Kako biti dobra supruga

Sezona wedding je samo oko kutu i mnogi potencijalni nevjeste će biti zauzet pripremaju za D-dan. Jeste li pripremaju za vaše vjenčanje? Znam da će biti vrlo uzbuđen da biste započeli novi život sa svojim mužem i jednako nervozan o tome kako biti dobra supruga. Iako ste svibanj dobiti različite prijedloge od žena koje su u igri za dugo vremena, nemojte ga pustiti previše teret vas. Samo slijedite svoje srce i siguran sam da će biti uspješna supruga i majka.
Kako da se dobar ženu vaš suprug
So konačno ste u braku i sretno smjestio se u svoj novi život. Ako želite znati kako da bude dobra supruga slijedite ove savjete za žene odnos.
Ljubav i brigu, Ljubav je temelj svakog odnosa. Prvi kvaliteta čovjek bi tražiti u njegovu ženu ljubav i brigu. Muškarci vole da se pampered na vrijeme, tako da svi njegovi poslovi pravo iz vremena on je uzimajući gotovs to ići na posao. Nastavite tuš svoju brigu, nakon što se vrati umoran s posla. Pokazati svoju ljubav, ne samo u geste, već u riječima govoreći: "Volim te", što je češće možete. On je rekao da 'Put do čovjekova srca je kroz njegov želudac', tako kuhati njegova omiljena jela, bez njegova molba i budite sigurni da ga iznenađenje s intimnom večerom uz svijeće.
Komunicirajte svoje osjećaje; Želite imati dobar, jak brak? Tajna je komunicirati sa svojim mužem. Ne držite ništa od njega. Samo sjediti i razgovarati s njim svakodnevno, čak i ako to za pola sata. On svibanj biti trivijalne stvari kao što je prigovarajući spremačica i važne stvari kao što je plaćanje banci EMI i premija osiguranja. Kada vaš suprug je razgovor, slušajte ga bez prekida, ali ne biti pasivni slušatelj da bi se on osjeća kao da govori za sebe. Možete dati vaše mišljenje i prijedloge ako on traži, ali ga ne silom na njega. Pravilna komunikacija je dobar znači ojačati vaš odnos, ali to ne znači da morate ići na svojim litaniju pritužbi trenutka on korake u kuću. Uvijek konzultirajte svog muža prije nego uzimanje bilo većih odluka. Nema začin u životu bez manje argumenata i onda ih sortiranje, ali pazite da oni ne uzeti pogrešno okrenuti.
Poštivanje Your Man, "Daj poštovanje i poštovanje uzeti 'je jedna stara izreka, ali vrlo istinito. Ako želite biti poštovani, morate poštovati svoga muža. Način na koji se govore ili se ponašaju sa svojim mužem "odražava iznos od poštovanja koje ste za njega. Zaustavi se od govorenja na grub način, a ne poniziti ili omalovažiti vaš suprug u privatnom ili javnom. Ako ste u pticama raspoloženje, ne oduška svoj bijes na njega i uvijek misliti dvaput prije nego govoriti ništa, kao što jednom izgovorene riječi se ne može uzeti natrag. Bilo da ste kod kuće ili izvan uvijek tretirati vaš muž s poštovanjem.
Međusobnog razumijevanja; razumijevanju dva puta ceste. Vjenčanje svečanosti koja donosi dva zajedno stranci ali ono što povezuje braka je uzajamno razumijevanje između muža i žene. Svatko je svoje probleme, a možda i vaš muž je imao težak dan u uredu. Kad on dolazi kući u večernjim satima i nije njegova vesela sebe, morate razumjeti i umjesto njega prigovaralo o tome, dajte mu vremena da se otvori. Ne postoji pisani pravilo koje morate se složiti sa svime da je vaš suprug vam govori. Kada se ne slažete o nečemu, to reći da ga na način koji neće vrijeđati ga. Jednom u neko vrijeme, on svibanj željeli izaći sa svojim prijateljima za stranku, kao što je 'čovjek je noć "ili je on svibanj imati hobi, kao što je igranje biljara, on bi željeli nastaviti. Preporučuje se da dati mu prostora i ne mogu očekivati ​​njegovu nepodijeljenu pažnju, te ga gnjaviti by uplitanja u njegov život. Razumijevanje vašeg muža, čak prije nego što on traži, ili kaže nešto što možete izgraditi jače veze između oba od vas.
