Sweet Šesnaest pozivnice tekst

Učinak postaje šesnaest je upravo suprotno na roditelje i rođendan dečko ili djevojka! Za djecu su vrlo sretan i uzbuđen prihvate nove privilegije koje su trebali dobiti, što uključuje, sloboda, učenje dozvola, oznaku da je tip i mladih dama itd. Sa druge strane, iste povlastice čine roditelji zabrinuti! Ali, rođendani su razloga za slavlje. , A šesnaest je jedna od najvažnijih faza u životu, kao i mnoge psihičke promjene javljaju u dječaka i djevojčica u ovom trenutku. Dakle, šesnaesti rođendan treba ljulja! Slijedeći su neke slatke 16 pozivnica ideje.
Govoreći o slatki šesnaest pozivnicu ideje, neka rođendan dječak i djevojčica predložiti ideje. Djeca su prštala ideje, trebate samo dati im priliku. Ako je moguće, napraviti slatki šesnaest pozivnice tekst po stranci temu. Više na stranačkim teme za slatkim sixteens. To će stvoriti entuzijazam među pozvani djece i također će vam dati ideju o temi. Ako očekujete goste nositi neke posebne vrste odjeće, kako bi se slagala s temom, spominju dress code u pozivnice. Također, dati vrijeme partije u od - do format, tako da gosti mogu doći po svoje udobnosti. Ovdje jesu malo slatko šesnaest poziv tekst ideje. Više o Sweet 16 party ideje.
Sweet Šesnaest pozivnice tekst
Tekst # 1; Zbogom kranovi,, blankies i nakloni, Dobrodošli na make-up, telefona i beaus; Molimo Vas da se pridružite nam se kako bi proslavili, Katie-a, 16. rođendan
(datum), iz (Time), u (mjesto).
Tekst # 2, Mi imamo neke velike novosti, cijeli svijet bi trebao biti je rekao! ; Naše malo princeza, pretvara se šesnaest godina star!
Ljubazno se pozivaju da, Katie-a, Sweet Sixteen Proslava
(datum); od (vrijeme); u (Mjesto).
Tekst # 3; Kada želite na zvijezde,, vaše snove će vas odvesti vrlo daleko, posebna želja želim napraviti,, da ćete doći i slaviti! ; Katie's Sweet 16!
(datum), iz (Time), u (mjesto).
Tekst # 4, sunce je vruće,, a voda je super., Ne Hoćete li nam se pridružiti, jer smo party u našem bazenu!
Mi smo slave John's, party iznenađenje rođendana; Nadam se da nam se pridružite!
(datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Tekst # 5; Katie 16!, A mi smo uzimajući set, baciti joj strana, ona nikada nećete zaboraviti!; Pridružite nam za glazbu, zabavu,, dobru hranu jesti,,, a stranka mi znamo, koju će mislite da je sladak!
(datum), iz (vrijeme); u (mjesto).
Neke više Sweet Sixteen Poziv Samples
Tekst # 1; Jednom davno jednom, mala djevojčica imala san, imati lijep stranke kada; ona okrene Sweet 16; Da bi gost poput vas, će biti pravi užitak,, pa vas molimo da se nam se pridružite, Beth čarobnim noć!
(datum); od (vrijeme); u (mjesto)
Tekst # 2; Jednom u vijek činiti; skrenete 16; nikada neće ovo, dob se vidjeti. ; Sam vas pozivamo da pomogne, provjerite moje, događaj osvrnuti, na u vremenu.
Molimo Vas da mi se pridružite na moj; Sweet Šesnaest stranka; (datum); od (vrijeme); u (mjesto)
Tekst # 3, Green Golf Klub će, biti na sceni, slaviti John's Sweet 16, petak 30 lipnja je datum, a zabava počinje u 7, tako da, nemojte kasniti!
(datum), iz (vrijeme); u (mjesto)
Tekst # 4; Zbogom braces, pigtails i igračke! ; Dobrodošli u vožnji, zabave i dečki! , Katie-a, slatko šesnaest je ovdje na posljednji, večeru, glazbu i ples,; što je eksplozija!
(datum), iz (Time), u (mjesto)
Tekst # 5; začarani trenutak koji je na sceni,, naša princeza Katie je slatko šesnaest! , A veličanstvene dana je ovdje na zadnji,, večera i ples, dinamičan blast!
Da li nam se pridružite za Katie's, party iznenađenje rođendan, (datum); od (vrijeme); u (mjesto)
Više o stranci pozivnice. To su neki od slatkih šesnaest pozivnice tekst, koji sigurno će Vam pomoći da se baci za ljuljanje party, koji će svi zapamtiti za godine koje dolaze!