Preživjeli nevjera u braku

Zbog različitih razloga, broj slučajeva nevjere u braku povećao manifolds u posljednjih nekoliko decenija. Statistika razne ankete pokazuju da, iako i muškarci i žene mogu dobiti u vanbračni poslove, ali je postotak muškaraca vara svoje supruge je puno veći. Štoviše, to je više zajedničkog u mladim parovima nego u starijih. Otkrivanje nevjera u braku dolazi kao jedan šok i the izdali supružnik stvarno ne znam kako reagirati. Osjećaj nevjerice može nastaviti u idućih nekoliko dana ili ga svibanj prošle za nekoliko tjedana. Brže možete prihvatiti činjenicu da se to dogodilo u braku bolje šanse za preživljavanje nevjera u braku.
Utvrđivanje čimbenika koji vode do nevjere
Tu može biti brojni razlozi iza vanbračni poslove u braku. To je mit da nevjera ne može dogoditi u dobrom braku. Nevjernost može dogoditi, kako u dobrim brakovima, kao iu braku s bracnim problemima. Bračni drug može biti uključeni u takve poslove, sa ili bez osjećaja krivnje. Naravno, jedan od ključnih čimbenika odgovorna za takvo stanje je nepostojanje ljubavi između dva. Većina bračnih parova se njihovi supružnici zdravo za gotovo i dobiti zauzet s drugim aspektima života kao što su provodeći svoju karijeru ili odgoj djece. Tako se zaboraviti na potrebu svojih supružnika. Na takav scenarija, emocionalna praznina stvorena i oni početi u potrazi za nekoga tko može popuniti ovu prazninu. Čitajte na upozoravajuće znakove nevjere.
Oni s nedostatkom samopouzdanja ili ovisnik o seksu ka i romantiku ili one koji traže više moć i utjecaj u svojim životima, više su skloni da se uključe s nekim izvan braka. Fizička intimnost svibanj ili svibanj ne postoji u bračne nevjere. To može uključivati ​​flert prijevare ili samo. Danas, razgovor s nekim od suprotni spol preko interneta mogu se smatrati kao oblik emocionalne nevjere i posing velikih problema u mnogim brakovima. Emocionalni nevjera u braku kao loš kao bilo koji fizički odnos. Pročitajte više na znakove nevjere u braku.
Kako štedjeti svoj brak?
Odluka li bi trebao spasiti vaš brak ili odlučiti za razvod zavisi o vama, jer nitko ne zna točno uvjetima bolje od vas. Međutim, ako su hrabri dovoljno da vaš brak još jednu priliku, sljedeće mjere pomoći će vam puno.
Dobili osloboditi ljutnje: Kad je osoba je duboko povrijeđena, to je prirodno osjetiti jak osjećaj ljutnje. Međutim, morate dobiti osloboditi od ovaj emocije što ranije. Punjenje do bijes uzrokovati više štete nego da vas bilo tko drukčije. Štoviše, taj osjećaj je tako jak da ga neće pustiti mislite o situaciji logično. To također može dovesti do neke više negativnih osjećaja kao što su želja za osvetom. Nakon što bijes splasne, te se možete usredotočiti na odnos relevantnim pitanjima kao što su svoju budućnost života i ciljeve.
Oprostiti svojim supružnik: Ako vaš suprug ispovijeda doista i iskreno da afera je bila pogreška na njegov ili njezin dio i obećava da će okončati na dodatne bračnih odnosa zatim biste trebali uzeti u obzir da oprosti mu. To nije lako naći snage da oprosti za takvu grešku da je gotovo uništio svoj život. Misli se na taj način da se ti daje drugu priliku na svoj brak opraštajući vaš suprug.
Komunicirajte: Ključ za preživljavanje bračne nevjere je komunikacija. Kada kažemo komunikacije, to znači da jednostavno razgovore i nije bilo kakve svađe ili vikanje jedni na druge. Možete postavljati pitanja koliko god želite, ali vam također treba slušati što druga osoba ima za reći o tom pitanju. Upravo kroz takve zdrave rasprave možete saznati ako vaš suprug je spreman napustiti posao ili ne, da li on ili ona je iskreno pokajao na pogrešnom radiš i obje također možete odlučiti na vaše buduće planove.
Savjetovanje: Tražeći profesionalnu pomoć od dobar brak savjetnika je ključno za preživljavanje nevjera u braku. Također će biti korisno za suočavanje nevjeru uz odgovarajuće odnos savjete. Neke stvari se mora promijeniti u svom odnosu da bi ga preživjeti sve više ponovno. Stvari ovi nužni može biti identificiran od strane brak savjetnik u mnogo bolji način nego vas i vašeg supruga. After savjetovanje oboje ćete osjećati da ste stekli nešto nakon sjednice. Pročitajte više na brak savjetovanje.
Popravak oštećenja: To je uzimanje vremena procesa, a vi morati uložiti puno vremena i truda da bi stvari bolje za vas oboje. To je timski rad i oboje trebali jednako biti uključeni u to. Morate razumjeti jedni druge i međusobno surađuju uspjeti. Postavite stvarni i ostvarivi ciljevi za sebe. Pokušajte provesti što više vremena moguće sa svaki ostali. Sudjelovati u sve one aktivnosti u kojima oboje ste zainteresirani za obnovu obveznica. Ono što je najvažnije, pokušajte polako ali sigurno ponovno uspostaviti povjerenje.
Najbolji dio preživjelih nevjernost u braku je da ćete završiti otkriti puno novih stvari o sebi, vaš suprug i vaš odnos. Naći ćete da ste odrastao, kao jača i bolje ljudsko biće.