Potporno; U vrijeme nevolje, muž uvijek žudi za svoju ženu za podršku i razumijevanje. Podrška vaš suprug i ljubiti ga jednako, kroz njegove uspjehe i neuspjehe, i uvijek ga uvjeravati da ćete uvijek biti tu za njega kroz gustu i tankih. Komplement ga u svim fazama života, bilo da je svoju karijeru ili privatni život. Pohvalite vaš suprug za njegov dostignuća. Kaže se da 'A žena može izraditi ili izbiti jedan čovjek', tako da nikada ne povrijediti vaš suprug's ego ili ga kritizirati, pogotovo pred drugima, drugi je možda teže ne voljeti. Podršku i promišljena žena će zaraditi poštovanje od muža.
Organizirati iznenađenja; Iznenadite vaš suprug, organizira party, bilo da je njegov rođendan ili vaše vjenčanje obljetnice, bez njegovog znanja i gledati njegove začuđen pogled. Također možete planirati jednostavna van noć njegov omiljeni hotela, ili možete kuhati ga njegova omiljena jela u jednom dok.
Kako biti dobra supruga i majka
"Kako da postane dobra supruga i majka?", Je zajedničko pitanje mnoge žene pitati. S dolaskom djece, mnoge žene suočavaju s nedoumica koga dati prve preference, muža ili djece, kao i obje su jednako važni. Podijelite svoju pozornost jednako između svoga muža i djece. Razumjeti i ispuniti vaše potrebe i supruga mu pomoći njegovim svakodnevnim poslovima kao da ste koristili učiniti prije su djeca rođena. Mala djeca trebaju puno pažnje i može potrajati puno vašeg vremena, ali to nije tako s starije djece. Biti oko kad vas djeca zahtijevaju i provesti neko kvalitetno vrijeme igrati s njima. Također možete pomoći svojoj djeci s domaća i nadzirati njihove studije. To ne da je teško kao što izgleda. Možete biti savršeni supruga i mama ako možete razumjeti ono što vaš suprug i djecu stvarno želite i ispunjavajući njihova srca želje.
Kako biti dobra supruga kršćanin
Genesis 2:25 u Bibliji navodnike Čovjek je rekao: 'Ovo je jedna na posljednjoj je kost od mojih kosti i meso na mom tijelu. Ovaj jedan se zove žena, jer se na čovjeka ova je preuzeta '. To je razlog zašto čovjek ostaviti oca i majku i sjedinjuje sa svojom ženom i dva spajaju u jedno. Ako ste željela o tome kako biti dobar kršćanin ženu slijedite ovaj biblijski stih, ako možete naći zaista dobra supruga, ona je vrijedan više od plemenitih dragulja! Njezin suprug može joj povjerenje, a ona bogato će zadovoljiti njegove potrebe ... Ona je energična, tvrdo radnik i ponude za popuste. Ona works daleko u noć! Ona sews za siromašne i velikodušno daje potrebnima. Ona je žena snagu i dostojanstvo, i nema straha od starosti. Kad ona govori, njene riječi su mudri, a ljubaznost je pravilo za sve, kaže ona. Ona satova pažljivo svih koji ide na Tijekom svoje obitelji, a nikad nije lijen. Njezina djeca stajati i blagoslivlja ju, tako da se njezin suprug. On je pohvalio ovim riječima: 'Postoji mnogo fine žene u svijetu, ali ti si najbolji od svih njih! - Izreke 31:10-29. Pročitajte više na zdrave odnose.
Izbrisati sve nervoze iz vašeg uma i slijedite ove jednostavne savjete kako postati dobar ženu i bit će vam heaped with pohvale od svakoga, osobito vaš muž o tome što dobra žena si! Želeći vam sretan bračni život!