Brijanje Savjeti za žene

Među mnogim metode za uklanjanje dlaka (depilacija voskom, depilatory kreme, elektroliza, epilators i laseri), brijanje je najpopularniji. To je vjerojatno zbog činjenice, da je jeftin i zgodan. Većina žena obrijati pazuha, noge i bikini zona. Međutim, crvenilo, posjekotina i opeklina su čest ishod brijanje. Ako želite glatku kožu nakon brijanja, ovdje su neke dobre savjete za brijanje za žene:
Oprema, dok odabir britva, kvaliteta je važan čimbenik. Najbolja opcija, pogotovo ako redovito brijati, je električni brijač koji eliminira mogućnosti Nicks i krojeva. Iako je svibanj činiti se poput rasipanje novca, to zapravo radi se da se više novca čuvar u dugoj vožnji. Također, to je poželjno da pokupite vodootporna jednom, u slučaju morate ga koristiti u tuš ili kadu. Ukoliko konvencionalnog oružja brijač je vaš izbor, poslužite se jednom koji ima hidratantni traka i mikro-peraje ili jastuka. To daje-ons pružaju dodatnu zaštitu. Uz redovite britva, važno je da zamijenite oštrica često. Iako neki kažu da ne koriste isti nož više od dva puta, drugi vam ga koristiti i do osam puta. Usred ove konfuzije jedan good thumb pravilo koje trebate slijediti, je da, ako trebate koristiti pritisak je vrijeme da ga zamijenite. Ravno britva ne preporučuje za uporabu na dlačica.
Kvalifikacijsko natjecanje; Ako je dlaka se obrijati je dug, clipping to će učiniti proces manje dosadan. Pripremiti kožu za brijanje, ima vrući tuš ili kadu. U idealnom slučaju, potopiti u toploj vodi za vrijeme (čak i 5 minuta ćemo učiniti) prije brijanja. Ovaj korak je uvijek ističe među brijanje savjete za žene s osjetljivom kožom. Topla voda omekšava kosu, posebno deblji stidne and pazuh kose i povećava elastičnost kože. Vrlo je važno oprati kožu dobro, jer to umanjuje šanse za bilo Nicks i smanjenja zaraze. Druga važna stvar je da pokušate obrije noću. Kada brijanje, vas odvesti off mrtve stanice kože i vanjskog najviše sloj epiderme. Iz tog razloga, odmah nakon brijanja, vašu kožu obranu su niske. Brijanje u jutro, vi ste izlažu osjetljivu kožu na vanjske elemente. Dakle, po brijanje noću, te dati vašu kožu cijelu noć kako bi se oporavio i obnoviti svoju snagu i gipkost.
Dok se brijete, Za početak, provjerite koristite čistu, oštrim nožem. Nikada udio britve, osim ako želite rizik dobivanja infekcije kože. Prije početka, nanesite gel za brijanje, i neka ga potopiti in za nekoliko minuta. Za sve one od vas koji mislite da je potrebno koristiti kreme za brijanje posebno formuliran za žene, ovdje je vijest flash: Kreme prodan za muškarce i žene gotovo su isti. Ukoliko ste ponestane kreme za brijanje, možete koristiti hair uređaj. Dok se brijete noge, možda želite početi na gležnjeva i obrijati gore, kao svoj kosa raste nogu dolje. Kao i za područja ispod pazuha, kosa raste prilično mnogo u svim smjerovima, tako da ćete morati obrijati u svakom smjeru. Idi dobiti ih sve! Dok savjetuju neki ljudi brijanje u smjeru rasta dlačica, drugi će vam reći da se obrije protiv rasta. Najbolja ideja je probati oba i vidjeti što vam daje smoothest brijanje, s najmanje iznos od iritacije ili urastanje.
Pročitajte više na:, Facial Hair Removal, metode uklanjanja dlaka: "Ovo brijanje savjete za žene, trebale bi vam pomoći postići glatke meke kože, bez britva opeklina, posjekotina i nadimke. Dok je, nakon brijanje žena nije bitan, to ne pomaže smanjiti šanse za smanjenje zaraze. Međutim, važno je primijeniti baby ulje ili krema nakon što završite brijanja.