti njima. Počnimo odgovora na pitanje kako to maknuti s crnog vina mrlje s tepiha.
Kako to Maknuti Red Wine Mrlje od tepiha?
Crveno vino mrlje na tepisima je uobičajen problem kod svake kuće vole vina. Također je zanimljivo napomenuti da je najčešći tepisi koji su obojeni crveno vino, bijeli ili bež boje! Možda, ja sam se samo deliriju o crno vino mrlje na tepisima. Dolazeći do točke, postoji niz home lijekova i komercijalnih proizvoda koji će pomoći u crvenom vinu sredstvom za uklanjanje mrlja iz tepiha. Prilikom uklanjanja mrlja od crnog vina tepiha koje su svjetlo bež ili bijele boje, vijak vino mrlju s čistom krpom ili papirnatim ručnikom. Nemojte trljati mrlje, jer može uzrokovati crnog vina da se upija u tepih tkanina. Just izbrisat koliko tekućine vam eventualno mogu. Zatim razrijedite jedne žlice amonijaka na jednom šalicu tople vode. Mokri crno vino mrlju na tepihu s toplom vodom i amonijaka rješenje i neka ga sjesti za 5 do 10 minuta. Tada koristite čistu ugrušak to izbrisat mrlje. Ćete naći crveno vino mrlju više neće biti vidljive.
Tablica sol baš nije značio za začin, ali učinak sastojak za dom temelji lijek za uklanjanje crvenog vina mrlja iz tepiha. Izbrisat višak tekućine iz tepiha i posuti mrlju crvenog vina sol kad je još mokra. Kristali soli će apsorbirati crveno vino tekućina i uključite ružičaste ili crvene boje. Neka kristalima soli sjediti preko mrlja, za 6 sati ili čak i preko noći. Potom vakuum područje s crnog vina mrlju na tepihu. Ovaj home pravni lijek radova većinu vremena a čak možete navlažite mrlju s club soda i matica mrlja. Zatim posuti solju. Jednom kad je suh, koristite usisivač očistiti tepih.
Druga metoda uklanjanja mrlja od crnog vina tepih je natapanje višak crno vino s papirnatim ručnikom ili čistom krpom. Zatim pokriti mrlju crvenog vina na tepihu s bijelim vinom. Neka bijelo vino dobiti natopljenom preko crveno vino mrlju na tepihu, a zatim koristite hladnu vodu oprati mrlju. Upamtite, da ne pročišćavati bijelo vino i hladnom vodom, kao i to ga čini još više mrlja nametnuti tepih vlakana. Umjesto toga, izbrisat The mrlje. Ideja koristite bijelo vino slična je korištenje, kao u slučaju club soda. Crno vino mrlja je uklonjena učinkovito s bijelim vinom, no plava boja mogu biti vidljive. Ova plava boja je lako uklonjivi uz pomoć nekih komercijalnih proizvoda kao što su kemijska sredstva za čišćenje.
Možete čak pokušati ukloniti mrlje od crvenog vina tepiha pomoću glicerina. Pokrijte crveno vino mrlju na tepih s glicerin i neka ga potopiti oko jedan sat. Onda nakon jednog sata namočite tepiha u deterdžentom koji sadrži izbjeljivač kisika, jer će ukloniti većinu mrlja. Ako imate non-periva tepih, onda potražite profesionalnu tepih čišćenje učiniti potrebno. Oni su kemikalije i visoke temperature pere koje pomažu uklanjanje crvenih vina mrlje na tepisima. Ili možete probati nekoliko komercijalnih proizvoda na tržištu koji pomažu uklanjanju crnog vina mrlja iz tepiha. Možete postaviti tepih dealer si donio tepihe od oko tih proizvoda ili bilo koje druge trgovine koja prodaje proizvode za čišćenje.
Vi svibanj pronaći zanimljiv čitanje više na:; tepiha sredstvom za uklanjanje mrlja, čišćenje tepiha, Kako to Maknuti Crno vino Mrlje od odjeće?
Uklanjanje crvenih vina mrlje iz odjeće je neumoran posao. Kada spill crno vino na svoju odjeću, odmah osušiti mrlje s papirnatim ručnicima ili upijajući krpom. Možete probati club soda, za uklanjanje crvenog vina mrlje iz tkanina. Just prelijte soda klub preko krpom i pustiti da se mjehurić gore. Prelijte soda u velikodušan iznos do crveno vino mrlje na odjeći bounces van. Operite odjeću kao što bi normalno oprati ih. Koristeći club soda je učinkovit način za uklanjanje mrlja od crnog vina odjeće. Također možete pokušati soli metoda koja se spominje uklanjanje crvenih vina mrlja iz tepiha. Spread debeli sloj soli preko mrlju za uklanjanje crvenog vina mrlje iz odjeće. Naći ćete mrlje crnog vina su apsorbira u kristalima soli i možete oprati odjeću nakon otprilike sat vremena. Vi svibanj pronaći korisne čitajući više o uklanjanju mrlja od odjeće.
Još jedan učinkovit način za uklanjanje mrlja od crnog vina odjeće koristi mlijeko. Izbrisat crno vino s papirnatim ručnikom ili krpom i prelijte mlijekom u crno vino mrlja, čim prije. Ulijte toliko mlijeka da je u stanju potopiti mrlja. Naći ćete mrlju otišao u oko sat vremena, ili čak i manje. Jeste li znali da mače nosiljka također može pomoći upiti crveno vino mrlje. Just posipati oko ½ inch mačkica nosila tijekom cijelog mrlje. Zatim pritisnite tipku mače nosiljka sa svojim rukama da upije tekućinu. Koristite vakuum ukloniti mačkica nosila od odjeće. Naći ćete mrlja je nestala.
Možete čak i probati ovaj koristan lijek dom za uklanjanje mrlja od crnog vina odjeće. Izbrisat mrlje s papirnatim ručnikom ili krpom. Zatim prelijte hladnom vodom crno vino mrlje. Cover ga s velikodušan iznos od soli. Nakon što vidite sve soli okrenuo roza, uliti kipuće vode pažljivo preko mrlju. Uvjerite se da ste sipati vodu s visine od šest do osam inča. Neka voda ostane dok ne vidite mrlju lift off platno. Ukoliko mrlje i dalje vidljiv, onda namočite krpicu u rješenje jednog dijela ocat i dva dijela vode. Nakon mrlju posvjetljuje, operite krpom kao što bi normalno raditi.
Možete čak pokušati upijajući crno vino mrlja i mješavine jednakih dijelova vodikov peroksid i bilo koji drugi deterdžent sapun za tkaninu u jedno jelo. Izbrisat ovu smjesu preko mrlju sa suhim papirnatim ručnicima. Nastaviti upijajući do mrlja je potpuno nestala. In slučaju, vaš platno je čisto suho, da ne bi trebali probati sve predobrada, osim upijajući od mrlja. Odnesite je suho čišćenje odmah za uklanjanje mrlja od crnog vina odjeću.
To su bili nekoliko metoda uklanjanja mrlje crnog vina. Morate djelovati odmah, u slučaju da postoji crno vino prolivanje na tepihu ili odjeću. Crvena boja ili ružičast mrlje će ostati zauvijek, ako ne brinuti o tome uskoro. Imajte na umu jednu bitnu točku, ne trljati ili pročišćavati crno vino mrlja, umjesto toga osušiti. Nadam se da ove točke na crveno vino mrlje, kako to maknuti njima dokazuje korisne za vas.