Keratin Hair nuspojava liječenja

Keratin hair liječenja ili slavno zove kao 'čudo ravnanje liječenje', je široko popularan za uklanjanje kovrča and kovrče. Smatra se kao prirodna metoda ravnanje kose jer se nisu oštre kemikalije koje se koriste. Međutim, zamke tog liječenja postalo jasno kada su mnogi unsatisfied kupci počeli izvještavanje brojne nuspojave keratina za kosu. Prije otkrivanja nuspojava liječenja keratin, neka nam prvi znati što ovaj tretman zapravo jest.
Keratin kose tretman, keratin je prirodni protein koji se nalazi u kosi, zubima, noktima itd. dodaje mekana, svilenkasta, sjajna tekstura za kosu. U slučaju kovrčavu, neposlušnu kosu, prirodni keratin nije dovoljno dodati glatke teksture za kosu. Liječenje keratin hair uglavnom cilj punjenja keratina sadržaj u kosi. The keratina koja je potrebna za ovaj tretman, dobiva se iz životinjskih izvora, ili drugih prirodnih izvora. Tijekom tretmana, ovo keratin proizvod se primjenjuje na kosu, a slijedili su vruće glačanje. This hair ravnanje tehnika potrebno je pokriti kosu zanoktica with keratina i trap vlage u kosi. Ovaj proizvod je onda isprati, da bi se otkrilo pin ravnu kosu. Više na kosu straighteners.
Keratin Hair nuspojava liječenja; Keratin hair nuspojava liječenja površini tek nakon prvi opere, koja je preporučljivo nakon 72 sata liječenja. Razni nuspojave keratina hair liječenja su slijedeće.
Potencijal da Izazvati raka; Formaldehid, jedan kancerogene tvar je glavna komponenta gotovo svakog liječenja keratin hair proizvod. Čak slavni brazilskom keratin hair tretman čini korištenje formaldehida. Iako, većina saloni iskoristiti maske pobjeći fumes formaldehida, postoji način sprječavanja malih količina formaldehida iz uzimajući apsorbirane u koži. This formaldehid ima vrlo visok potencijal inducing raka. Ipak, postoji nekoliko proizvoda koji su bez formaldehida, ali ne mogu vam dati željene rezultate, kao i ravnanje utjecaj je uglavnom zbog na formaldehid. Tako, Brazilac keratin tretman hair nuspojave su uglavnom zbog formaldehid.
Pretjeranog gubitka kose, ovo je još jedan glavni problem, koja je doživjela najveći dio kupaca koji su imali tretman učinjeno. Kosa početi padati iz svojih korijena nakon prvog opere sama, čak ako oprati s preporučene proizvode njegu kose samo. Osim toga, iznos od kose jesen je tako overwhelming da ugledni stanjivanje uzorak može uočiti nekoliko tjedana liječenja. Međutim, vaš dermatologist možda želite podvrći nekoliko testova isključiti druge uzroke, pred vama liječenje za gubitak kose zbog keratin tretman. Čitajte na gubitak kose prevenciji i gubitka kose rješenja.
Pogoršanje kose teksture, Vi svibanj pronaći svoj kose pune sjaja, odmah nakon tretmana. Ali, ne ostaneš pod dojam da vaše kose će ostati tako zauvijek. Zapravo, primijetit ćete kosu teksture ponižavajućem roku 2-3 tjedna liječenja. Kosa postati suha, izblijedjeti i svi zabrljati gore. Također, vjerojatno je da vaše kose će ostati pin ravno čak i nakon pranja dva puta. To može biti osobito frustrirajuće ako tvoj frizer ti je rekao da očekuju opušteno i prirodno valovitu kosu u dan ili dva.
Alergijske reakcije; kao bilo koji drugi tretman hair, ovaj tretman je također sposoban za izazivanje alergijske reakcije na nekoliko ljudi. Simptomi uključuju svrab, osip itd. koje su tipične simptome alergije. Your stilist hair prvi trebali identificirati vašu teksture kose tako kao odabrati odgovarajući proizvod za vaše tipu kose. Također, treba spomenuti i jasno, ako imate u prošlosti alergijske reakcije.
Keratin hair tretman nuspojave su mnoge i da previše prilično ozbiljne. Ti definitivno ne želite da se otpusti vaše dragocjeno kosu (bez obzira koliko kovrčavu ili neposlušnu može biti) za glatko, ravno kosu koja neće trajati više od par mjeseci. Stoga, misliti dvaput prije ste spremni riskirati.