Nautički zvjezdice tetovaže dizajni

Nautički zvjezdice tetovaže dizajne povijesti i značenja su vruće rasprave, baš kao i dizajn je vruće stil izjavu. These nautičkog zvijezda tetovaže dizajni su barem više od stoljeća stare. Kaže se, kada je nije bilo modernih navigacijskih sustava za pomoć pomorcima i ploviti oceanima, oni oslanjali na zvijezde. Su mornari u Sjevernom moru plovili uz pomoć North Star, a drugi zviježđa sjevernog neba. Dok, mornara u južnom moru zaplovio koristeći vodilja svjetlo južne zvijezde i Južni križ postao je najpoznatiji. Su mornari bili praznovjerni puno. Dobili su se tattooed sa nautičkog zvijezda simbola, pet pokazivač zvijezda, poput zvijezda na nautičke karte i kompasa, u nadi da se kao zvijezda vodi ih doma, tetovaža će dokazati sretan i odvesti ih kući sigurno.
Moderna dan verzija nautičkog zvijezda simbola je sasvim drukčiji. These tetovaže su vrlo popularne među vojnim, pankeri, homoseksualci i lezbijke. Vojnici vjeruju da je nautički zvijezda tetovaža simbola će ih voditi doma sigurno, baš kao i pomorci. The rokeri punk trag svojoj povijesti nautičkog zvijezda tattoo simbola "Sailor Jerry '. Bio je najpoznatiji tetovažu umjetnika u povijesti. Sailor Jerry je bio poznat po svojoj nautičkog zvijezda tattoo ideje koje su ne samo inovativni ali 'cool'. The punkeri tumačiti značenje nautičkog zvijezda tetovaže dizajne kao i nalaz one način života. Oni su razvili lijepe rukav tetovaže spojili u nautičkom zvijezda tetovaže dizajne na laktovima ili negdje drugdje na ruku.
Gej i lezbijske veze između nautičke zvijezde tetovaže dizajne datira iz 1940 i 50s. Bilo je to vrijeme kada alternativni seksualne orijentacije nije bio norma i žene su za skrivanje svoj alternativni izbor. Te žene će sportski petokraka zvijezda, to je lako skriven pod gledati tijekom dana. Oni bi sport ovo tetovaža slobodno, u večeri kad izvan grada. Danas, ove tetovaže su nosili mnoge lezbijke u čast svoje pionirske sestara. Vojnici i punkera koji sport nautičkog zvijezda tetovaže dizajna, agresivno suprotstavljanje toj gej-lezbijski priključak nautičkog zvijezda tetovaža simbola. God, može biti interpretacija tetovaža, ne može se ne slažu oko točke da mornari su prvi nositi nautičkog zvijezda tetovaže dizajne.
Nautički Star Tattoo ideje
Postoje mnoge vrste nautičkog ideja zvijezda tetovaža koje su uključeni mnogi ljubitelji tetovaža. Svaki dizajn ima specifičan značenje nautičkog zvijezda tattoo. Neka nam pogled na neke od popularnih nautičke zvijezde tattoo ideje.
Nautički zvijezda Tribal Tattoo, ovo je jedan od najstarijih simbola koji ima svoje korijene u mnogim religijskim uvjerenjima i tradicijama. Došlo je vrijeme kada bi čovjek pogleda u zvijezde i objasniti različite vjerske mitologije i dati predviđanja budućnosti. These nautičke zvijezde plemenske tetovaže su u osnovi je simbol moći. Postoje mnoge druge nautičke zvijezda plemenske tetovaže koji nisu povezani s bilo kojim religijskim tradicijama i može značiti mnogo različitih stvari različitim ljudima.
Shooting Star Tattoo, a padalica tetovažu je vrlo svestran i slatka gleda tetovažu. Dizajn mogao trag manjih zvijezde, da su nježni i prilično, koji pokrivaju veće područje kože, ali pri tome ne izgubi svoj karakter delikatna. Snimanje zvijezda tattoo dizajna znači 'kratkotrajan uspjeh', 'sretno' i želje dolaze true '. Što vaš snimanja tetovaža zvijezde gonna znači?
