Predlaganje na plaži

U redu, tako da ste planiranje na pop pitanje na svoju voljenu osobu, i želite da bude poseban i jedinstven. Tako umjesto uzbuđeni ili TAD živčani svi radite sjedi stolici i grebanje glavu razmišljajući novih načine to (predložiti odnosno). Vi ste oboružani olovkom i list papira, ali sve što ste učinili do sada je prekrižiti mogućnost predlaganja na divovski zaslon na nadolazeće košarkaške igre, ili stavljanjem vaš prsten u svom šampanjac stakla, ili u njoj kriška čokoladne torte, ili u nju kolačić sudbine, ili na bilo koji drugi učinio za smrt prijedlog pribor.
Vi vjerujete u biti različiti, a isto vrijedi i za svoj koncept romantične prijedlog ideja i planova, kao dobro. Sada, ako JA svibanj pitati tako, da li ste ikada dao mislio na ideju predlaže na plaži? Pa, ako imate, onda dobro za vas! A ako niste, onda možda i čitati naprijed da biste dobili neke zaista zanimljive ideje plaže prijedlog ... vrlo 'različitih prijedloga ideje koje su na vidikovcu za.
The 'Plaža' Načini Predložiti
Pa, budući da ostatku ovog članka bavi plaže vjenčanje prijedloge i plaže prijedloga ideje, mislio sam da gore naslov će biti vrlo pristajući ono što će uskoro slijediti!
Predlaganje na plažu - Prijedlog Ideja # 1, neka je započeti s nečim jednostavnim i nekomplicirane. Miran kasno noću šetati uz more s voljenom osobom, osjeća mekom pijesku golicati nožnim prstima, ispod, kao što hoda zajedno ruku pod ruku pod obasjan mjesečinom nebo, slušajući umirujuće melodije stvorio nježan zvuk morskih valova razbijanje na more ... koji ne bi kao takva lijepo romantično mjesto za brak prijedlog? Now Here's koliko ste mogli pop pitanje u pravom trenutku. Kao što hoda zajedno ruku pod ruku, držati oko vanjska strana za točan trenutak kada je mjesec samo da nestane iza oblaka skup. Čim to dogodi, i dovodi do malo rezultanta tame, donijeti iz kutije s vaše strane džep i pop it otvoriti tako da the veličanstveni angažman prsten je jedina stvar koja sjaji poput dijamanta tom trenutku. Koristite taj trenutku reći što je to što si planirao reći (vaš prijedlog linija, da je). U slučaju da nemaju ništa pripremili, tu je nešto da bi ste započeli. (Napomena: Sljedeći katren je za ilustraciju svrhe samo).
Na ovu noć, kao što ovaj prsten čini sjaj,, svim svojim srcem, kažem ove linije,, S tobom sam, želim vina i jesti,, Dakle, za trajanja ljubavi, hoćeš li moje biti?
Predlaganje na plažu - Prijedlog Ideja # 2; Možete misliti o 'blago staza' kao prijedlog ideja. Započnite prikupljanjem puno školjke (u raznim veličina i boja). Imati prijatelja vam pomoći s ovim planom. Glavu van na obali nekoliko sati prije zalaska sunca. Mjesto sve školjke u dugu, valovitu liniju duž protežu od obale, tako da duljina od 'granatama-more' put je sto metara najmanje. Pokušajte i napraviti ovaj put zakrivljena, a ne ravno postrojilo put. Na početku puta, mjesto rukom napomenu koja kaže nešto poput Uoči leži velika blaga ili slično. Crtanje velika srcem u pijesku na drugi kraj mora-granatirale put i obris sa svijećama. Očito, morat ćete zaštititi svaki svijeća sa staklenim pokriva, tako da je vjetar ne ugasiti plamen svijeće. Upišite poruku poput Ovdje leži mom srcu, a vi ste samo jedan u tome ili nešto slično u tijelu nacrtanog srca. Sada kada je tamno, ponijeti vaš volio jednom na plaži pod izgovorom kasno noću hodati, itd. nonšalantno hoda ka početku more-granatama put tako da beskrajne linija morske školjke uhvati njezine oči. Nakon što ona čita rukopisu napomena na početku puta, ako ona je prirodno znatiželjan tip, ona svibanj želite istražiti sebe, inače ona svibanj zahtijevaju malo nagovaranje s vaše strane. Kada eventualno ona dođe do kraja putanje i čita poruke unutar svijećama srce, vi mirno možete uzeti njezinu ruku i skliznuti u ring!
Za one od vas koji bi radije kratke, slatko i jednostavan romantičan načine predložiti, ovdje još nekoliko angažman i brak prijedlog ideje za predlaganje na plaži:; Sakrij prsten u kamenica ljusci zajedno s malom rukopisnom bilješku i postaviti stvari gore u takav način da skrbite otkriva kamenice ljuske 'slučajno'. , Odaberite lijepo mirnom mjestu sjediti i gledati sunce silazi. Kao što sunce zalazi u plamenu vodeni horizontu u moru naranče, skliznuti u ring i njezin pitati da li bi voljela ideju promatranje zalaska sunca svakog zajedno za ostatak vašeg života. , Druga ideja (i zajedničkom jednom) je da se predložiti na kraju ugodne večeri uz svijeće na plaži strani restoran. Nježni zvuk lomljenja valova na obalu, gitarist drndanje u pozadini, boca finog vina, a dijamantni prsten! To bi mogla učiniti za veliku prijedlog postavljanje doista! ; Pa, moj prijatelj, ovi bili nekoliko ideja vezi predlaganje na plaži. Nadam se da vam dao nešto za razmišljati o tome. Evo još nekoliko prijedloga ideja za dečke. Sve najbolje sa svojim prijedlogom! Pustiti mene znati kako je otišao!