Domaći Face Paint

U likovnome nanošenja boja do lice nazvao kao lice slikarstvo. Praksa lice slikarstva je bila praćena od antičkog doba. To je bio korišten za različite prigode poput festivalima, lov, pa čak vojnih operacija. Tako je, lice boje nisu samo koriste za ukrasne svrhe, ali i kao kamuflaža. Slikanje lice s amblemima sportskih ekipa, likovi, itd., je uobičajena praksa. Face boja napravio kod kuće mogao biti zdraviji opcija od onih s kemikalije koje mogu kupiti. These domaće boje lica također uštedjeti novac, jer će mnoge od materijala potrebnih u njihovoj pripremi su lako dostupni. Pročitajte više na:; Face Painting dizajni, Face Painting Ideje; Domaći Face Paint
Na jednostavan domaći lice boje recepata navedenih u tablici bi pomoći u izvršavanju procesa, boje pripreme lako. Pripremiti osnovno lice boje, kukuruzni škrob i hladno krema treba miješati zajedno u vodi. Udio sastojaka koji će se koristiti treba biti kako slijedi: hladno krem ​​(½ žličica), kukuruzni škrob (1 žličica) i vode (½ žličice). Hrana boje trebao biti korišten da daju željenu boju na tijesto. Postupak kap-kap dodatkom hrane boja potrebno slijediti kako bi dobili željeni rezultat. Ovaj boja može biti uklonjena s vodom i sapunom i ne naškoditi kožu. Pročitajte više na lice slikarstvu makeup: kako napraviti domaće lice boje.
Klaun Face Paint, Recept za klaun lice boje previše je lako pripremiti. Sastojci potrebni za ovaj recept su kukuruzni škrob, skraćivanje i vazelina. Ovi materijali se smiju miješati zajedno napraviti glatko tijesto. Hrana boje koriste se za različite boje dati na tijesto. U cilju primijeniti slikati, jedan mogao koristiti foam make-up aplikatora ili čak prstima.
Noć vještica Face Paint; Domaće lice boje za djecu u vrijeme noć vještica mogu biti pripremljeni bez uporabe skraćivanja i kukuruza sirup. Skraćivanje može biti teško da se opere i kukuruzni sirup može se pokazati primamljivo za djecu da jedu. Tako je jednostavan recept može pripremiti miješanjem 2 dijelovima baby puder s 1 dijelom hladne kreme. Hrana boje, kao i obično, koriste se daju različite nijanse boje na lice. Mali spremnici mogu se koristiti za različite nijanse boja. Rumenila i jeftino sjenila dostupna u dolarima prodavaonice mogu se koristiti da biste dodali treperave utjecaj na boje. Pročitajte više na Halloween lice slikanja za djecu.
Priprema lažne krvi za Noć vještica stranke; Proces izrade lažne krvi je jednostavan i jedan će zahtijevati kukuruza sirup, mlijeko i hrana boja (crvena i plava). Dodatkom mlijeka bih napraviti boje da se pojavi neprozirne. Crvena boja trebala bi biti pomiješana s malo plave kako bi krv pojavi tamniji. Opširnije na:; Mrak Face Painting dizajni: Kostur Face Painting, Simple Face Painting dizajni; Umjetna Face Boje
Umjetna lice boje imaju visoku razinu nikla i kroma, koji su štetni za djecu. Neki od proizvoda tvrde da biti hypoallergenic, međutim, nalaz o njihovih sastojaka označava suprotno. Ti se proizvodi sadržavati kroma i nikla u visokim količinama i ne smije se koristiti. Stoga je bolje pribjeći domaći boje koje su ne samo sigurno, ali i jeftine.
Umjetne boje uzrokovati oštećenja na koži, čak i ako su oni netoksični. Domaći lice boje su tako, smatra se bolje alternativa umjetne boje pripremljena s kemikalijama. Dakle, ići naprijed i koristiti ove recepte kako bi šarene boje koje će lice kepp vaša djeca sigurno 'ukrašen'.