Nautički zvjezdice Tattoo, jedan od najvažnijih muški dizajn su nautičke zvijezde tetovaže dizajna. Ovi stari školski tetovaže su 5-pokazivača zvijezde koje su podijeljene na pola ispunjavanjem s alternativnim boja koja je obično "crno-bijeli 'ili' crno-crveni". Ova mogućnost punjenja nastaje 3D slika. Mornari i vojnici kao što je objašnjeno gore, nose ih kao vodič kako bi ih dovesti kući sigurno. Za druge, one su 'svjetlo u tami'. U Irskoj, ovo je stari Pagan simbol znači da dobro zdravlje i prikazuje se u nekim bolnicama.
Davidova zvijezda, a vjerske strane na nautičkom zvijezda tetovaže dizajne je Davidova zvijezda tetovaža. To je židovski simbol koji ima 6 zvijezda simbolizira vladavinu Božju nad svemirom. Ona također simbolizira zaštitu od Boga u svim smjerovima, Sjever, Jug, Istok i Zapad.
Mjesec Star Tattoo, Mjesec zvijezde tetovaže su kombinacija mjesec i zvijezde koje predstavljaju nebo. Oni imaju pogled bajka, koja je stilizirana. Oni su mnogo puta ugrađen u plemenskim tetovaža dizajnira i često nemaju duboko simbolično značenje u prilogu dizajn.
Pentagram Tattoo, a to pet zvijezda tetovaža je druga vjerska ili duhovno simbolizira nautičkog zvijezda tattoo dizajna. To je bio korišten strane mnogih religija i kultura u svijetu i bio je svaki put drukčije tumačiti. Neki od pentagram nautičkog zvijezda tetovaža značenja su kako slijedi:; Pentagram zvijezda je rekao da se zaštita od zla. , To je simbol ženstvenosti. Prema zvijezde astronomiji, put nakon Venera oko sunca, izgleda kao pentagram. , To znači pet elemenata, svjetlo, zrak, vodu, vjetar, vatru i zemlju. ; Stari Egipćani koristili ovaj simbol nebeskog nebo. , Pentagram je simbol matematičkog savršenstva za Pitagorejci. ; Pentagram znači 5 osjetila u kršćanstvu, te je simbol zdravlja. Što dublje značenje pentagrama u kršćanstvu, križ simbolizira 5 rane Isusa Krista. : U crnu magiju, jedan obrnuti pentagrama unutar kruga je kratica za dvostruko sotonizma. Tu je koza glavu u pentagram, a svaka točka zvijezda ima na hebrejskom pismo koje čini riječ LVTN ili Levijatana. Levijatan je mitološki morsko čudovište iz Starog zavjeta. , Tamo gdje je zlo, tamo je dobro. U slučaju Wicca ili bijelo magija religija temelji se na prirodu, pentagram je simbol vjere. , A 56 Zvijezda Djevojka, 18 godine star Kimberly, belgijski djevojka dobila 56 tetovaža zvijezde ugrađen na lijevoj strani lica. To je napravio joj poznate preko noći. Međutim, je dobivanje tetovaže zvijezda uklonjena kroz lasersku tehnologiju koja može trajati oko 2 godine. (Psst: Kimberly je izjavio namjerava zadržati zvijezde iznad nje očiju!)
Sedam zvijezda Tattoo; Također se zove septagram, sedam zvijezda je simbol mističnog strane pojedinca. To se često odnosi na hinduistički simboli kada je u paru sa sedam planeta. Predstavlja savršeni muški i ima značajnu važnost vezane za sreću i bogatstvo.
Octogram Star Tattoo; Tetovaža octogram zvijezde predstavlja osjećaj punine u sebe. Od osam zvijezda ima svoje korijene s obje, pogane i Egipćani. Također je popularna među američkim vatrogasci koji nosi puno značenje nosilac.
Nanogram Star Tattoo, a nanogram ili devet zvijezda je simbol stabilnosti i dostignuća u onih života. Prema Nordijska mitologija, ona predstavlja devet svjetova.
To su nekoliko nautička zvijezda tetovaže dizajne koji u osnovi simbolizira putovanje koje je pod vodstvom zvijezda. Bilo da ste na putu da služe svoju zemlju, ili putovanje za pretraživanje svoj pravi identitet, te nautičke zvijezda tetovaža simbola, dokazati da će biti pomažući rukom. Ja Nadati se ovih nautičkog zvijezda tetovaže dizajne učiniti će vas voditi do Vašeg odredišta.