Prirodne šminka savjeta za crne žene

Šminka je umijeće da istakne svoju ljepotu, a ne da vas lijepa. Vjerujem svaka žena, neovisno o nje boje kože, je lijepa i šminka samo pojačava njenu ljepotu. Dakle, prava primjena šminka je od iznimne važnosti, ako želite šarma na svoju ljepotu. Međutim, žene African-American podrijetla više obično naziva kao "crne žene" često je teško pronaći da se njihov sastav pravo. Nevolje počinje sa izborom pravo kozmetički za kožu tonove. U prošlosti, mnogi ne kozmetičke tvrtke specijalizirane proizvode koji su namijenjeni isključivo crne žene. Stoga, morali su dići s kozmetikom je izgledalo neprirodno na njih. Međutim, danas postoji vrlo malo tvrtki koje dostaviti na potrebe crnih žena.
Prirodne šminka savjeta za crne žene
Mnoge žene prirodno pogrešku šminka za goli ili bez šminke uopće. To nije istina, kao prirodna šminka sredstvima, šminka što poboljšava svoje značajke, bez izgleda neprirodno na vas. Prirodne šminka savjeti za crnkinje počinje na identificiranje nečije kože ton. To nije opravdano označavati sve crne žene kao "žena s tamnosmeđim kože, kao što su nekoliko nijansi browns, pa čak i bež, koje računa za 'tamne kože'. Dakle, prvi korak bio bi identificirati vašu kožu ton i prizvuk. Većina crne žene imaju plavi ton, međutim, oni s lakšim boje kože možda roza ili zlatni ton. Slijedeći su neke prilično prirodni makeup savjete za crne žene.
Foundation; Jednom te dobiti vašu kožu ton desno, sljedeći korak je da shop za pravo kozmetike. Odabir ispravan temelj je osnovni i jedan od najvažnijih prirodnih šminka idejama. Trebate odabrati temelj da se savršeno uklapa s vašom kožom. Imate opciju odabira temelj u obliku tekućine, gela, kreme ili držati. Žuti na temelju temelja izgledaju najbolje za crne žene kao i oni komplement kože prizvuk. U primjeni temelj, provjerite da li očistiti lice i moisturize. Prirodne šminka tehnike uključivati ​​pomoću prstiju ili pamuk obrisak za primjenu temelj u malim porcijama na čelu, licu, bradi, u blizini svoje oči i nos. Sada je pomiješati s vaše kože, tako da na kraju rezultat je glatka, čak i kože. Pobrinite se da nema vidljive granice gdje je vaš šminka odgovara vašoj koži. Pročitajte više o tome kako odabrati savršen temelj.
Šminke oko očiju, crne žene imaju velik izbor u ovom području, kao i oni mogu se čak opredijeliti za bold nijanse kao što su plava, ljubičasta i zelena. Međutim, ako ste uzimajući spremni za taj dan, onda je bolje da se drže do neutralna nijanse kao što su bakar, smeđa, roza, itd. Također, držite svjetlost za oči, tako da to ne izgleda čudno za taj dan. Dok događaj oka šminka za noć, možete odabrati bilo shade iz Deep Purple, ljubičast, bogata čokolada i sl., a mogu se također primijeniti ga teško na kapke. Cijela vaše šminke oko očiju je tanka eyeliner i 2-3 sloja maskare. Pročitajte više na prirodni sastav savjeti za plave oči.
Blusher, a to je područje, gdje ste vjerojatno da bi veliki gaf šminka. Zapamtite, breskve, narančaste, crvene i roza Blushers nisu za kožu ton, jer su jedva primjetna u tamnim tonovima kože. Brown, bakar su boje koji upotpunjuju jako dobro s African-American tonove kože. Kloniti off rumen crveni, kao oni izgledaju jako umjetno na crnom žene.
Lip šminka; usana gloss se mora-imati u svom makeup kit, ako ste African-American žena, jer vam odgovara više od usana stick. Black žene imaju tendenciju da imaju veliki, punije usne, stoga naglasiti usne onoliko koliko možete. Linija vaše usne sa usana brod koji je blizak hladu usne sjaj ili karmin. Napunite usne boje s četkom i dobro pomiješati sa usana liner. Mnoge žene se primjenjuju tamnije usne košuljicama od svojih ruž boje, to ne izgleda lijepo.
Pročitajte više na:; Kako se prijaviti šminka; Prirodna šminka ideje; Nadam iznad prirodni makeup savjete za crne žene vam pomoći da izgledate sjajan i osjećati dobro o sebi. Za više prirodno šminka trikovi za African-American kože tonove, uzeti bliži pogled na slike dive kao Jennifer Lopez ili Halle Berry, koja imaju veliku šminka smisla.