Najbolji način za prestati pušiti cigarete

Većina pušača priznaje da pušenje uzrokuje štetu, no nisu u mogućnosti zatvoriti, jer je jednostavno previše teško. Spremanje novac, a ne mirisa dima, lova na pušače i oživljavanje nepce, samo su neke od prednosti prestanka pušenja cigarete. Postoje mnoge štetne zdravstvene učinke pušenja cigareta i odvikavanje pušenje osigurava da su uvjeti kao što su bolesti srca, moždani udar, rak i visoki krvni tlak također nisu pridonijeli. Neki kazu da najbolji način da se zaustavi pušenje cigareta je prestati hladna puretina. Ipak se odlučite za to, pušenje je jaka ovisnost i svaku dodatnu pomoć ide dug put. Evo nekoliko naputke koji svibanj vam pomoći na putu de ovisnosti.
Kako prestati pušiti cigarete
Napravite Popis: Među načine kako prestati pušiti cigarete, prvi je korak obično dobiti inspiraciju. To možete učiniti uz navođenje svoje razloge za prestanak pušenja i zapisuju ih na papir. Sad zalijepite ovaj popis na istaknutom mjestu gdje možete vidjeti ga svakodnevno, ili ga nositi oko s vama. Sjećanje svoje razloge za prestanak pušenja i vizualizaciju im pomoći će vam odoljeti napasti. Postoji bezbroj prednosti ti mogao žeti od prestanka pušenja, ali popis onih koji imaju smisla za vas.
Suočiti s Činjenice Vreme za drugom popisu Ipak, ovo je razloga zašto quitting će teško. U ovom trenutku, vi svibanj osjećati kao da ste bore gubi bitku, ali je cilj biti spreman. Pokušajte i popis načina zamijeniti potrebu. Primjerice, ako pušite, jer pomaže nositi se sa stresom, onda možete pronaći novi način izbacuje paru, kao i uzimanje od pet-minuta hoda.
Pratiti: Ako ste se odlučili prestati pušiti cigarete hladna puretina, dobar za vas! Međutim, ako namjeravate fazu puši iz svog života, a zatim snimiti vaš napredak. Zapisati datum kada planirate prestati pušiti potpunosti na prvoj stranici. Na sljedećim stranicama, snimiti svoj dnevni napredak, kao i druge detalje, kao kada žudnja udario. To će vam pomoći u praćenju napretka i nećete biti u mogućnosti da se zavarati, o tome koliko ste pušenje.
Zamjena: Kad znate što specifične doba dana ili aktivnosti pokrenuti Vaše cravings, možete pokušati smanjiti one situacije ili naći zamjenu aktivnosti. Stvari koje možete učiniti kada ste žudnja za cigarete su: sisanje na cimeta s okusom čačkalica, školjke i jesti neke orasima, dobiti kavu ili čaj, šetati, žvakati žvakaće gume, poljubiti svog partnera ili djeteta, četka za zube, baciti loptu za psa, drijemati ili praksa duboko disanje.
Drugi lijekovi: Nakon što dođete do točke gdje ćete prestati cigarete u potpunosti, odbaciti nešto što će vas podsjetiti pušenja. Chuck bilo ostatak cigarete, šibice, upaljači (čak i onaj u automobilu), pepeljare i cigarete držača. U vrijeme kad bi uzeli cigaretu pauzu na poslu, ili napraviti telefonski poziv, odigrati partiju solitaire na računalu ili pojesti komad voća. Drugi prijedlog je da se jedan 1 mililitar Avena sativa (zob), ekstrakt četiri puta dnevno. Studija je pokazala da to pomaže smanjiti broj pušača cigareta oni dima. Express tome kako se osjećate, umjesto turobne s cigaretom.
Pročitajte više na:, prestanka pušenja - Pušenje Aids prestati, kako Zatvorite Pušenje Cold Turkey, prirodne načine kako prestati pušiti, ne postoji jedan najbolji način za prestati pušiti cigarete. Najvjerojatnije kombinacija tih ideja će raditi za vas. Savjetujemo Vam da neka svima oko sebe (obitelj, prijatelji i suradnici), znam da si pokušava prestati pušiti, tako da oni mogu biti suportivna moguće. Većina ljudi lapse nekoliko puta dok je pokušavao prestati. Vaš dugoročni uspjeha ovisi o tome kako ste prihvaćate ove setbacks. Saznajte iz recidiva i bez sebe premlaćivanje ili indulging u previše krivnje ili samo šteta, dobiti natrag na stazu.